Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща

Любимото на хиляди български тийнейджъри турне „Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour” се завръща след 2-годишна пауза.

Едни от най-успешните български изпълнители ще завладеят най-голямата музикална сцена на открито, за да зарадват феновете на модерната българска музика с нови проекти и множество музикални изненади.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022, дати, софия, бургас, пловдив

Звездите на грандиозното музикално шоу ще започнат своето завръщане с пилотен концерт в Пловдив, в парк „Лаута“, на 16 юни. Следващата спирка на турнето е на Морската гара в град Бургас на 7 юли, и по традиция - грандиозният финал на „Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour” ще завладее София, на 10 септември, на площад Княз Александър Батенберг.

На голямата сцена на „Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour“ тази година ще излязат обичаните български изпълнители - Криско, DARA, Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino & Pashata, Михаела Маринова, RDMK, VICTORIA, DENI, DJ MASCOTA & mcP, чиито хитове ще бъдат придружени от завладяващите танци на балет NOVA.

В турнето ще се включат и специални гост-звезди от чужбина - рапърите от Северна Македония 2Bona, които са добре познати на българските фенове с дуетната си песен с Криско „GORILLA“ и хита си от последните месеци „HIENA“.

Много игри, забавления и изненади ще очакват всички подранили фенове преди началото на всеки един от концертите. Специално за любителите на завладяващите вкусове, които искат да се впуснат в ритъма на музиката в свежа компания, Coca-Cola Original Taste пристига в новa компактна рециклируема опаковка от 300 мл., за да освежава музикалните почитатели по време на Coca Cola Happy Energy Tour.

Повече информация за турнето можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria. За кадри и новини около турнето може да последвате профилите на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria в Instagram.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Умишлен палеж е причинил смъртта на българското семейство в Германия

Прокуратурата във Вупертал разследва опит за убийство.

13:02 - 28.03.2024
Политика

Чехия разби руска мрежа за влияние на евроизборите и наложи санкции

Европейски политици са получавали пари от руски фондове за предизборните си кампании

12:35 - 28.03.2024
Важно днес

Кирил Петков: Няма да позволим регулаторите да се наредят на бърза ръка

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отговори задочно на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано му предложи "да си решим регулаторите".

11:48 - 28.03.2024
Живот

Завръща ли се Слави Трифонов в bTV?

Риалити формат на "Шоуто на Слави" тръгва в bTV след 15 г. пауза

09:24 - 28.03.2024