На 2 декември 2021, BILLA откри своя първи магазин в град Стамболийски, разположен на ул. „Клокотница" №2. Филиалът е изцяло съобразен с новата концепция на веригата за предоставяне на мaĸcимaлнo yдoбcтвo при пазаруване и пo-дoбpa paбoтнa cpeдa. Изграждането му е част от ключовата стратегия за навлизане в малките и средни населени места. По този начин, компанията застава по-близо до своите клиенти и подпомага подобряването на социално-икономическата среда на региона като насърчава заетостта и осигурява качествени продукти на достъпни цени.

По случай откриването на новия филиал, кметът на гр. Стамболийски – Георги Мараджиев, изказа поздравленията си към веригата и екипа: „Днес е един прекрасен ден за община Стамболийски! Отвори врати магазин BILLA. През 1953 година е открит първият магазин от веригата в Австрия, през 2000 г. е създадена BILLA България и е отворен първият обект в София. 21 години по-късно веригата стъпи и в Стамболийски!“

Общият размер на инвестицията от страна на BILLA възлиза на 1 800 000 лв. и обезпечава съвременното техническо оборудване, интериорното изграждане, екстериорното обособяване на търговския обект и допълнителните дигиталните решения в полза на комфорта на клиентите. Към качественото потребителско преживяване допринасят и просторните зони с фокус върху свежия и качествен асортимент. Новооткритият филиал предлага богато разнообразие от над 8 500 артикула.

Горд съм, че компанията отваря нови магазини, създава нови работни места, осигурява поръчки, финансиране на много доставчици и партньори в тези трудни времена на пандемия. И съм истински щастлив, че отваряме нов магазин в този малък, но хубав град – Стамболийски, който ще подкрепим с разкриването на нови над 30 работни места“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

В отговор на високите очаквания на потребителите, BILLA продължава да утвърждава иновациите. В новооткрития обект са обособени 4 каси на самообслужване, в съчетание със съществуващите традиционни такава. Те целят да направят пазаруването по-бързо и удобно за клиентите. Услугата им предоставя възможност сами да сканират и организират своите покупки и да проследят сметката си, при спазване на необходимата дистанция. В допълнение, на рафтовете са поставени електронни етикети, върху които на дигитален дисплей са изписани името на продукта, производител, грамаж и цена.

Специализиран кът за жива бира обогатява портфолиото от предложения в магазина, заедно с разнообразния асортимент от артикули, изобилието от стоки с роден произход, плодовете и зеленчуците, отгледани по програмата „BILLA Градини“, както и собствените марки, сред които „Българска ферма“, Clever, BILLA и BILLA Premium. 
 


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Цацаров се връща във Върховната касационна прокуратура, която го проверява

ВКП вече извършва проверка срещу него, изискала е информация от ДАНС

7 души са били подслушвани незаконно у нас през 2021 г.

141 от проверките са свързани с протестите, не е ясно дали подслушваните са сред тях

Над 43% от изследваните тестове на Центъра по заразни болести са с "Омикрон"

Това е поредната серия от данни, показваща 227 нови случая на щама, който вече е в 18 области

"Изгубената дъщеря": Долу митът за перфектната майка

Дебютът на Маги Джиленхол е с невероятната Оливия Колман в главната роля

Видеоигрите могат да бъдат полезни: EndeavorRX е официално лекарство, тества се и срещу "Covid-мъгла"

Играта е помогнала на стотици деца, страдащи от синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност

Теленор вдига цените на договорите с 3,3% от февруари

А1 още не са обявили дали ще правят индексация само за 2021 г.

Ако се чудите защо хора споделят зелени квадратчета - това е Wordle

Wordle е една от най-популярните игри онлайн от началото на 2022 г. Какво всъщност представлява?

"По всякакви медицински стандарти доц. Мангъров отдавна трябваше да е изключен от БЛС"

Акад. Николай Денков: "Доц. Мангъров изказва твърдения, които не съответстват на медицинските данни"

Радев започна втория си мандат: "Без бърза реформа в съдебната власт ще има реванш на статуквото"

ГЕРБ напусна пленарната зала при обръщението на президента