Джипът на Тити Папазов отново е уловен в нарушение

Автомобилът на Тити Папазов беше уловен от камера за видеонаблюдение, докато извършва поредно пътно нарушение в София. Джипът с регистрационен номер СВ 4272 АС е забелязан да изпреварва цялата колона от коли, изчакващи на червен светофар за ляв завой.

Инцидентът е станал на кръстовището до Румънското посолство в столицата и е пореден случай на нарушение на правилника за движение по пътищата. Въпреки множеството подобни сигнали срещу Папазов - включително създаващи опасност за останалите участници в трафика - до момента той не е санкциониран с отнемане на шофьорската книжка, а плаща глоби.

"Ако се окаже, че автомобилът с номер СВ 4727 АС е управлявана от него, това ще бъде поредното заснето и документирано тежко пътно нарушение, извършено от този индивид", се казва в коментара на "Спаси София", които разпространиха записа от случилото се. Авторът на записа го е споделил във Facebook-групата "Забелязано в София".

Организацията призовава СДВР да отнеме книжката на Папазов.

"Системното погазване на законите, създаването на предпоставки за сериозни пътни инциденти и застрашаването на човешки животи насред София трябва да бъде незабавно спряно и жестоко санкционирано. Проблемът с пътната безопасност е сериозен и системен, но управляващите явно предпочитат да продължи избиването на пътя, вместо да бъдат предприети безкомпромисни мерки. Няма и как гражданите да имаме доверие в полиция, която бие хора и системно си затваря очите за тежките нарушения по пътищата от страна на самозабравили се хора, мислещи, че са над закона. Именно този двоен стандарт изкарва хората по улиците на България вече втори месец", се казва в коментара им.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Урсула фон дер Лайен може да се кандидатира за ръководител на НАТО

Според в. "The Sun" редица държави-членки на НАТО са предложили фон дер Лайен да поеме военния съюз

09:32 - 01.04.2023

Xiaomi обави фотоконкурс за любители и професионалисти в България

Големият победител, ще се присъедини към локалния екип от фотографи на Xiaomi

09:08 - 01.04.2023

Андрю Тейт е пуснат под домашен арест след месеци, прекарани в румънския затвор

Андрю Тейт и брат му Тристан спечелиха обжалване и ще бъдат пуснати под домашен арест

09:04 - 01.04.2023

17-годишен ученик е задържан за фалшивите бомбени заплахи

Момчето е изпращало заплахи в сряда, четвъртък и петък

21:26 - 31.03.2023