Чистият въздух е от изключително значение за здравето. В днешно време сме изправени пред вредните емисии, отделяни от автомобилите, газовете от предприятията и битовото отопление, които го замърсяват. LG все пак има решение.

Компанията предлага два модела пречистватели за въздух LG PuriCare - AS95GDWV0 и A60GDWV0.

Те осигуряват пречистване на 360 градуса, което означава, че могат да бъдат поставени навсякъде в помещението и да обработват ефективно целия обем на въздуха. Снабдени са с допълнителен Booster вентилатор, който гарантира равномерното разпръскване във всички посоки, за да не остават необработени зони.

В сезона на гриповете и настинките е важно да дишаме чист въздух, както и да предотвратим евентуалното развитие на белодробни заболявания. Фините прахови частици винаги са проблем, но LG PuriCare премахва тези с големина до 1 микрон.

Освен това има функция за филтриране и елиминиране на миризми - GAS sensor. Това означава, че прозорците през студените зимни месеци може и да не се отварят, за да се направи проветряване, защото пречиствателите се справят сами.

Моделът AS95GDWV0 се отличава с широка приложима площ (91 м2 ), висока мощност (75 W), две филтриращи секции, гарантиращи чист въздух на ниво от 50 см до 2 метра, и три вентилатора, които работят в синхрон, със скорост, гарантираща ниско ниво на шум и максимален комфорт на въздушния поток.

AS60GDWV0, от друга страна, е с по-малки размери, което го прави компактен и удобен. Той разполага с два вентилатора, приложимата му площ е 58 м2, а мощността му - 40 W.

PuriCare разполагат още с йонизатор, числово и цветово изражение на измереното качество на въздуха, както и с Wi-Fi контрол. Той генерира графици и отчети за качеството по ден, седмица, месец и година.

Уредите LG PuriCare се грижат и за най-малките членове на семейството. Разполагат с независимо работеща долна половина, която пречиства въздуха в ниските зони на помещението, където играят бебетата и малките деца.

Пречиствателите имат стилен дизайн, управляват се с тъч контрол и разполагат с индикатор за качеството на въздуха в четири цвята.

„LG PuriCare са интелигентни уреди, с помощта на които можем да посрещнем идващия зимен сезон с усещане за спокойствие и защита. Без значение дали ще предпочетем да ги ползваме в офиса или у дома, можем да сме сигурни, че пречиствателите за въздух от LG ще се погрижат за здравето и комфорта ни по най-добрия възможен начин“, споделят от компанията.


 


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Асен Василев обвърза членството в еврозоната със съдебната реформа

"С текущата съдебна система влизането в еврозоната ще бъде сравнително сложно"

ПП номинира Бойко Рашков за вътрешен министър, но позицията му е под въпрос

Партиите обсъжда още едно ново министерство - на индустрията

47 НС може да въведе изискване за Covid-сертификати

Никола Минчев: Трябва да е ясно, че каквото правило е въведено, трябва да се отнася за всички

2289 нови случая на Covid-19, почти 20 000 дози ваксини

Вече над 123 000 души са си поставили бустерна доза от ваксината срещу Covid-19

Кирил Петков сравни "битката за прозрачност" на Бербатов с тази на ПП

Не е ясно дали го е канил за спортен министър

Цвета Караянчева остана извън 47 НС, но е готова да помага на Никола Минчев

"Aкo имa нуждa, бих пoмoгнaлa нa нoвия прeдceдaтeл, зaщoтo e мнoгo труднo, кoгaтo нямaш и пaрлaмeнтaрeн oпит"

"Булевард България" и LG препоръчват: Най-добрите коледни филми на 2021

Тази година има много интересни истории с участието на Нина Добрев, Нийл Патрик Харис и други