Хари Стайлс и Флорънс Пю са звездите в най-новия психотрилър "Don't Worry Darling" - вторият филм под режисурата на Оливия Уайлд, известна повече с ролята си на "13" от сериала "Доктор Хаус". 

Трейлърът на продукцията пренася зрителите в ретро естетиката на Америка от 50-те години - идилични семейни и съседски отношения, кокетни еднофамилни къщи, слънце, кабриолети, съвършен дрескод и бонбонени цветове. Мъжете се занимават с кариерите си, докато момичетата се грижат за домашния уют и доброто настроение. 

Стайлс и Пю са млада двойка, която се пренася в градчето на мечтите. Джак започва работа в нова компания на име Victory Project, която си поставя за цел да "промени света".

Животът в експерименталната общност обаче скоро започва да се преобръща, след като съпругата му Алис забелязва, че реалността не е това, което е. Привидното щастие на приятелките ѝ е зле прикрита депресия, а всички въпроси около новата работа на Джак се посрещат с агресия и подозрителност от колегите му. 

Алис задава твърде много въпроси, докато съпругът ѝ не желае да рискува новопостигнатото щастие. 

Дали илюзията за перфектния свят заслужава притъпяването на сетивата? И какво би струвало разбиването на системата? 

Оливия Уайлд ръководи процеса не само зад камерата, но и в епизодична роля като една от идеалните съпруги в градчето. 

Снимките на филма се превръщат в повратна точка и за собствения ѝ личен живот, тъй като "Don't Worry Darling" дава началото на връзката ѝ с 10 години по-младия музикант и актьор Хари Стайлс (екс-"One Direction")

Водещата мъжка роля във филма е предложена на Стайлс, когото Уайлд забелязва заради ролята му в "Дюнкерк" на Кристофър Нолан. Отначало той отклонява поканата заради проблемите с планираните му концерти в същия период. Към проекта е привлечен Шая ЛаБьоф, но тогава настъпва световният локдаун заради Covid.

Всички музикални сцени са затворени, а Хари Стайлс няма нищо против да поиска втори шанс за филма на Оливия Уайлд. Връзката между двамата много скоро преминава границата от професионалните отношения към любовта. 

Премиерата на "Don't Worry Darling" е насрочена за септември 2022 г., а междувременно Хари Стайлс вече е готов с най-новия си албум "Harry's House", който ще излезе на 20 май. 

26-годишната му екранна партньорка Флорънс Пю вече има няколко известни роли във филми като "Midsommar", "Little Women" и "Black Widow" със Скарлет Йохансон и сериали като "King Lear" с Антъни Хопкинс и "The Little Drummer Girl" по романа на Джон льо Каре. През 2023 г. ще можем да я видим и в новия филм на Кристофър Нолан "Опенхаймер". Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Пандемията на богатите: Нов милиардер на всеки 30 часа от началото на 2020 г. до днес

В същото време расте броят на хората, достигащи до крайна бедност

Кирил Петков за подаръка си към папата: Искахме да занесем нещо духовно

Българската делегация ще подари изработена от вълна сцена на Рождество Христово

"Пътят към освобождението е дълъг": Беларуските доброволци, които се бият в помощ на Украйна

"Невъзможно е да освободим Беларус, без да изгоним фашистките войски на Путин от Украйна“, казва един от бойците

СЗО: Пандемията все още не е приключила. „Отслабваме бдителността си на свой риск.“

Почти 1 млрд. души в страните с по-ниски доходи все още не са ваксинирани, отбелязва директорът на СЗО

Зеленски ще говори на Световния икономически форум в Давос

Продължава интензивната руска офанзива в Луганск

В навечерието на 24 май: Мощи на Кирил и Методий идват за пръв път в България

Ще останат достъпни за всенародно поклонение до 25 май

Украинските депутати посрещнаха на крака и с овации полския президент Анджей Дуда

Дуда е първият чуждестранен лидер, говорещ пред Върховната рада след началото на инвазията