BILLA раздава награди с онлайн играта "Завърти и спечели" - може да пробвате късмета си всеки ден

Коледното очакване на изненади и подаръци отмина, но BILLA ще продължи да радва потребителите с ежедневна възможност да спечелят подарък, с който да зарадват цялото семейство и в началото на новата година. От 13 януари до 16 февруари всеки може да се включи в онлайн играта „Завърти и спечели“ и да вземе една или няколко от над 76 хиляди специални награди.

За да участвате, трябва само да изпробвате късмета си на сайта billagame.bg, използвайки мобилен телефон - дори не е нужно да сте направили покупка от веригата. Най-хубавото е, че може да играете всеки ден, а притежателите на BILLA Card получават допълнителен бонус.

Наградите са 16 хиляди ваучера за пазаруване на стойност 5, 10 или 30 лв.; над 60 000 безплатни продукта от богатия асортимент в магазините; както и една голяма награда – един от всички участници за целия период ще спечели ваучер за пазаруване от BILLA на стойност 1000 лв.

Потребителите могат да се включат само от мобилно устройство (няма опция за достъп през десктоп или таблет) и да спечелят награда на момента, която да получат от най-удобния за тях магазин на BILLA.

Може да участвате в играта веднъж дневно, като посетите специално създадената уеб страница www.billagame.bg (активна от 13 януари) и да следвате указаните стъпки.

Притежателите на BILLA Card получават допълнителното предимство да опитат късмета си 2 пъти на ден - след въвеждане на баркода на персоналната им карта за лоялност (физическа или дигитална).

След като влезете на страницата, единственото, което е необходимо е да въведете телефонен номер за контакт, да приемете общите условия и да изберете най-удобния за вас BILLA магазин, от който евентуално да получите награда.

После натискате бутона „Към играта“ и подаръците започват да се въртят. При съвпадение на 3 еднакви продукта, печелите съответната награда. При съвпадение от 3 еднакви ваучера се появява баркод, който може да бъде използван при плащане на каса в магазина. BILLA се грижи да обезпечи на клиентите си както висококачествени продукти на достъпна цена, така и приятни емоции, които правят ежедневието по-радостно – за потребителите остава само да се забавляват и да опитат късмета си.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Квартали в София остават без топла вода за няколко дни през август

Вижте къде няма да има топла вода от 5 до 16 август

13:00 - 22.07.2024
Бизнес

Ryanair обяви "съществено по-евтини" билети спрямо миналото лято

Нискотарифният превозвач отчита срив в тримесечната печалба

11:51 - 22.07.2024
Важно днес

Пожарът на границата с Гърция все още не е овладян

Температурите в следващите дни ще се понижат, според прогнозата на синоптиците

10:19 - 22.07.2024
Важно днес

Николай Денков върна втория мандат на Румен Радев

Кой и кога ще получи третия мандат зависи от Румен Радев

07:35 - 22.07.2024