С наближаването на Коледните празници магазинът на BILLA в гр. Габрово, разположен на ул. „Орловска“ № 119 ( в близост до спортна зала "Орловец"), ще се превърне в домакин на специално издание на фермерския пазар „ОТ БГ“. В две поредни съботи, на 11 и 18 декември, от 10.00 до 17.00 часа на паркинга пред филиала ще бъде изложено богато разнообразие от качествени авторски продукти. Над 20 фермери, занаятчии и творци ще се погрижат всеки гост да открие по нещо специално за семейната коледна трапеза, за украсата на дома си или идея за подарък, които ще осигурят подобаваща подготовка за предстоящите празници.

На 11 декември гостите на събитието ще могат да избират между храни, напитки и био козметика с екологично чист произход, произведени в района на Габрово, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Стара Загора и Казанлък.

На 18 декември коледният дух ще зарадва посетителите с аромат на билков чай, греяно вино и вкус на канелени сладки. Те ще открият множество предложения за подаръчни комплекти. На пазара ще има и специален щанд, на който се предлагат подаръчни ваучери, предоставени от родните производители и творци в Габрово и региона. Съобразени с личните предпочитания, те ще се превърнат в добра изненада за любим човек.

Празничното събитие ще подхрани коледната магия и у най-малките си посетители. За тях ще бъде подготвена специална пощенска кутия за писма до Дядо Коледа, чрез която да споделят с добрия старец своите съкровени желания за мечтания подарък.

BILLA България продължава мисията си в подкрепа на талантливите български производители, които заслужават признание и уважение. Радваме се, че отново ще бъдем домакин на фермерския пазар „ОТ БГ“, като по този начин даваме поле за изява на редица родни занаятчии в навечерието на най-светлите дни в календара. По този начин, всички ние ставаме част от магията на споделените коледни празници,“ сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Даниел Лорер: Варненският кмет е като Елвис Пресли - мислят го за жив, но никой не го е виждал

"Българите в чужбина ще се върнат последни, едва след като оправим държавата"

"Медиана" вдигна ГЕРБ за 10 дни с почти 4%

Резултатите са при избирателна активност от около 35%