Джипът на Тити Папазов отново е уловен в нарушение

Автомобилът на Тити Папазов беше уловен от камера за видеонаблюдение, докато извършва поредно пътно нарушение в София. Джипът с регистрационен номер СВ 4272 АС е забелязан да изпреварва цялата колона от коли, изчакващи на червен светофар за ляв завой.

Инцидентът е станал на кръстовището до Румънското посолство в столицата и е пореден случай на нарушение на правилника за движение по пътищата. Въпреки множеството подобни сигнали срещу Папазов - включително създаващи опасност за останалите участници в трафика - до момента той не е санкциониран с отнемане на шофьорската книжка, а плаща глоби.

"Ако се окаже, че автомобилът с номер СВ 4727 АС е управлявана от него, това ще бъде поредното заснето и документирано тежко пътно нарушение, извършено от този индивид", се казва в коментара на "Спаси София", които разпространиха записа от случилото се. Авторът на записа го е споделил във Facebook-групата "Забелязано в София".

Организацията призовава СДВР да отнеме книжката на Папазов.

"Системното погазване на законите, създаването на предпоставки за сериозни пътни инциденти и застрашаването на човешки животи насред София трябва да бъде незабавно спряно и жестоко санкционирано. Проблемът с пътната безопасност е сериозен и системен, но управляващите явно предпочитат да продължи избиването на пътя, вместо да бъдат предприети безкомпромисни мерки. Няма и как гражданите да имаме доверие в полиция, която бие хора и системно си затваря очите за тежките нарушения по пътищата от страна на самозабравили се хора, мислещи, че са над закона. Именно този двоен стандарт изкарва хората по улиците на България вече втори месец", се казва в коментара им.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

Байдън отхвърли случващото се в Газа да е геноцид и защити Нетаняху

Президентът на САЩ защити израелския премиер заради "неравнопоставеното" искане за арест на МНС

11:40 - 21.05.2024
Важно днес

Започва процесът срещу "принца" на крайнодесните "Граждани на Райха" в Германия

В съда влизат и съмишлениците му, с които според прокуратурата е основал групата

10:57 - 21.05.2024
Важно днес

ПИБ опроверга "пазарните слухове", че се продава

Реакцията на банката дойде след статия на "Капитал", че се очаква сделка

10:30 - 21.05.2024
Кино и сериали

Филмът за Доналд Тръмп шокира Кан. Екипът на кандидат-президента заплаши със съд

Сцена с предполагаемо изнасилване във филма предизвика широк медиен отзвук

10:00 - 21.05.2024