Дъщерята на Хайди Клум: На 16 г. Лени е корица на Vogue

Лени Клум е само на 16 години, но вече има корица на Vogue. Детето на супермодела Хайди Клум и бившият мениджър от Формула 1 Флавио Бриаторе е момичето на първия брой на Vogue Deutsch за 2021 г. Снимката показва как Хайди целува дъщеря си, докато двете позират в oversized-костюми с ярки цветове, по боси крака.

Лени е поредната изгряваща звезда в новото поколение на децата на легендарните топ-модели - дебютът й в модата следва посоката на Кая Гербер (дъщеря на Синди Крауфорд), Лили Роуз Деп (дъщеря на Ванеса Паради и Джони Деп), Джорджия Мей Джагър (дъщеря на Джери Хол и Мик Джагър) и Лайла Грейс (дъщеря на Кейт Мос).

"Беше въпрос на време да се опитам да стана модел. Първото предложение дойде, когато бях още на 12 или 13 години - от марка, която носих с удоволствие, Brandy Melville. Тогава помолих мама да ме пусне, но нямах шанс. По-късно разбрах, че наистина съм била прекалено малка", казва Лени Клум в интервю за германския Vogue.

16-годишното момиче гледа на модната индустрия като перфектна среда за изразяване на "откачената си природа", която се опасява, че щеше да се принуждава да потиска, ако трябваше да избере друга професия.

"Като модел мога да се освободя изцяло и да бъда тази, която съм. Работата е идеален вентил за цялата енергия, която нося в себе си", казва тя.

Родена е през 2004 г. в Ню Йорк от връзката на Клум с Бриаторе, но няколко години по-късно е осиновена от своя втори баща - музикантът Сийл - който беше женен за майка й от 2005 до 2014 г. Бриаторе дава пълна благословия на решението.

Лени има двама братя и една сестра, които са по-малки от нея - Йохан, Хенри и Лу.

Дълги години Хайди Клум не разрешаваше на медиите достъп до личната сфера на семейството й. Често папарашките снимки на децата й трябваше да бъдат пикселизирани, за да не показват лицата им.

Стриктният режим се променя, когато Лени Клум навършва 16 години. На рождения си ден тя открива личен профил в Instagram, в който първоначално пуска своя снимка, без да показва лицето си. През септември 2020 г. Лени публикува селфи на отражението си в огледалото, но този път носи черна предпазна маска.

Хайди Клум споделя няколко общи снимки в своя профил в Instagram, но всички са "маскирани". Фотосесията на майка и дъщеря във Vogue всъщност се превръща в официалния дебют на Лени в медийното пространство.

Пет години след раздялата си със Сийл Хайди Клум сключи брак с китариста Том Каулиц (основател на германската група Tokio Hotel, който е 17 години по-млад от съпругата си). Лени участва активно в предложението за брак от страна на Каулиц. Музикантът предварително моли четирите деца за разрешение да се ожени за майка им. В деня на Коледа тя и братята й поднасят закуска в леглото на Хайди и Том. Той прави предложението, а "изведнъж всички се притеснихме, защото мама се разколеба за един момент", разказва момичето.

Приятелството й с третия съпруг на майка й е искрено.

Лени и Том Каулиц си правят еднакви татуировки - три малки точки от вътрешната страна на пръстите на ръката.

Както повечето деца на нейната възраст, Лени Клум също учи дистанционно заради Covid-мерките. По време на локдауна се налага да смени училището си, така че познава съучениците си само по Zoom.

По-малките деца в семейството харесват дрехи на брандове като Supreme, Off-White или A Bathing Ape. Лени не се вълнува толкова много от марките.

В интервюто за Vogue тя разказва, че носи предимно тениски, панталони и якета. Гардеробът й обаче често е почти празен, защото често се освобождава от ненужни дрехи, като ги дава на по-малката си сестра или ги продава през second-hand приложения.

"Толкова се гордея с теб. И не защото реши да поемеш по този път. Знам, че каквото и да беше избрала, той щеше да е твоят. Винаги знаеш съвсем точно какво искаш и какво не искаш. Не си "мини-аз". И се радвам толкова много, че сега вече можеш да покажеш коя си наистина", пише Хайди Клум в своя публикация по повод корицата на Лени във Vogue.

"Знам, че не винаги беше лесно да бъдеш омя дъщеря. Никога не си имала възможността да порасне "нормално". Но какво изобщо е нормално? Може би не включва израстването с трима различни татковци. Но ти имаш таланта да извлечеш най-доброто от всеки човек. И бих казала: Нищо от това не ти попречи, напротив, ти си самоуверена млада жена, която се бори за своите цели. И нещо още по-важно: ти си прекрасен човек с огромно сърце".


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024