Делото между Джони Деп и Амбър Хърд ще бъде пресъздадено във филм

Само няколко месеца след края си, делото за клевета, заведено от Джони Деп срещу Амбър Хърд, ще бъде пресъздадено във филм.

Проектът носи заглавието "Гореща сцена: Процесът Деп-Хърд", а в главните роли влизат Марк Хапка и Меган Дейвис. Във филма ще участват още Мелиса Марти в ролята на адвокатката на Деп и Мери Кариг в ролята на съдебния защитник на Хърд.

Филмът се реализира от стрийминг платформата на FOX - Tubi и се очаква да излезе на 30 септември.

"Тази оригинална продукция беше пусната бързо в производство, за да се заснеме своевременно една история, която стана част от културния дух, рисувайки уникална картина на това, което милиони наблюдаваха в заглавията на вестниците това лято", казва Адам Левинсън, главен директор по съдържанието в Tubi.

Продукцията ще проследи връзката им във и извън съдебната зала, а оснсовновния фокус ще е делото между бившите съпрузи.

Амбър лъже - Деп е невинен, отсъди журито във Вирджиния

През юни седемчленно жури заключи, че Хърд умишлено и злонамерено е оклеветила Деп. Повод за съдебния процес беше статия във "Washington Post", в която Хърд твърди че е била подложена на домшане тормоз от актьора. На Деп беше присъдена компенсация от 15 млн. долара.

Междувременно стана ясно, че екипът на Хърд е обжалвал присъдата, след като стана ясно, че съдът няма да преразгледа случая заради открити административни нередности в документите на един от съдебните заседатели.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024