Дуа Липа не само направи дебюта си на червения килим на филмовия фестивал в Кан, но също така за първи път се появи публично със спрягания от известно време за неин партньор Ромен Гаврас.

Британската певица от албански произход е посещавала събития около филмовия фестивал и преди, но това е първа поява за нея на прочутия червен килим в Кан. Повод за това бе премиерата на филма "Omar La Fraise" на Елиас Белкедар. А Дуа бе облечена в черна асиметрично изрязана рокля на дизайнерката Хеди Слимайн за Celine.

Кой е мъжът?

Ромен Гаврас е филмов режисьор, роден във Франция. В САЩ най-известната му работа може би е музикалният видеоклип с каскади с коли в мароканската пустиня към песента "Bad Girls“ на M.I.A. Той също така режисира и друго видео на рап изпълнителката, "Born Free“, представящо геноцид на хора с рижави коси. Гаврас стои и зад клипа на Марк Ронсън и Майли Сайръс „Nothing Breaks Like a Heart“.

Дуа Липа дебютира с ново гадже в Кан - Роман Гаврас

През последните години французинът се концентрира повече върху игрални филми на родния си френски. Последният му, "Атина" от 2022 г., се състезава на Международния филмов фестивал във Венеция. Дълбоко критичен към полицейската власт, той не се хареса от крайнодесни френски политици. Друга комедия от 2018 г. на режисьора – "Светът е твой“ – спечели номинация за награда "Сезар“ на легендарната френска актриса Изабел Аджани.

Гаврас има стаж и с рекламните продукции, включително кампании на парфюми за Louis Vuitton (с участието на Ема Стоун) и Dior (с участието на Чарлийз Терон).

През март тази година се появиха негови общи снимки с Дуа Липа, на които двамата са хванати ръка за ръка по време на Седмицата на модата в Париж. Тогава анонимен източник съобщи на британски таблоид, че двойката се наслаждава на времето си заедно: Двамата се запознаха покрай близките си кръгове през празничния период. Имат много общи неща."

Преди Гаврас за кратко е свързван с Рита Ора. Докато последната връзка на Липа е с модела и дизайнер на бижута Ануар Хадид - брат на моделите Бела и Джиджи Хадид.

Дуа Липа От поп звезда до социално ангажиран магнат: Новият проект на Дуа Липа откъсва младите от интернет

Филмов фестивал Кан 2023, червен килим, Джони Деп и Ел Фанинг Най-доброто от червения килим на Кан 2023


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

GEN Z дневници

Vol. 19: Кой изобщо слуша Тейлър Суифт, гълъб в парламента, сбогом "Ема Стоун"

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z поколението в "Булевард България"?

10:22 - 27.04.2024
Живот

Рецепта за козунак? А какво ще кажете за козуначени мъфини

Великден през 2024 година звучи като време за по-практично приготвяне на храна

10:04 - 27.04.2024
Спорт

5 домашни упражнения, след които да се почувствате 5 пъти по-добре

Карин Околие ни показа няколко упражнения с DAJLIEN - колекцията за домашни тренировки на IKEA

09:29 - 27.04.2024
Важно днес

Fitch: Отлагане на членството в еврозоната, може да се отрази негативно на рейтинга на България

Според Fitch България ще изпълни всички критерии до края на 2024 година

09:10 - 27.04.2024
Политика

Служебният кабинет смени Вяра Тодева и още пет областни управители

Част от новите са от банката кадри на ГЕРБ

18:08 - 26.04.2024