Billa отвори третия си магазин в Добрич

BILLA България откри нов магазин в Добрич, разположен на бул. „Добруджа“ №4, в непосредствена близост до централната част на града. Магазинът отваря врати в навечерието на предстоящите празници, съобразен с концепцията за предоставяне на мaĸcимaлнo yдoбcтвo при пазаруване и пo-дoбpa paбoтнa cpeдa. Инвестицията в обекта възлиза на стойност близо 2 209 000 лв., като с отварянето си разкрива и 30 нови работни места. По този начин, с прилагането на стратегията си за разширяване, веригата насърчава социално-икономическото развитие в областта.

Кметът на община Добрич, Йордан Йорданов, поздрави BILLA България и нейния екип: „Градът ни показва, че е отворен към инвеститорите и подкрепя бизнеса. Затова и съм щастлив, че днес заедно отбелязваме откриването на още един обект на веригата в града. Наша задача е да осигурим стабилност, предвидимост и спокойствие на бизнеса и заедно да насърчаваме професионалната заетост в Добрич, региона, и развитието на Общината.“

BILLA откриване в Добрич  на бул. „Добруджа“ №4

В новооткрития обект клиентите ще открият богато портфолио от над 9 600 артикула. Сред тях са продукти от собствените марки на веригата – „Българска ферма“, Clever, BILLA и BILLA Premium, свежи плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, и редица предложения с местен произход. Като допълнение, ценителите на пивото ще могат да намерят специализиран кът с жива бира.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Жълт код за опасно време е в сила за 18 области в страната

Предупреждението от първа степен е за валежи и гръмотевични бури.

07:45 - 24.07.2024
Политика

Изтрива ли някой националната памет 

Защо възпитанието в патриотизъм като антагонизъм е залог за бъдещи конфликти

07:40 - 24.07.2024
Важно днес

Бързият влак София-Варна дерайлира в района на гара Своге

Пътници разказват, че първо са усетили силна вибрация и след това един от вагоните е излязъл от релси.

07:25 - 24.07.2024