bTV спира временно "Съни бийч", "Бригада Нов дом" и "Смени жената"

Сериалът "Съни бийч" ще бъде временно спрян от bTV заради промени в програмната схема и реорганизация на работата в телевизията заради епидемията с новия коронавирус.

Българският сериал с участието на Лилия Инджова, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Евелин Костова и др. ще бъде заменен с епизоди на "Столичани в повече". Досега бяха излъчени пет епизода на "Съни Бийч".

Кулинарното шоу MasterChef ще влезе в нов режим на излъчване, като ще може да се гледа само веднъж седмично - във вторник.

Риалити форматите "Бригада Нов Дом" и "Смени жената" също ще бъдат свалени от ефир временно. Екипите им няма да снимат и излъчват нови епизоди по време на епидемията.

В слота между 21 и 22 ч. между понеделник и четвъртък bTV ще програмира ново токшоу, което ще се занимава с Covid-19 епидемията "през призмата на човешките истории".

На 19 март е предвидено и специално предаване с водещ Антон Хекимян - "Кризата Covid-19: Всичко, което трябва да знаете". То ще започне по време на централната емисия на bTV Новините и ще приключи в 21 ч.

От 23 март сутрешният блок "Тази сутрин" ще се излъчва от 7, вместо 6:30 ч. заради промените в организацията на медията. Новинарските, продукционните и техническите екипи на предаванията по bTV ще работят от вкъщи или ще бъдат разделени на седмични смени.

Спортните емисии в късните новини също ще бъдат спрени временно, а предаванията CoolT и bTV Репортерите ще излъчват повторения.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Протест срещу връщането на хартиените бюлетини блокира движението пред парламента

 Демонстрантите блокираха движението пред сградата на Народното събрание, а цялото пространство е изпълнено с хора

19:55 - 01.12.2022

Доц. Осиковски: Facebook не е публичен площад. Може да усилва и заглушава гласове, но бутоните са в ръцете на модераторите

Според доц. Мартин Осиковски дебатът за модерирането на българския Facebook се води грубо

18:30 - 01.12.2022

"Шак" по HBO Max - неразказваната история на най-големия шоумен в NBA

Реалистичен разказ, в който О`Нийл е оставен да бъде себе си

15:17 - 01.12.2022

Kaufland ще развива магазините си като мултифункционални търговски центрове

Компанията продължава да модернизира магазините си в улеснение на своите клиенти

15:03 - 01.12.2022

ПП и ДБ отново свикват протест срещу връщането на хартиената бюлетина

Това ще е третият протест срещу хартиената бюлетина в рамките на две седмици

14:56 - 01.12.2022

Актьори от Народния театър подкрепят с подписка началника си

Част от трупата се подписа "за" директора Васил Василев. Валери Йорданов му иска оставката, обръсна косата си и брани Морфов

14:47 - 01.12.2022