,,Еуфория" се завръща с нови герои и надежда за отговори

Новаторската драма ,,Еуфория" на Сам Левинсън, благодарение на която Зендея стана най-младата носителка на Еми, най-накрая ще се завърне със своя втори сезон. Сериалът разказва за тийнейджъри с разбити сърца, преоткриване на сексуалността, проблеми със зависимости и злоупотреба със субстанции.

Първи сезон на ,,Еуфория" ни остави със затаен дъх и беше последван от прекалено дълга пауза, причинена от пандемията. Между сезоните HBO пусна два специални епизода, които не просто не успокоиха феновете, а сякаш ги направиха още по-нетърпеливи за това, което предстои.

Тази седмица HBO представи първия тийзър на новия сезон. Той започва със Зендея в образа на Ру, която лежи в леглото си и пее парчето на Франк Синатра ,,Call Me Irresponsible." Тя танцува из къщата, а сестра ѝ Джия я пита ,,Надрусана ли си?“.

Тийзърът включва още кадри от задимени партита със Сидни Суини и Алекса Деми в ролите на Каси и Мади с торта за рожден ден; нещо, което наподобява полицейска акция; и сцена, в която някой грабва Ру в гръб и я отвлича. ,

,,Когато си по-млад, всичко изглежда постоянно, но с възрастта започваш да осъзнаваш, че няма такова нещо. И всички, които обичаш, могат да се отдалечат от теб.“, казва Ру в тийзъра.

Наред със Зендея, Сторм Рийд, Сидни Суини, Алекса Деми и Барби Ферейра, Хънтър Шейфър като ефирната Джулс, Мод Апатоу като обикновената Лекси, Джейкъб Елорди като социопата Нейт и Ангъс Клауд в ролята на симпатичния наркодилър Фезко, ще видим и нови герои.

Новите попълнения в актьорския състав включват Минка Кели и музиканта Доминик Файк в ролята на новия западнал приятел на Ру и Джулс.

В края на първи сезон видяхме как Ру и Джулс се разделят на гарата, оставяйки много въпроси за зрителите. В двата специални епизода беше минала около половин година от раздялата им, а действието се развиваше около коледните празници. В първия ,,F*ck Anyone Who's Not a Sea Blob" разбрахме за гледната точка на Джулс, благодарение на признанията ѝ пред терапевта. Вторият ,,Trouble Don’t Last Always” беше посветен на Ру и представляваше диалог между нея и ментора ѝ Али от групата за зависимости.

Вторият сезон на ,,Еуфория" ще се потопи в последствията от раздялата на двете тийнейджърки.

В България сериалът ще бъде достъпен на 10-ти януари по HBO GO.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Радев се разгневи на Рюте във Фейсбук

България най-вероятно ще остане сама в "чаклнята" на Шенген

00:16 - 03.12.2022

Има опасност България да остане сама извън Шенген

Нидерландия обаче ще подкрепи кандидатурите на Румъния и Хърватия в Шенген

18:06 - 02.12.2022

Кадър на ДПС, оглавявал дирекция на КПКОНПИ, се оказа с плагиатствана дисертация в УНИБИТ

Свързаната с ДПС юристка Христина Атанасова е преписала 43% от научния си труд

17:28 - 02.12.2022

"Хартиената коалиция" продължава с атаките срещу Изборния кодекс

Втори ден т.нар. "хартиена коалиция" прокарва желаните от нея изборния промени

16:35 - 02.12.2022

ГЕРБ може да предложи кабинет на малцинството, но опонентите им предвиждат тройна коалиция

От партията ще запазят в тайна номинацията за министър-председател до понеделник

15:35 - 02.12.2022

Икономистът Никола Янков: Новината на деня не са хартиените бюлетини, а изолацията на България от Шенген 

Без интеграция в Шенген и Еврозоната България ще деградира постепенно до статута на Сърбия, пише Янков.

14:38 - 02.12.2022