Даваме безплатен достъп до цялото ТВ съдържание в EON Снимка: © Vivacom

Любомир Малоселски e директор „Продукти и услуги“ във Vivacom. Специално за Коледа и Нова година компанията обяви, че ще "отключи" своите премиум пакет за всички. Кое беше най-важното от изминалата година за Vivacom, какво търсят потребителите и какъв е пазарът на "свръхбързия интернет" са част от въпросите, на които той отговаря.

Г-н Малоселски, обявихте, че отключвате най-доброто си ТВ съдържание за празниците. Кой може да се възползва от тази възможност?

Всички клиенти на Vivacom, които са абонирани за пакетите EON LIGHT и EON FULL, получават свободен достъп до любимите телевизионни канали и видеотеки от най-високия пакет в нашето портфолио - EON PREMIUM.

В специалното коледно предложение сме отключили и достъпа до спортните канали DiemaXtra и MAX Sport Plus, а за най-малките - цялото съдържание на Disney и Nickelodeon, което ще им осигури невероятни приключения и забавления. Феновете на киното пък могат да се подготвят за празничен маратон от 19 декември, когато пускаме за свободно гледане топ заглавия на филми и сериали с премиум съдържанието на HBO и HBO MAX.

С тази кампания искаме да подарим страхотни моменти, силни преживявания, позитивни емоции и много добро настроение на всички нашите клиенти и техните семейства в празничните дни, защото те са двигателят в развитието на Vivacom. Те задават посоката ни и ни стимулират да ставаме все по-добри в предложенията си. И се стремим да ги улесним максимално.

За да се възползват от коледната ни инициатива, телевизионните клиенти трябва само да влязат в EON приложението и допълнителните канали и видеотеки ще се появят автоматично на екраните им. А за да гледат качествен спорт и филми по DiemaXtra, MAX Sport и HBO трябва просто да заявят свободния достъп чрез портала My Vivacom. Кампанията няма да приключи веднага след празниците. Цялото това богатство от съдържание ще е свободно достъпно чак до 17 януари 2023.

А какво ново получават абонатите на най-високия ви пакет EON PREMIUM, които вече имат достъп до цялото това съдържание?

За тези клиенти сме предвидили специална видеотека “PREMIUM подарък”. Тя включва богата селекция от хитови филми и сериали, които са достъпни ексклузивно за тях. Сред заглавията, които ще гарантират вълнуващи преживявания пред екраните по празниците, са екшънът „Събирач на дългове“, фентъзито „Момче, наречено По“, базираният на истинска история „Критично мислене“, трилърът „Извън подозрение“ с участието на популярната актриса Емилия Кларк и любимите български сериали от ефира на NOVA „Отдел издирване“, „Дяволското гърло“ и „Ягодова луна“. Виждате, че сме подготвили една изключително разнообразна палитра от истории от всички жанрове и за всеки вкус, която ще гарантира празничното настроение в предстоящите дни и седмици.

Винаги сме били силно фокусирани върху нашите клиенти. Но с коледните ни предложения ще завършим годината на най-решителните стъпки, които направихме, за да уверим потребителите си, че са абсолютен приоритет за Vivacom. Да нямат съмнение, че винаги в нашия фокус ще бъде стремежът да им даваме продукти и услуги, с които да се свързват по-лесно, по-удобно, по-бързо, на възможно най-добра цена, с най-качественото обслужване.

Като говорите за годината на най-решителните стъпки, вероятно визирате неограничените тарифни планове, които промениха целия пазар?

Да, тази есен пуснахме пет изцяло нови Unlimited тарифи, които направиха общуването наистина свободно и без ограничения. За първи път в България Vivacom предложи неограничени планове във всички ценови категории. Това означава и възможност за точно предвиждане на месечните разходи за мобилни услуги, което клиентите ни оценяват високо в тази ситуация на икономическа несигурност.

Петте тарифни плана включват неограничени минути и SMS-и, включително в роуминг в рамките на ЕС, както и за пренос на данни без лимит за мегабайтите в страната. И разбира се, достъп до EON платформата ни, в която зрителите откриват огромно разнообразие от ТВ съдържание. Това е много важно, защото тенденция сред потребителите в световен мащаб, включително у нас, е търсенето на атрактивни пакетни предложения, с акцент върху видео съдържанието и възможността за неограничено ползване.

Разрастването на 5G мрежите също спомогна за бума в интереса към неограничените пакети и ние имаме сериозен принос за това. 5G мрежата на Vivacom вече покрива 1100 населени места в България и разбира се, всички наши неограничени пакети включват безплатен достъп до нея. За нас е важно да дадем възможност на клиентите да се възползват от всички предимства на мрежата от ново поколение, така че да имат най-доброто преживяване с услугите на Vivacom.

Какви мобилни услуги търсят потребителите най-много? Кой е най-популярният ви неограничен пакет?

За всеки потребител имаме подходящ пакет в зависимост от това за какво най-много ползва мобилни услуги. Най-търсеният тарифен план е „златната среда“ - Unlimited 100 – в него освен неограничените разговори, SMS-и и мегабайти, хората получават видео съдържание в HD, качествен стрийминг, сърфиране без забавяне и почти моментален даунлоуд на файлове.

Този пакет покрива нуждите на огромна част от потребителите. Но един запален геймър, или пък ИТ специалист, който работи само дистанционно, ще избере плана Unlimited 300, в който интернет скоростта е три пъти по-висока.

Наскоро обявихте двойно по-бърз интернет към EON пакети. Заради интереса към видеосъдържанието ли инвестирахте в интернет скоростите?

Да, но не само заради това. Свръхбързият интернет е изискване и за новия ни начин на живот, в който все повече работим и учим дистанционно. Видео връзките замениха много физически срещи и всеки иска възможно най-високото качество на картината. Затова пуснахме двойно по-високи скорости за домашен интернет в някои пакети.

Скоростта на download в EON LIGHT, например, се увеличи от 100 Mbps на 200 Mbps, с което предложението на Vivacom стана едно от най-конкурентните на пазара в най-достъпния ценови сегмент. Потребителите на най-високия пакет EON PREMIUM пък получиха достъп до 2000 Mbps скорост. Надградихме и пакета EON FULL с допълнителни 100 Mbps – от 500 на 600 Mbps.

От тези предложения могат да се възползват нови и настоящи абонати на Vivacom, които подновят своя договор. За нови клиенти на пакети EON предоставяме атрактивна промоция от 1 лев на месец за първите 4 месеца. Освен в пакети EON, новите скорости са на разположение и на всички частни и бизнес клиенти на Vivacom, които се абонират за самостоятелен пакет интернет.

Двойното увеличение на интернет скоростите на download за домашен интернет стана възможно благодарение на инвестициите в 10 GIGA фиксираната мрежа в България на Vivacom. Днес достъп до тази мрежа, която наричат мрежа на бъдещето, има в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

Каква посока ви задават потребителите за 2023 година?

Накратко, надграждаме всичко, на което поставихме още по-стабилна основа тази година. Това означава повече видео съдържание, повече атрактивни пакети – и като услуги, и като цена, по-висока интернет скорост, предвидими месечни разходи за телекомуникации - и всичко това придружено от качествено, бързо обслужване, с грижа и отношение към клиентите и техните приоритети.

Цялото интервю може да намерите във в. Телеграф.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Нацистко парти в скъп курортен бар шокира Германия

"Германия на германците. Чужденците - вън" и хитлеристки поздрави провокираха разследване на службите за сигурност

17:36 - 24.05.2024