BILLA в Габрово е домакин на коледния фермерски пазар ,,ОТ БГ"

С наближаването на Коледните празници магазинът на BILLA в гр. Габрово, разположен на ул. „Орловска“ № 119 ( в близост до спортна зала "Орловец"), ще се превърне в домакин на специално издание на фермерския пазар „ОТ БГ“. В две поредни съботи, на 11 и 18 декември, от 10.00 до 17.00 часа на паркинга пред филиала ще бъде изложено богато разнообразие от качествени авторски продукти. Над 20 фермери, занаятчии и творци ще се погрижат всеки гост да открие по нещо специално за семейната коледна трапеза, за украсата на дома си или идея за подарък, които ще осигурят подобаваща подготовка за предстоящите празници.

На 11 декември гостите на събитието ще могат да избират между храни, напитки и био козметика с екологично чист произход, произведени в района на Габрово, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Стара Загора и Казанлък.

На 18 декември коледният дух ще зарадва посетителите с аромат на билков чай, греяно вино и вкус на канелени сладки. Те ще открият множество предложения за подаръчни комплекти. На пазара ще има и специален щанд, на който се предлагат подаръчни ваучери, предоставени от родните производители и творци в Габрово и региона. Съобразени с личните предпочитания, те ще се превърнат в добра изненада за любим човек.

Празничното събитие ще подхрани коледната магия и у най-малките си посетители. За тях ще бъде подготвена специална пощенска кутия за писма до Дядо Коледа, чрез която да споделят с добрия старец своите съкровени желания за мечтания подарък.

BILLA България продължава мисията си в подкрепа на талантливите български производители, които заслужават признание и уважение. Радваме се, че отново ще бъдем домакин на фермерския пазар „ОТ БГ“, като по този начин даваме поле за изява на редица родни занаятчии в навечерието на най-светлите дни в календара. По този начин, всички ние ставаме част от магията на споделените коледни празници,“ сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Властите започват евакуация на хора, които живеят в района на Гара Елин Пелин (Обновена)

По първоначална информация има пострадали.

18:41 - 25.07.2024
Европейски дневници

България е доникъде с предложенията за еврокомисари, а ЕК даде краен срок

България все още е в следизборна безизходица и не е ясно какво ще се случва с кандидатите за еврокомисари

17:40 - 25.07.2024
Важно днес

"Александровска" болница спира аутопсиите - моргата е препълнена

Това може да блокира работата по разследвания, алармира прокуратурата

17:02 - 25.07.2024
Млада България

Защо 25% от поколението Z водят родителите си на интервюта за работа

В сравнение с поколенията преди тях, Gen Z имат по-особено отношение към работата

16:34 - 25.07.2024
Бизнес

OTP Group, част от която е и Банка ДСК, e най-добре представящaта се банка в Европа, според S&P

OTP Group оглави първата класация на S&P Global Market Intelligence за най-добре представящите се банки в Европа за 2023 година

15:59 - 25.07.2024
Важно днес

ПП-ДБ поискаха създаването на парламентарна комисия срещу кмет на ГЕРБ

В мотивите към проекта се посочва, че жители на Доспат и представители на местния бизнес твърдят, че са "жертви на множество случаи на репресия от страна на кмета.

15:58 - 25.07.2024
Европейски дневници

ЕК завежда дела срещу България в съда на ЕС заради няколко нарушения

ЕК е завела три дела срещу България по различни законодателни нарушения

15:10 - 25.07.2024