Digital Trends 2022 – технологиите, в които бизнесът вярва и инвестира

Дигиталните технологии продължават да са основен катализатор за промените в света, давайки на бизнеса и институциите повече възможности да подобряват услугите си и живота на хората.

Форумът Digital Trends 2022, който ще се проведе на 25 октомври в Sofia Event Center, събира експерти на водещи позиции в глобални компании, сред които Microsoft и Adidas, както и едни от най-успешните IT предприемачи от България и региона с мащаб на бизнеса в целия свят.

Участниците в Digital Trends 2022 ще дискутират най-важните технологични решения, възможности и стратегии, докато дават 100% практически съвети и прозрения как да развиваме ефективно компаниите, хората и идеите си, както и цялата бизнес среда.

Digital trends 2022, sofia event center, билети, дигитален маркетинг, digital trends

Форумът в Sofia Event Center започва с водещия лектор Бела Пап, глобален директор в Microsoft Advertising, който ще запознае публиката с най-новите потребителски тенденции след Covid-19, включващи възхода на т.нар. "Workday Consumer" поведение.

Владислав Лазаров, който ръководи глобалното развитие на дигиталните продукти в Adidas, ще говори за развитието на metaverse технологиите и за приложимите маркетингови стратегии в метавселената.

Сред най-интересните лектори е Анна Полишчук, съосновател на украинската платформа Lalafo, която ще говори за съхраняването на успешната украинска стартъп екосистема по време на война, както и за ролята на бизнеса, който ръководи, в помощ на нейните сънародници.

Естонецът Юлар Яксо, основател на Digital Nation и пряк участник в превръщането на Естония в най-развитата в дигитално отношение европейска страна, ще разкрие правилния, бърз и ефективен път за технологична трансформация на публичните и административни процеси в полза на бизнеса и гражданите.

Всички ключови лектори на Digital Trends 2022 ще дадат посоката за дискусиите по темите в петте панела на събитието:

▪ eCommerce
▪ The Power of Scalability
▪ Future Is Fintech
▪ Next Gen Metaverses
▪ Building the Digital State

В панелите ще се включат водещи мениджъри на компании от технологичния, търговски, банков, застрахователен и публичен сектор, сред които SiteGround, Glovo Bulgaria, DHL, eMag, MasterCard, A1, KBC Group, iBank, TBI Bank, Uniqa.

Всички те ще споделят практически опит от своята сфера на действие, с фокус се върху най-полезните и перспективни дигитални решения за бизнеса у нас.

Билетите за събитието вече са в продажба, като първите 60 ще имат възможността да закупят билети на цена от 60 лв. Ето и откъде могат да бъдат закупени от тук.

Digital Trends 2022 се организира от водещите дигитални медии в България profit.bg и novini.bg, част от швейцарската група Ringier AG. Събитието се осъществява с подкрепата на рекламните агенции The Locals, Digitalid, All digital и Mccann Sofia.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Като епизод на Black Mirror: Скарлет Йохансон твърди, че OpenAI може да е копирал гласа ѝ без нейно съгласие

Историята около "новия глас" на ChatGPT се заплита, след като Йохансон отправи обвинения към компанията

15:02 - 22.05.2024
Европейски дневници

Водачът на крайнодясната "Алтернатива за Германия" се оттегля от евровота

Новината идва, след като партията на Марин льо Мен обяви, че няма да работи с германците в бъдещия европарламент

13:29 - 22.05.2024
Важно днес

Теч в системата ли издаде, че Русия иска нови морски граници с Литва и Финландия?

Вилнюс и Хелзинки реагираха остро на плана на Москва

12:33 - 22.05.2024
Важно днес

Части от София остават без топла вода заради голяма авария в ТЕЦ

Множество райони в София остават без топла вода за няколко дни

12:23 - 22.05.2024