Коледното очакване на изненади и подаръци отмина, но BILLA ще продължи да радва потребителите с ежедневна възможност да спечелят подарък, с който да зарадват цялото семейство и в началото на новата година. От 13 януари до 16 февруари всеки може да се включи в онлайн играта „Завърти и спечели“ и да вземе една или няколко от над 76 хиляди специални награди.

За да участвате, трябва само да изпробвате късмета си на сайта billagame.bg, използвайки мобилен телефон - дори не е нужно да сте направили покупка от веригата. Най-хубавото е, че може да играете всеки ден, а притежателите на BILLA Card получават допълнителен бонус.

Наградите са 16 хиляди ваучера за пазаруване на стойност 5, 10 или 30 лв.; над 60 000 безплатни продукта от богатия асортимент в магазините; както и една голяма награда – един от всички участници за целия период ще спечели ваучер за пазаруване от BILLA на стойност 1000 лв.

Потребителите могат да се включат само от мобилно устройство (няма опция за достъп през десктоп или таблет) и да спечелят награда на момента, която да получат от най-удобния за тях магазин на BILLA.

Може да участвате в играта веднъж дневно, като посетите специално създадената уеб страница www.billagame.bg (активна от 13 януари) и да следвате указаните стъпки.

Притежателите на BILLA Card получават допълнителното предимство да опитат късмета си 2 пъти на ден - след въвеждане на баркода на персоналната им карта за лоялност (физическа или дигитална).

След като влезете на страницата, единственото, което е необходимо е да въведете телефонен номер за контакт, да приемете общите условия и да изберете най-удобния за вас BILLA магазин, от който евентуално да получите награда.

После натискате бутона „Към играта“ и подаръците започват да се въртят. При съвпадение на 3 еднакви продукта, печелите съответната награда. При съвпадение от 3 еднакви ваучера се появява баркод, който може да бъде използван при плащане на каса в магазина. BILLA се грижи да обезпечи на клиентите си както висококачествени продукти на достъпна цена, така и приятни емоции, които правят ежедневието по-радостно – за потребителите остава само да се забавляват и да опитат късмета си.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Сърбия иска членство в Европейския съюз, но отказва да санкционира Русия

Вучич увери, че не е подкрепил нито една декларация на ЕС за санкции срещу Русия

Руската офанзива в Донбас се засилва, Украйна изключва прекратяване на огъня

"Войната няма да спре, тя просто ще бъде поставена на пауза, а след това руснаците ще започнат още по-кървава и мащабна офанзива", твърди съветникът на украинския президент

Карнавалът в Габрово осмя политици и се изгаври с Костадин Костадинов

Тази година фестивалът е под мотото "Кот доди, гад доди"

Морган Фрийман и покойният Джон Маккейн получиха забрана да влизат в Русия

МВнР на Русия публикува странен санкционен списък

"Мариуполис 2": Филмът за трагедията на обсадения град, чийто създател загина във войната

Фестивалът в Кан показа последния филм на Мантас Кведаравичюс

Йотова критикува Петков - "има нещо недоизказано" в призива за свикване на КСНС

Румен Радев все още не е отговорил на предложението на премиера за Северна Македония

Нов спор между Германия и Полша заради танковете за Украйна

Берлин не може да достави исканите танкове Leopard от най-ново поколение за Варшава