BILLA отвори първи магазин в град Стамболийски

На 2 декември 2021, BILLA откри своя първи магазин в град Стамболийски, разположен на ул. „Клокотница" №2. Филиалът е изцяло съобразен с новата концепция на веригата за предоставяне на мaĸcимaлнo yдoбcтвo при пазаруване и пo-дoбpa paбoтнa cpeдa. Изграждането му е част от ключовата стратегия за навлизане в малките и средни населени места. По този начин, компанията застава по-близо до своите клиенти и подпомага подобряването на социално-икономическата среда на региона като насърчава заетостта и осигурява качествени продукти на достъпни цени.

По случай откриването на новия филиал, кметът на гр. Стамболийски – Георги Мараджиев, изказа поздравленията си към веригата и екипа: „Днес е един прекрасен ден за община Стамболийски! Отвори врати магазин BILLA. През 1953 година е открит първият магазин от веригата в Австрия, през 2000 г. е създадена BILLA България и е отворен първият обект в София. 21 години по-късно веригата стъпи и в Стамболийски!“

Общият размер на инвестицията от страна на BILLA възлиза на 1 800 000 лв. и обезпечава съвременното техническо оборудване, интериорното изграждане, екстериорното обособяване на търговския обект и допълнителните дигиталните решения в полза на комфорта на клиентите. Към качественото потребителско преживяване допринасят и просторните зони с фокус върху свежия и качествен асортимент. Новооткритият филиал предлага богато разнообразие от над 8 500 артикула.

Горд съм, че компанията отваря нови магазини, създава нови работни места, осигурява поръчки, финансиране на много доставчици и партньори в тези трудни времена на пандемия. И съм истински щастлив, че отваряме нов магазин в този малък, но хубав град – Стамболийски, който ще подкрепим с разкриването на нови над 30 работни места“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

В отговор на високите очаквания на потребителите, BILLA продължава да утвърждава иновациите. В новооткрития обект са обособени 4 каси на самообслужване, в съчетание със съществуващите традиционни такава. Те целят да направят пазаруването по-бързо и удобно за клиентите. Услугата им предоставя възможност сами да сканират и организират своите покупки и да проследят сметката си, при спазване на необходимата дистанция. В допълнение, на рафтовете са поставени електронни етикети, върху които на дигитален дисплей са изписани името на продукта, производител, грамаж и цена.

Специализиран кът за жива бира обогатява портфолиото от предложения в магазина, заедно с разнообразния асортимент от артикули, изобилието от стоки с роден произход, плодовете и зеленчуците, отгледани по програмата „BILLA Градини“, както и собствените марки, сред които „Българска ферма“, Clever, BILLA и BILLA Premium.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Путин сравни войната в Украйна с борбата срещу нацистка Германия: "Отново ни заплашват танкове Leopard"

Руският президент отбеляза 80-годишнината от битката при Сталинград с познатата за Кремъл пропаганда

07:34 - 03.02.2023

КС да тълкува понятието "независимост на съдебната власт", поиска ГЕРБ

ГЕРБ е сериала КС с искане той да тълкува понятието "независимост на съдебната власт" на фона на предложената в парламента съдебна реформа

20:48 - 02.02.2023

ДАНС сезира прокуратурата заради меморандума с Gemcorp, ПП приветстваха проверката

Следва прокуратурата да назначи проверка и да прецени дали има доказателства за евентуално извършено престъпление.

20:13 - 02.02.2023

ДПС потвърди, че Хамид Хамид е в САЩ. Но пропусна да спомене, че е там с Гешев

Депутатът от ДПС Хамид Хамид е заедно с Гешев в САЩ

19:11 - 02.02.2023

Måneskin: Историята на успеха на 4-ма млади италианци и най-голямата рок група от години насам

Måneskin не е обичайна рок група, която пробива в света на музиката. Най-необичайното в нея е, че тя е от Италия - страна, която едва ли се слави като огнище на международни рок звезди.

19:00 - 02.02.2023

ЕС ще разследва “престъпления срещу мира“, извършени в Украйна

Центърът ще бъде установен в Хага и ще има за цел да "координира събирането на доказателства" за престъпления на агресия

16:42 - 02.02.2023

Никой не иска да е съдия по дело срещу прокурорски син

19-годишният младеж е с 8 обвинения, в това число закана за убийство и побой

16:41 - 02.02.2023

След среща с унгарския държавен глава, Радев повтори позицията на Орбан за войната в Украйна

Според Радев, конфликтът няма да бъде решен с още оръжия, а с "воля за диалог и дипломатически усилия"

15:53 - 02.02.2023