"Филип Морис България" е топ работодател за пета поредна година Снимка: © PMI

За пета поредна година „Филип Морис България“ е отличена със сертификат за водещ работодател „Top Employer“ от международната организация „Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе“. У нас има само още шест компании, получили авторитетната награда за добри практики в управлението на човешките ресурси.

„Филип Морис“ е отличена за пети пореден път с приза и в световен мащаб. Тя е топ регионален работодател в Европа, Близкия Изток, Африка и региона на Азия и Океания.

Сертификатът за най-добър работодател „Top Employer“ се връчва след провеждане на строга оценка, която се валидира от одитната компания „Grant Thornton“ на база на практиките на компаниите в няколко области, включително възнаграждения и придобивки на служителите, условия на труд, обучение и кариерно развитие.

За да получи наградата, „Филип Морис България“ е доказала пред независими одитори в областта на човешките ресурси отлични резултати в шест направления на HR. „Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе“ са оценили високо бизнес стратегията на компанията, организацията и промяната, привличането на таланти и приобщаването, етиката и почтеността, устойчивостта, лидерството и още няколко ключови фактора.

„Филип Морис Интернешънъл“ (ФМИ) е лидер на трансформацията на тютюневата индустрия с цел изграждане на бъдеще без дим и замяна на цигарите с бездимни изделия в полза на пълнолетните пушачи, които в противен случай биха продължили да пушат. ФМИ е водеща международна тютюнева компания за производство и продажба на тютюневи изделия, както и на бездимни изделия и свързани с тях електронни устройства и аксесоари.

Компанията е с над 150-годишна история и разполага с 48 производствени мощности в 32 държави, като повече от 150 милиона потребители по света избират нейните продукти. В компаниите на ФМИ по света работят над 73 500 служители. От тях близо 100 души са част от българския екип.

„Сертифицирането на „Филип Морис България“ като най-добър работодател в страната ни за пета поредна година е убедително признание за постоянните ни усилия в изграждането на мотивираща работна среда с основен приоритет - грижа за нашите служители“, каза Анна Габровска, мениджър „Култура и човешки капитал“ в компанията.

„Ние продължаваме да се стремим и да подобряваме практиките си, така че „Филип Морис България“ да бъде вдъхновяващо място за работа, и непрекъснато полагаме усилия да осигурим една по-добра работна среда за нашите служители“.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Митрофанова отрече "руска следа" в заплахите срещу училищата в България

Руският посланик смята за "необосновани" обвиненията за хибридната атака

18:59 - 28.03.2023

„Приятелски“ държави (почти) спасяват Русия от удара на петролното ембарго

Все още се наблюдава спад в добива нефт и газ, а очакванията са за по-трудна 2023 г.

18:31 - 28.03.2023

Кой се страхува от "Ти броиш"? Масивна атака срещу платформата за честност на изборите

Кампанията търси още 800 души, за да проверяват протоколите от 2 април

17:48 - 28.03.2023

Бягството на Алексей Москальов: Бащата, осъден на затвор заради детска рисунка срещу войната

13-годишната му дъщеря беше отнета и отведена в социален дом, докато властта съди бащата

17:21 - 28.03.2023

Всички са равни, но не и в Twitter. Профили на известни личности получават специални преференции

Таен списък с VIP потребители в Twitter показва, че публикациите на някои акаунти имат по-голям обхват в социалната мрежа

16:08 - 28.03.2023

След 102 фалшиви сигнала за бомби в училищата - ГДБОП има заподозрян

Две партньорски служби съдействат за разследването

15:11 - 28.03.2023

Френският McDonald's става еко - с опаковки за многократна употреба

Дизайнерското Elium Studio разработва съдове за веригата от две години

15:10 - 28.03.2023