Даниел Крейг танцува из Париж. Той е новото лице на водка Belvedere Снимка: © Юрген Телер / Belvedere

Британският актьор Даниел Крейг е в нова роля - той е новият посланик на водката Belvedere.

Клипът е режисиран от носителя на "Оскар" Тайка Уайтити. Той показва Крейг в напълно нова светлина. Вече не виждаме познатия образ на сдържан и хладнокръвен супершпионин. Вместо това Даниел Крейг е безгрижен и танцува из Париж без капка задръжки. Рекламният спот също така има поразителни прилики с музикалното видео Weapon of Choice на Fatboy Slim с участието на Кристофър Уокън.

Колкото до снимките, те са дело на немския фотограф Юрген Телер, известен с работата си за Вивиан Уестууд, а за минималистичния черен стайлинг е отговорна Кристин Сентенера.

Данил Крейг, водка Белведир

Новината за партньорство между британеца и Belvedere дойде, след като актьорът, превъплътил се в последния Джеймс Бонд, бе забелязан да снима реклама в Париж по-рано през годината. Още тогава се появи информация, че Крейг е сключил договор на стойност няколко милиона паунда, но не беше ясно кой е брандът.

„Развълнувани сме да представим Даниел Крейг като новото лице на водка Belvedere с тази незабравима кампания“, каза главният изпълнителен директор и президент на марката Франсоа Ксавие Депланке. „За мен е чест да работя с тази невероятна група от креативни умове и кампанията да дебютира на "Тайм Скуеър", Ню Йорк. Това е началото на нова ера за Belvedere, в която себеизразяването, автентичността и стилът тържествуват във всички форми."

Вместо да привлече творческа агенция, брандът сам измисля най-голямата си рекламна кампания до момента с участието на Уаитити и Крейг. Кадрите вече са на билбордове на емблематичния нюйорски площад и ще бъде показана в печатни, дигитални и на други видове носители на външна реклама в Ню Йорк, Париж и Лос Анджелис.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Култура

Новият албум на Били Айлиш и еволюцията на един аутсайдер в поп музиката

Ако в музикалната индустрия има някакви популярни течения, то Били Айлиш прави всичко възможно, за да ги избегне

11:54 - 18.05.2024
Важно днес

Откриха 6.5 млн. къса нелегални цигари, скрити в ел. табла на ГКПП "Кулата"

Агенция „Митници“ съобщава, че това е най-голямото количество нелегални цигари, задържани на "Кулата" за последните две години.

10:56 - 18.05.2024