"Емили в Париж" ще се завърне през август, но феновете ще почакат за финала

Netflix продължава с практиката си да разделя сезоните на най-популярните си сериали на две части, вместо да остави зрителите да ги изгледат наведнъж отначало докрай - като Stranger Things, The Crown, Bridgerton и др.

"Емили в Париж" не прави изключение - четвъртият сезон на сериала с Лили Колинс също ще бъде разделен, а зрителите ще трябва да почакат няколко седмици, за да разберат какво се случва на финала.

Първите пет епизода ще бъдат готови за гледане на 15 август в стрийминг платформата. Следващата порция от още пет серии обаче ще се появи едва на 12 септември.

Сезон 4 идва с повече от година и половина закъснение след края на последните любовни и професионални "приключения" на младата американка във френската столица.

Стачката на сценаристите през 2023 г. допринесе за допълнителното забавяне на плановете за подновяване на популярния сериал.Актьорите се появиха в промоционален клип в социалните мрежи на Netflix, в който описват новата история на Емили като "хаотична", "сложна" и "напълно луда".

Една от вероятните причини за тези коментари са обърканите сюжетни нишки, с които завърши последният сезон на поредицата. Емили се озова в любовен триъгълник с красивия французин Габриел и британския ѝ приятел Алфи. Връзката се оказа още по-заплетена заради новината, че Габриел ще става баща, но от бившата си партньорка Камий.

Със сигурност се знае, че част от действието ще се развива далеч от Париж - във Вечния град Рим, където Лили Колинс вече снима заедно с 33-годишния италиански актьор Еудженио Франческини.

Новият сезон ще покаже и как приятелката на Емили - Минди - се подготвя за участие в музикалния конкурс "Евровизия" заедно със своята група.

А на сцената ще излезе и още една неочаквана "звезда" - съпругата на френския президент Брижит Макрон, която е сред истинските почитатели на сериала.

Първата дама на Франция Брижит Макрон ще участва в "Емили в Париж"

сериалите през май 2024 г. - Bridgerton сезон 3 Сериалите, които ще гледаме през май 2024 г.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Култура

Новият албум на Били Айлиш и еволюцията на един аутсайдер в поп музиката

Ако в музикалната индустрия има някакви популярни течения, то Били Айлиш прави всичко възможно, за да ги избегне

11:54 - 18.05.2024
Важно днес

Откриха 6.5 млн. къса нелегални цигари, скрити в ел. табла на ГКПП "Кулата"

Агенция „Митници“ съобщава, че това е най-голямото количество нелегални цигари, задържани на "Кулата" за последните две години.

10:56 - 18.05.2024