Dentsu назначава своя първи творчески директор за Югоизточна Европа

Комуникационната група на dentsu засили портфолиото си от криейтив услуги с назначаването на Мариус Тиану като нов творчески директор за dentsu Югоизточна Европа.

Тиану става част от регионалния изпълнителен екип, ръководен от Главния Изпълнителен Директор за Югоизточна Европа – Мария Грашнова, и част от мениджърски екип на dentsu Румъния.

Под негово ръководство компанията ще се фокусира върху изграждането на най-добрия екип, творчески опит и концептуален подход в предлагането на криейтив услуги, които да запазят dentsu като агенцията с най-интегрираните медийни и творчески услуги в Югоизточна Европа.

Мариус Тиану е криейтив директор с множество награди, всеобхатни маркетинг познания и дългогодишен опит в сферата на рекламата и изграждането на марките. В работата си за Saatchi & Saatchi, Scala JWT, Graffiti BBDO, Centrade-Cheil и Mullen-Lowe той е ръководил развитието на някои от най-значимите местни, регионални и глобални брандове и дигитални преживявания. Тиану е награждаван от световноизвестни фестивали като Cannes Lions, NY Festival, The One Show, Golden Drum и London International Awards.

“Инвестираме в бъдещето си и изпълняваме обещанието да бъдем най-интегрираната агенция, която комбинира силата на медия и криейтив. Със своя безупречен опит да предоставя ефективни и печеливши решиния, Мариус е новата основополагаща част от екипа, който ще изпълни това обещание. Съвсем скоро всички криейтив звена в региона ще бъдат свързани и по-добре интегрирани под един общ лидер, който мотивира хората ни да постигат още по-добри резултати.”, сподели Мария Грашнова.

Мариус Тиану новият изпълнителен директор на dentsu, криейтив директор

Мариус Тиану подчертава какво го подтикна да стане част от компанията: “Това, което ме привлече в dentsu е, че екипът не се страхува да инвестира и да се развива, което е истинска сила и една от чертите, които отличават една компания от друга. Основна част от нашия бизнес е да се уверим, че клиентите ни изглеждат фантастично в очите на потребителите. Всеки един елемент е важен. С нетърпение очаквам да направим връзката между интелигентния и пълен с желание и енергия криейтив екип, стабилните ресурси на dentsu с техните дълбоки анализи и дигитални възможности, и моя опит в създаването на кинематографично съдържание и разказването на истории.”

От този месец dentsu Югоизточна Европа засилва и своите собствени канали за маркетинг и комуникации на десетте пазара, като посреща Даниела Балаей в новата роля на Мениджър „Маркетинг и комуникации“ за региона.

Като експерт със сериозен професионален опит, Балаей има задълбочени познания в областта на маркетинг комуникациите, благодарение на опита си в различни индустрии като медии, банкиране, търговия, недвижими имоти и образование. Тя има над десет години опит в телевизионния маркетинг, а едно от основните й постижения е пускането на Euforia TV на пазара в Румъния.

Даниела Балаей в новата роля на Мениджър „Маркетинг и комуникации" dentsu

Балаей ще се присъедини към регионалния изпълнителен екип и местния мениджърски екип в Румъния.

,,Живеем във времето на комуникациите и за нас е важно да разказваме нашата история и нашите постижения по-добре, както вътрешно, така и с външния свят. Изключително щастливи сме да посрещнем Даниела с нейния дългогодишен комуникационен опит и заедно да създадем още по-добра връзка с нашия екип, с нашите клиенти и партньорите си.”, коментира Мария Грашнова.

Даниела Балаей споделя: “Правилата в маркетинга и комуникациите се променят постоянно. Живеем във време, в което смесваме виртуално и реално, обединяваме ги по начин, който променя навици и нагласи. Като комуникационни специалисти, наше задължение е да имаме нужното отношение, за да доставим правилните съобщения във всяка една среда. Искаме хората да се чувстват по-близо до брандовете, които използват, по-близо до намирането на себе си и по-близо до dentsu.”


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Прегръдка между две лекоатлетки се оказа обект на цензура в Китай

Снимка с две спортистки беше цензурирана, но не заради трогателния момент на жените - а заради номерата върху техните екипи

17:04 - 03.10.2023

Бертран Бонело показва какво се случва, когато научната фантастика срещне любовта

Срещаме се с френския режисьор, за да разберем повече за любопитната комбинация от мелодрама и научна фантастика

16:24 - 03.10.2023

"Щурм Z": Наказателните отряди за пияни и неизпълнителни руски войници

Малцина от изпратените в "Щурм Z" оцеляват на бойното поле

16:01 - 03.10.2023

Св. Синод не може да отвори руската църква в София, защото няма правомощията

Св. Синод изразява "надежда", че руската църква в София може да бъде отново отворена.

15:24 - 03.10.2023

Трима учени взеха Нобеловата награда за физика за откритие в света на електроните

"Вече можем да отворим вратата към света на електроните"

15:07 - 03.10.2023

Бившият директор на Abercrombie & Fitch е обвинен в сексуална експлоатация на мъже

След разкрития на Би Би Си, Abercrombie & Fitch започва разследване. на

14:51 - 03.10.2023

Александровска болница поискала 27 000 лв., за да освободи тялото на починала жена

Над 3 г. тленните останки на млада жена стоят в камера на болницата, докато тече разследване

14:32 - 03.10.2023