ETAT PUR: Точно това, от което се нуждае кожата. Нито повече, нито по-малко Снимка: © Getty Images

Брандът Etat Pur е роден като парадокс в съвременната козметична индустрия.

От една страна, в продължение на години тя се развива в търсене на "формула чудо", на продукти "всичко в едно", които съдържат много активни съставки накуп.

От друга страна - всъщност 70% от хората нямат кожни проблеми. Дерматологията учи, че не само е необходимо, а е дори вредно да се нанасят активни съставки върху кожата, ако тя не се нуждае от тях. Всяко действие предизвиква реакция, резултат от неконтролирани ефекти на смесване и натрупване на излишни съставки.

Etat Pur залага на второто - да избегне прекомерното третиране на кожата. Идеята е едновременно проста и революционна: активните съставки се отделят от всекидневната грижа. Така кожата получава точно това, от което се нуждае в определен момент - без да се натоварва излишно. Марката въплъщава принципите на екобиологичния подход, разработен от NAOS в последните повече от 40 години. Фокусът е върху съставките, абсолютно необходими за желаната полза, но без излишни или ненужни добавки.

Екобиологичният подход на NAOS

NAOS разглежда кожата като жива екосистема, която постоянно взаимодейства с околната среда и претърпява промени с времето. Това е фундаментът на философията на козметичната компания, който я прави уникална и я отличава.

NAOS го нарича екобиологичен подход. Той е базиран на толерантност към кожата и познания за нейната биология. В основата му е вярването, че вместо да се третира прекомерно, кожата трябва да се научи как да функционира правилно. Именно тази визия вдъхновява създаването на BIODERMA, Institut Esthederm и Etat Pur - три бранда, които се стремят да укрепят екосистемата на кожата и да поддържат нейните естествени механизми.

Съставките за създаването на продуктите на Etat Pur са избрани сред най-чистите и са без замърсители и примеси. Използвани са само най-безопасните, за да се гарантира сигурността на продуктите, независимо от типа кожа. Чистите активни молекули прецизно таргетират различните кожни проблеми за третиране, само когато кожата има нужда.


Чиста активна молекула прополис на Etat Pur

Прополис е естествена съставка от пчелния кошер. Прополисът, който е подбран за създаването на продукта, е със сертифицирано органичен произход и се добива във Франция. Този нишов добив гарантира високо качество на прополиса: богат на активни молекули - като полифеноли, протеини и минерали.

Прополисът е известен с пречистващите и успокояващите си свойства и е идеален за кожа, склонна към акне. Той я пречиства, регенерира и успокоява за по-здрав и равномерен тен.

Продуктът се нанася сутрин и вечер - преди хидратиращия крем. Препоръчва се да го използвате за третиране на акне по лицето в продължение на поне 3 седмици.

Открийте чистата активна молекула прополис, както и цялата гама продукти, която предлага марката тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Кандидат-депутат на ДПС-Пеевски е сред обвинените по делото "Портних"

Светлана Табакова е директор във фирма на Данаил Папазов, който изгони Доган от сараит

19:59 - 17.10.2024
Важно днес

Проверка откри нови нередности в театрите в Пловдив, Варна и Плевен

Театри отчитали по две представления на ден, за да вземат по-голяма субсидия

18:05 - 17.10.2024
Технологии

Отключете своята уникалност в модата, здравето и спорта с HUAWEI WATCH GT 5

Компанията представи новата си серия смарт часовници

18:03 - 17.10.2024
Важно днес

Израел потвърди, че лидерът на "Хамас" е бил убит при удар в Газа (Обновена)

Трима терористи са убити при израелски удар в Газа

17:20 - 17.10.2024
Европейски дневници

Мъск пак се размина с наградата "Сахаров". ЕП обяви краткия списък с номинирани

Три номинации на активисти и организации ще се борят за отличието

16:30 - 17.10.2024
Живот

Следродилната депресия: дълбокият мрак, който може да бъде разсеян

Ако психичните заболявания имаха образ върху тялото, всичко щеше да е някак по- лесно

15:35 - 17.10.2024