bTV спира временно "Съни бийч", "Бригада Нов дом" и "Смени жената"

Сериалът "Съни бийч" ще бъде временно спрян от bTV заради промени в програмната схема и реорганизация на работата в телевизията заради епидемията с новия коронавирус.

Българският сериал с участието на Лилия Инджова, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Евелин Костова и др. ще бъде заменен с епизоди на "Столичани в повече". Досега бяха излъчени пет епизода на "Съни Бийч".

Кулинарното шоу MasterChef ще влезе в нов режим на излъчване, като ще може да се гледа само веднъж седмично - във вторник.

Риалити форматите "Бригада Нов Дом" и "Смени жената" също ще бъдат свалени от ефир временно. Екипите им няма да снимат и излъчват нови епизоди по време на епидемията.

В слота между 21 и 22 ч. между понеделник и четвъртък bTV ще програмира ново токшоу, което ще се занимава с Covid-19 епидемията "през призмата на човешките истории".

На 19 март е предвидено и специално предаване с водещ Антон Хекимян - "Кризата Covid-19: Всичко, което трябва да знаете". То ще започне по време на централната емисия на bTV Новините и ще приключи в 21 ч.

От 23 март сутрешният блок "Тази сутрин" ще се излъчва от 7, вместо 6:30 ч. заради промените в организацията на медията. Новинарските, продукционните и техническите екипи на предаванията по bTV ще работят от вкъщи или ще бъдат разделени на седмични смени.

Спортните емисии в късните новини също ще бъдат спрени временно, а предаванията CoolT и bTV Репортерите ще излъчват повторения.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Сарафов и Цацаров пропускат заседанието на комисията "Нотариуса", депутатите изслушват само Гешев

Трима поканени адвокати също не се явиха пред депутатите

13:10 - 16.04.2024
Бизнес

Далсия е новото име на фирмата за топлинно счетоводство Бруната

Компанията разширява избора и качеството на услугата чрез изграждане на платформа от различни системи за управление и контрол на разходите за отопление

12:48 - 16.04.2024
Политика

Идва ли краят на лидерството на Матео Салвини?

Изправен пред спад в подкрепата сред избирателите си, лидерът на "Лига"  и настоящ заместник министър-председател на Италия Матео Салвини получи остра критика от основателя на партията - Умберто Боси

12:38 - 16.04.2024
Европейски дневници

Роуд шоуто на "Булевард България": Кой формулира българския интерес в ЕС и как го защитава?

Епизод 1: Варна - проследете събитието на живо

11:51 - 16.04.2024
Живот

Crocs и Pringles пускат ботуши за чипс

Неочаквано и забавно партньорство

11:47 - 16.04.2024
Живот

NOVA ще търси големите постижения на България след `89-а година

В последните две недели на април от 16:30 часа водещите ще представят изобретения, награди и успехи, които са прославили българите по света.

11:45 - 16.04.2024