Fast X, Индиана Джоунс, "Пазителите" с Мария Бакалова и още от трейлърите на Супербоул

Няма по-гледана рекламна пауза по телевизията от тази на Супербоул. И 2023 г. не прави изключение. Спортният финал стана повод за излъчването на трейлърите на филми, които се очаква да направят най-силния боксофис през тази година.

Fast X - "Бързи и яростни" 10

Първият от последните два филма от сагата с Вин Дизел ще излезе на 19 май по кината. Героят му е на крачка от това да изгуби най-ценното в живота си - семейството - под заплахата от злодея Джейсън Момоа.

Зрителите на Супербоул видяха почти 4-минутен клип, който подгрява аудиторията на филма. Според медиите "Бързи и яростни 10" е с бюджет от 340 млн. долара, което го класира на пето място сред най-скъпите филмови продукции в последните 20 години. Това ще е и първата история в поредицата, в която ще видим и електромобили в гонките.

The Flash

Супергеройският филм все пак ще се появи по кината на 16 юни - продукцията беше забавяна многократно заради пандемията, а звездата в главната роля Езра Милър е разследван за множество законови нарушения, включително тормоз и обири.

Докато актьорът прави опити да възстанови психичното си здраве, Warner продължават да залагат на комерсиалния успех на комиксовите истории.

Scream VI - "Писък 6"

Класическият хорър беше подновен с ново издание, след като миналогодишният пети филм се оказа изненадващ хит сред по-младата фен база. Сега героите от историята се прехвърлят в Ню Йорк, актрисата Хейдън Пенетиър се завръща в старата си роля, а "Писък" има 140 млн. причини да плати за реклама в трейлърите на Супербоул преди премиерата на 10 март.

Transformers: Rise of the Beasts

Нещо средно между трейлър и реклама на Porsche - така изглежда 30-секундният клип, посветен на новите "Трансформъри". Пийт Дейвидсън влиза в ролята на автобот за най-новото издание на франчайза, който идва по кината на 9 юни.

65

65 милиона години назад във времето и Адам Драйвър в ролята на пилот на космически кораб, който се разбива на Земята в епохата на динозаврите. Това е историята зад едноименния филм, който ще си заслужава гледката на голям екран от 10 март.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

След Fast X - това е следващият блокбъстър с участието на Мишел Родригес в рекламната пауза на Супербоул. Актрисата е част от звездите във филма по мотиви от легендарната настолна игра - сред тях са още Крис Пайн, Реже-Джийн Пейдж и... Хю Грант.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

30 юни е денят на премиерата на последния филм с Харисън Форд в ролята на Индиана Джоунс. 80-годишният актьор е подмладен с компютърни графики за част от сцените във филма, като самият той се кълне, че ефектите са съвсем достоверни. Мадс Микелсен и Фийби Уолър-Бридж (Fleabag) също участват в "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата".

Creed III

Майкъл Б. Джордан прави режисьорския си дебют в третото продължение на "Крийд" (по мотиви от оригиналната сага за Роки Балбоа). Боксьорската драма идва по кината на 3 март.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Ако има поне една причина да чакаме този филм от Marvel, то е заради ролята на Мария Бакалова в него - първото ѝ участие в касов хит, макар и като озвучаваща актриса, чийто герой е куче-космонавт.

Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Баутиста, Пом Клементиеф, Вин Дизел, Брадли Купър, Чукуди Иуиджи, Елизабет Дебики и Силвестър Сталоун са останалите звезди в супергеройската комедия, която излиза на 5 май.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

Сърбия издирва дете, президентът обаче задейства свой AMBER alert

Aлександър Вучич обяви "тежки дни" за страната, докато цяла Сърбия търси двегодишно дете

08:04 - 28.03.2024
Живот

"Животът няма аутокорект" - Платформата „Как се пише?“ с нова образователна кампания

Сайтът „Как се пише?“ е най-популярният онлайн справочник за правописа, пунктуацията и граматичните правила в българския език.

19:42 - 27.03.2024
Важно днес

Ограничават движението в центъра на София от утре заради чествания за членството ни в НАТО

На 29 март България отбелязва 20 години от присъединяването си в НАТО.

18:04 - 27.03.2024