BILLA отвори първи магазин в град Стамболийски

На 2 декември 2021, BILLA откри своя първи магазин в град Стамболийски, разположен на ул. „Клокотница" №2. Филиалът е изцяло съобразен с новата концепция на веригата за предоставяне на мaĸcимaлнo yдoбcтвo при пазаруване и пo-дoбpa paбoтнa cpeдa. Изграждането му е част от ключовата стратегия за навлизане в малките и средни населени места. По този начин, компанията застава по-близо до своите клиенти и подпомага подобряването на социално-икономическата среда на региона като насърчава заетостта и осигурява качествени продукти на достъпни цени.

По случай откриването на новия филиал, кметът на гр. Стамболийски – Георги Мараджиев, изказа поздравленията си към веригата и екипа: „Днес е един прекрасен ден за община Стамболийски! Отвори врати магазин BILLA. През 1953 година е открит първият магазин от веригата в Австрия, през 2000 г. е създадена BILLA България и е отворен първият обект в София. 21 години по-късно веригата стъпи и в Стамболийски!“

Общият размер на инвестицията от страна на BILLA възлиза на 1 800 000 лв. и обезпечава съвременното техническо оборудване, интериорното изграждане, екстериорното обособяване на търговския обект и допълнителните дигиталните решения в полза на комфорта на клиентите. Към качественото потребителско преживяване допринасят и просторните зони с фокус върху свежия и качествен асортимент. Новооткритият филиал предлага богато разнообразие от над 8 500 артикула.

Горд съм, че компанията отваря нови магазини, създава нови работни места, осигурява поръчки, финансиране на много доставчици и партньори в тези трудни времена на пандемия. И съм истински щастлив, че отваряме нов магазин в този малък, но хубав град – Стамболийски, който ще подкрепим с разкриването на нови над 30 работни места“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

В отговор на високите очаквания на потребителите, BILLA продължава да утвърждава иновациите. В новооткрития обект са обособени 4 каси на самообслужване, в съчетание със съществуващите традиционни такава. Те целят да направят пазаруването по-бързо и удобно за клиентите. Услугата им предоставя възможност сами да сканират и организират своите покупки и да проследят сметката си, при спазване на необходимата дистанция. В допълнение, на рафтовете са поставени електронни етикети, върху които на дигитален дисплей са изписани името на продукта, производител, грамаж и цена.

Специализиран кът за жива бира обогатява портфолиото от предложения в магазина, заедно с разнообразния асортимент от артикули, изобилието от стоки с роден произход, плодовете и зеленчуците, отгледани по програмата „BILLA Градини“, както и собствените марки, сред които „Българска ферма“, Clever, BILLA и BILLA Premium.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Комисията "Нотариуса" изслуша представители на АКФ, но няма да може да покани Пеевски

Дневният ред за следващото заседание не беше приет поради липса на кворум

18:35 - 18.07.2024
Важно днес

Водещи демократи вярват, че Байдън вече ще се оттегли от надпреварата за президент

Почти две трети от демократите искат това да се случи, сочи ново проучване

18:26 - 18.07.2024
Важно днес

Радев, Вучич, Орбан и Алиев на приятелско кафе

Четиримата участваха на среща на европейски лидери във Великобритания

17:10 - 18.07.2024
Живот

Стачка на артисти може да саботира откриването на Олимпиадата в Париж

Хиляди артисти, наети за церемонията, са готови за протест

16:31 - 18.07.2024
Важно днес

Братът на Петьо Еврото едва не провали европейската заповед за арест на Паскал

Съдията го пита "Колега, Вие прокуратурата ли представлявате?"

16:11 - 18.07.2024
Важно днес

Системата се задейства, чак когато психично болният подпали дома си. Превенция няма

Психиатърът Владимир Сотиров говори за проблема, след като майка с психично заболяване държа децата си под ключ години наред

16:00 - 18.07.2024
Важно днес

Пожар е обхванал поне 12 къщи в чирпанското село Димитриево

Огънят тръгнал от мъж, решил да запали гуми в двора си

15:20 - 18.07.2024
Европейски дневници

Урсула фон дер Лайен си осигури втори мандат начело на ЕК с голямо мнозинство

Урсула фон дер Лайен е новият стар председател на Европейската комисия.

15:18 - 18.07.2024