Комуникационната група на dentsu засили портфолиото си от криейтив услуги с назначаването на Мариус Тиану като нов творчески директор за dentsu Югоизточна Европа.

Тиану става част от регионалния изпълнителен екип, ръководен от Главния Изпълнителен Директор за Югоизточна Европа – Мария Грашнова, и част от мениджърски екип на dentsu Румъния.

Под негово ръководство компанията ще се фокусира върху изграждането на най-добрия екип, творчески опит и концептуален подход в предлагането на криейтив услуги, които да запазят dentsu като агенцията с най-интегрираните медийни и творчески услуги в Югоизточна Европа.

Мариус Тиану е криейтив директор с множество награди, всеобхатни маркетинг познания и дългогодишен опит в сферата на рекламата и изграждането на марките. В работата си за Saatchi & Saatchi, Scala JWT, Graffiti BBDO, Centrade-Cheil и Mullen-Lowe той е ръководил развитието на някои от най-значимите местни, регионални и глобални брандове и дигитални преживявания. Тиану е награждаван от световноизвестни фестивали като Cannes Lions, NY Festival, The One Show, Golden Drum и London International Awards.

“Инвестираме в бъдещето си и изпълняваме обещанието да бъдем най-интегрираната агенция, която комбинира силата на медия и криейтив. Със своя безупречен опит да предоставя ефективни и печеливши решиния, Мариус е новата основополагаща част от екипа, който ще изпълни това обещание. Съвсем скоро всички криейтив звена в региона ще бъдат свързани и по-добре интегрирани под един общ лидер, който мотивира хората ни да постигат още по-добри резултати.”, сподели Мария Грашнова.

Мариус Тиану подчертава какво го подтикна да стане част от компанията: “Това, което ме привлече в dentsu е, че екипът не се страхува да инвестира и да се развива, което е истинска сила и една от чертите, които отличават една компания от друга. Основна част от нашия бизнес е да се уверим, че клиентите ни изглеждат фантастично в очите на потребителите. Всеки един елемент е важен. С нетърпение очаквам да направим връзката между интелигентния и пълен с желание и енергия криейтив екип, стабилните ресурси на dentsu с техните дълбоки анализи и дигитални възможности, и моя опит в създаването на кинематографично съдържание и разказването на истории.”

От този месец dentsu Югоизточна Европа засилва и своите собствени канали за маркетинг и комуникации на десетте пазара, като посреща Даниела Балаей в новата роля на Мениджър „Маркетинг и комуникации“ за региона.

Като експерт със сериозен професионален опит, Балаей има задълбочени познания в областта на маркетинг комуникациите, благодарение на опита си в различни индустрии като медии, банкиране, търговия, недвижими имоти и образование. Тя има над десет години опит в телевизионния маркетинг, а едно от основните й постижения е пускането на Euforia TV на пазара в Румъния.

Балаей ще се присъедини към регионалния изпълнителен екип и местния мениджърски екип в Румъния.

,,Живеем във времето на комуникациите и за нас е важно да разказваме нашата история и нашите постижения по-добре, както вътрешно, така и с външния свят. Изключително щастливи сме да посрещнем Даниела с нейния дългогодишен комуникационен опит и заедно да създадем още по-добра връзка с нашия екип, с нашите клиенти и партньорите си.”, коментира Мария Грашнова.

Даниела Балаей споделя: “Правилата в маркетинга и комуникациите се променят постоянно. Живеем във време, в което смесваме виртуално и реално, обединяваме ги по начин, който променя навици и нагласи. Като комуникационни специалисти, наше задължение е да имаме нужното отношение, за да доставим правилните съобщения във всяка една среда. Искаме хората да се чувстват по-близо до брандовете, които използват, по-близо до намирането на себе си и по-близо до dentsu.”


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Netflix ще прави нов сериал от вселената на Stranger Things

Стрийминг услугата ще опита да превърне сериала в развлекателен франчайз

Служителка на МВР е помогнала на Семерджиев да се укрие

Обвиненият за катастрофата при "Черни връх" е карал без книжка от 2005 г.

На "олимпийски" шопинг с Ивет Горанова

С какво се храни шампионката по карате и каква ще стане като порасне

ГЕРБ заплаши да бойкотира работата на НС до гласуването на нов кабинет

Атанасова каза, че няма смисъл да прави кворум на това "провалено и агонизиращо Народно събрание"

Името на Таки изплува и в случая с Георги Семерджиев, причинил катастрофата в София

Според БНТ обвиненият шофьор е част от групировката на наркотрафиканта в Студентски град

ИТН обвини Кирил Петков, че създава "корупционна среда" в МРРБ

Премиерът забранил МРРБ да прави плащания над 900 000 лв. без разрешение на кабинета

ЕС обмисля нови ограничения за Facebook и Google заради политическите реклами

Идеята е да бъде забранено показването на политически реклами въз основа на някои лични потребителски данни

Повторният избор на нов директор на БНТ се отложи заради жалба

СЕМ реши да не дава начало на нов конкурс, преди да се изясни казусът с жалбата

Въпреки санкциите: Продукти на Apple и скъпи стоки пробиват път към Русия

САЩ и ЕС наложиха санкции за износ на луксозни вещи, компании масово напуснаха Русия. Но върви паралелен внос