Сериалът "Съни бийч" ще бъде временно спрян от bTV заради промени в програмната схема и реорганизация на работата в телевизията заради епидемията с новия коронавирус. 

Българският сериал с участието на Лилия Инджова, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Евелин Костова и др. ще бъде заменен с епизоди на "Столичани в повече". Досега бяха излъчени пет епизода на "Съни Бийч".   

Кулинарното шоу MasterChef ще влезе в нов режим на излъчване, като ще може да се гледа само веднъж седмично - във вторник. 

Риалити форматите "Бригада Нов Дом" и "Смени жената" също ще бъдат свалени от ефир временно. Екипите им няма да снимат и излъчват нови епизоди по време на епидемията. 

В слота между 21 и 22 ч. между понеделник и четвъртък bTV ще програмира ново токшоу, което ще се занимава с Covid-19 епидемията "през призмата на човешките истории". 

На 19 март е предвидено и специално предаване с водещ Антон Хекимян - "Кризата Covid-19: Всичко, което трябва да знаете". То ще започне по време на централната емисия на bTV Новините и ще приключи в 21 ч. 

От 23 март сутрешният блок "Тази сутрин" ще се излъчва от 7, вместо 6:30 ч. заради промените в организацията на медията. Новинарските, продукционните и техническите екипи на предаванията по bTV ще работят от вкъщи или ще бъдат разделени на седмични смени. 

Спортните емисии в късните новини също ще бъдат спрени временно, а предаванията CoolT и bTV Репортерите ще излъчват повторения. 


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Прочети