Да пътуваме пестеливо: Как да намираме най-изгодните оферти за самолетни билети Снимка: © eSky

Пътуването със самолет си остава скъпо удоволствие. Много хора смятат, че е невъзможно да видят вълнуващи места, без това да ги вкарва в излишен разход. Единственият начин тази заблуда да бъде преодоляна е по пътя на информирането.

Не е тайна, че едни от най-добрите търсачи на информация са запалените туристи. Те са тези, които откриват най-евтините билети за полети и влакове, знаят къде са най-ниските цени за настаняване и кога да посетят световно известен музей, без да чакат на опашка.

Как да открием най-изгодните оферти за самолетни билети?

Един начин е чрез платформата eSky. С нея за нула време можем да се превърнем в гурута на туристическите приключения.

Резервационната система предлага стотици предложения за полети на едно място - коли под наем, места за настаняване, изживявания и т.н.

Тя служи като туристически гид или като вдъхновение за семейна почивка, групово пътуване, удобни трансфери и наръчник за пътуване. Чрез нея имаме и възможност да сравняваме цени в избрано от нас време и място.

За да открием най-евтините самолетни билети, например, е достатъчно само да знаем накъде отиваме, кога и за колко дни. Търсачката на оферти помага да сравним предстоящите полети и, ако плановете ни го позволяват, да променим избрания период, за да уловим най-добрата цена.

Тук можем да решим и други важни въпроси, които оптимизират времето за пътуване и осигуряват високо ниво на комфорт и безопасност. Можем да резервираме място за настаняване (сред 1.3 милиона възможности по цял свят), да наемем кола под наем, да направим туристическа застраховка и да заявим предварително посещение на атракция.

Ако бюджетът в един момент надхвърли актуалните ви финансови възможности, eSky предлага и опция за гъвкаво плащане - отложено и на вноски.

Лесно можем да бъдем в крак с най-изгодните оферти за самолетни билети и като се абонираме за бюлетина на eSky. Регистрираните в системата потребители имат шанса да получават лимитирани оферти и топ предложения за City Break на електронната си поща.

Как да пътуваме изгодно със самолет от Варна до София?

Дори и редовно да летите със самолет от Варна до София, може да се случи така, че да пропуснете изгодна оферта. Тази линия е една от най-използваните както от чуждестранните туристи, така и от българите, които пътуват по семейни, делови или туристически причини.

Ежедневно от Варна до столицата можем да летим с Bulgaria Air, а през пиковите сезони и с някоя от нискотарифните авиолинии. Понякога е възможно и пътуване с прекачване.

В eSky получаваме информация за всички оферти, без да е необходимо да обикаляме страниците на авиокомпаниите.

Кога да купим самолетни билети Варна - София?

За да се уверите в практичността на eSky, направете бърз тест на възможностите на системата. Потърсете още сега евтини самолетни билети Варна - София.

Ето няколко съвета, които ще ви бъдат от полза.

На първо място изберете времевия период. Може да разгледате изгодни предложения за двупосочни полети, еднопосочни или пък полет с много отсечки. Разгледайте резултатите и ги сравнете. Още тук може да прецените коя оферта удовлетворява не само бюджета ви, но и съставения от вас план. Някои полети, особено тези, които са с прекачване, могат да се окажат с продължителност от сутринта до вечерта.

Колкото и да е изгодно пътуването, то може да не отговаря на вашите предпочитания за повече свободно време на избраното място.

Освен времето за пътуване, разгледайте цените на самолетните билети. Може да сортирате предложенията по параметър икономична, премиум икономи, бизнес или първа класа.

Лесен начин да следите най-изгодните полети от Варна до София е чрез опцията “Активирай известие”. Достатъчно е да въведете имейла си, за да получите в най-скоро време на електронната си поща информация за предстоящите евтини самолетни билети.

Колкото до това, кога е най-удачното време за резервиране на билет за полет, практиката е показала, че точен отговор няма. Необходимо е да се следят предложенията и да се дебне за разпродажби. Едно е сигурно - не чакаме до последния момент, защото тогава цените може да се окажат доста по-високи.

Онлайн търсачката за полети eSky е съвременно удобство за хора, родени приключенци. С нея пътувате пестеливо, независимо дали по лични причини, или заради командировка. Тя ще ви запознае с необятните възможности на летенето и ще ви предложи комфорт, за който не сте и подозирали.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

"Хамас" не хареса предложението за прекратяване на огъня, но преговорите продължават

"Хамас" е скептична към израелското предложение

10:36 - 02.05.2024
Важно днес

Десетки хиляди отново протестираха в Грузия, след като парламентът придвижи спорен закон

Недоволството около спорния закон за "чуждестранни агенти" в Грузия продължава

09:40 - 02.05.2024
Текстове от партньори

Кока-Кола ХБК България се подготвя за стажантската програма Coke Internship 2024

Компанията предлага 8 свободни позиции за своята тримесечна платена програма

08:59 - 02.05.2024