Снимка: © PMI

За пета поредна година „Филип Морис България“ е отличена със сертификат за водещ работодател „Top Employer“ от международната организация „Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе“.  У нас има само още шест компании, получили авторитетната награда за добри практики в управлението на човешките ресурси.

„Филип Морис“ е отличена за пети пореден път с приза и в световен мащаб. Тя е топ регионален работодател в Европа, Близкия Изток, Африка и региона на Азия и Океания.

Сертификатът за най-добър работодател „Top Employer“ се връчва след провеждане на строга оценка, която се валидира от одитната компания „Grant Thornton“ на база на практиките на компаниите в няколко области, включително възнаграждения и придобивки на служителите, условия на труд, обучение и кариерно развитие.

За да получи наградата, „Филип Морис България“ е доказала пред независими одитори в областта на човешките ресурси отлични резултати в шест направления на HR. „Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе“ са оценили високо бизнес стратегията на компанията, организацията и промяната, привличането на таланти и приобщаването, етиката и почтеността, устойчивостта, лидерството и още няколко ключови фактора.

„Филип Морис Интернешънъл“ (ФМИ) е лидер на трансформацията на тютюневата индустрия с цел изграждане на бъдеще без дим и замяна на цигарите с бездимни изделия в полза на пълнолетните пушачи, които в противен случай биха продължили да пушат. ФМИ е водеща международна тютюнева компания за производство и продажба на тютюневи изделия, както и на бездимни изделия и свързани с тях електронни устройства и аксесоари.

Компанията е с над 150-годишна история и разполага с 48 производствени мощности в 32 държави, като повече от 150 милиона потребители по света избират нейните продукти. В компаниите на ФМИ по света работят над 73 500 служители. От тях близо 100 души са част от българския екип.

„Сертифицирането на „Филип Морис България“ като най-добър работодател в страната ни за пета поредна година е убедително признание за постоянните ни усилия в изграждането на мотивираща работна среда с основен приоритет - грижа за нашите служители“, каза Анна Габровска, мениджър „Култура и човешки капитал“ в компанията.

„Ние продължаваме да се стремим и да подобряваме практиките си, така че „Филип Морис България“ да бъде вдъхновяващо място за работа, и непрекъснато полагаме усилия да осигурим една по-добра работна среда за нашите служители“.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Вече има Viber бот за превенция на домашното насилие в България

"Силна" е разработен от фондация Future Perfect

Съдия Мирослава Тодорова, която критикуваше Борисов и ВСС, осъди България в Страсбург

Основната цел на санкциите срещу нея била да бъде сплашена заради критиките ѝ към ВСС и властта

Секс, лъжи и тайни плащания: Bild смени главния редактор след дългогодишен скандал

Axel Springer първо защити Юлиан Райхелт, после го освободи

Капитанът на Vera Su и вторият му помощник остават за постоянно в ареста

Започна акцията по разтоварване на заседналия кораб

Мистичната авторка на криминални романи Кармен Мола се оказа измислица на трима мъже

Бестселърите са писани не от жена, а от трио ТВ-сценаристи

Болницата в Монтана е в критично състояние след рекорден брой болни от Covid-19

Пациенти са принудени да чакат за освобождаване на легло

Днес отбелязваме Деня на българския лекар

Доц. Ангел Кунчев спечели отличието "Лекар на годината"

Обсъжда се тестът за антитела да влезе в "зеления сертификат" за учителите

Учителите без сертификат могат да преподават онлайн, държавата трябва да осигури антигенни тестове