Billa с богата селекция от коледни предложения в специалните празнични каталози

Месец преди най-светлите празници BILLA България предлага на своите клиенти селекция от коледни изкушения за цялото семейство в два нови празнични каталога – „Изживей вкусна Коледа”, пълен с разнообразни хранителни продукти, които ще бъдат налични до 31 декември, и „И настана коледно веселие“, който показва пъстроцветна декорация, подаръци и артикули за дома, налични до 26 декември.

На страниците на „Изживей вкусна Коледа”, търговската веригата представя предложения за изтънчена празнична трапеза на цялото семейство. Те включват внимателно подбрани продукти от обичани брандове и собствените марки BILLA, BILLA Bio и BILLA Premium. Клиентите ще могат да избират между месни деликатеси, богато разнообразие от сирена и селекция от напитки за празнични наздравици – ирландско уиски, бели и червени вина и руска водка. Благодарение на множеството отстъпки, потребителите ще имат възможността да допълнят своето празнично меню с разнообразни сладки изкушения, като висококачествен шоколад, маслени бисквити и вкусно тирамису.

В каталога „И настана коледно веселие“ са налице страхотни идеи за подаръци за семейство и приятели. Предложенията включват красиви декорации и специални аксесоари за кухнята, които ще допринесат за празничното настроение, занимателни книжки, пъзели и играчки за най-малките. В него клиентите ще открият и подаръчни комплекти с козметика на ексклузивни цени.

„С реализирането на двата каталога и специалната кампания с марката CXL от Кристиан Лакроа, голямото семейство на BILLA България иска да подари на потребителите още много усмивки и топли коледни емоции. Част от мисията ни е да предлагаме качествени продукти на достъпни цени, за да има възможност всяко българско семейство да посрещне с радост и богата трапеза най-светлите празници“, сподели, Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Хакери препродадоха билети за турнето на Тейлър Суифт в Европа

Колко сигурни са билетите на Eventim

20:11 - 07.05.2024
Важно днес

Коя е Ива Иванова - новата изпълнителна директорка на фонд "Земеделие"?

Досегашният шеф на фонда стана служебен министър на земеделието

18:57 - 07.05.2024
Кино и сериали

Истинската история зад войната на зърнените закуски в „Unfrosted"

Конкуренцията между Kellog и Post е сравнявана с тази на Ford и General Motors

17:55 - 07.05.2024
Важно днес

Александър Дунчев и Мартин Заимов водят листи на "Зелено движение"

Бивш министър и депутати водят листите на "Зелено движение", които този път се явават самостоятелно на изборите

16:26 - 07.05.2024
Важно днес

ПП-ДБ обяви водачите на листите си. Атанасов и Бориславова не са сред тях

Вижте водачите в листите на ПП-ДБ за парламентарния вот

15:30 - 07.05.2024
Важно днес

Вижте кандидатите за евродепутати от листата на ПП-ДБ

ПП-ДБ обявиха листата с кандидатите им за евродепутати

15:08 - 07.05.2024