,,Еуфория" се завръща с нови герои и надежда за отговори

Новаторската драма ,,Еуфория" на Сам Левинсън, благодарение на която Зендея стана най-младата носителка на Еми, най-накрая ще се завърне със своя втори сезон. Сериалът разказва за тийнейджъри с разбити сърца, преоткриване на сексуалността, проблеми със зависимости и злоупотреба със субстанции.

Първи сезон на ,,Еуфория" ни остави със затаен дъх и беше последван от прекалено дълга пауза, причинена от пандемията. Между сезоните HBO пусна два специални епизода, които не просто не успокоиха феновете, а сякаш ги направиха още по-нетърпеливи за това, което предстои.

Тази седмица HBO представи първия тийзър на новия сезон. Той започва със Зендея в образа на Ру, която лежи в леглото си и пее парчето на Франк Синатра ,,Call Me Irresponsible." Тя танцува из къщата, а сестра ѝ Джия я пита ,,Надрусана ли си?“.

Тийзърът включва още кадри от задимени партита със Сидни Суини и Алекса Деми в ролите на Каси и Мади с торта за рожден ден; нещо, което наподобява полицейска акция; и сцена, в която някой грабва Ру в гръб и я отвлича. ,

,,Когато си по-млад, всичко изглежда постоянно, но с възрастта започваш да осъзнаваш, че няма такова нещо. И всички, които обичаш, могат да се отдалечат от теб.“, казва Ру в тийзъра.

Наред със Зендея, Сторм Рийд, Сидни Суини, Алекса Деми и Барби Ферейра, Хънтър Шейфър като ефирната Джулс, Мод Апатоу като обикновената Лекси, Джейкъб Елорди като социопата Нейт и Ангъс Клауд в ролята на симпатичния наркодилър Фезко, ще видим и нови герои.

Новите попълнения в актьорския състав включват Минка Кели и музиканта Доминик Файк в ролята на новия западнал приятел на Ру и Джулс.

В края на първи сезон видяхме как Ру и Джулс се разделят на гарата, оставяйки много въпроси за зрителите. В двата специални епизода беше минала около половин година от раздялата им, а действието се развиваше около коледните празници. В първия ,,F*ck Anyone Who's Not a Sea Blob" разбрахме за гледната точка на Джулс, благодарение на признанията ѝ пред терапевта. Вторият ,,Trouble Don’t Last Always” беше посветен на Ру и представляваше диалог между нея и ментора ѝ Али от групата за зависимости.

Вторият сезон на ,,Еуфория" ще се потопи в последствията от раздялата на двете тийнейджърки.

В България сериалът ще бъде достъпен на 10-ти януари по HBO GO.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Чехия разби руска мрежа за влияние на евроизборите и наложи санкции

Европейски политици са получавали пари от руски фондове за предизборните си кампании

12:35 - 28.03.2024
Важно днес

Кирил Петков: Няма да позволим регулаторите да се наредят на бърза ръка

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отговори задочно на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано му предложи "да си решим регулаторите".

11:48 - 28.03.2024
Живот

Завръща ли се Слави Трифонов в bTV?

Риалити формат на "Шоуто на Слави" тръгва в bTV след 15 г. пауза

09:24 - 28.03.2024