Снимка: © PMI

За пета поредна година „Филип Морис България“ е отличена със сертификат за водещ работодател „Top Employer“ от международната организация „Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе“.  У нас има само още шест компании, получили авторитетната награда за добри практики в управлението на човешките ресурси.

„Филип Морис“ е отличена за пети пореден път с приза и в световен мащаб. Тя е топ регионален работодател в Европа, Близкия Изток, Африка и региона на Азия и Океания.

Сертификатът за най-добър работодател „Top Employer“ се връчва след провеждане на строга оценка, която се валидира от одитната компания „Grant Thornton“ на база на практиките на компаниите в няколко области, включително възнаграждения и придобивки на служителите, условия на труд, обучение и кариерно развитие.

За да получи наградата, „Филип Морис България“ е доказала пред независими одитори в областта на човешките ресурси отлични резултати в шест направления на HR. „Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе“ са оценили високо бизнес стратегията на компанията, организацията и промяната, привличането на таланти и приобщаването, етиката и почтеността, устойчивостта, лидерството и още няколко ключови фактора.

„Филип Морис Интернешънъл“ (ФМИ) е лидер на трансформацията на тютюневата индустрия с цел изграждане на бъдеще без дим и замяна на цигарите с бездимни изделия в полза на пълнолетните пушачи, които в противен случай биха продължили да пушат. ФМИ е водеща международна тютюнева компания за производство и продажба на тютюневи изделия, както и на бездимни изделия и свързани с тях електронни устройства и аксесоари.

Компанията е с над 150-годишна история и разполага с 48 производствени мощности в 32 държави, като повече от 150 милиона потребители по света избират нейните продукти. В компаниите на ФМИ по света работят над 73 500 служители. От тях близо 100 души са част от българския екип.

„Сертифицирането на „Филип Морис България“ като най-добър работодател в страната ни за пета поредна година е убедително признание за постоянните ни усилия в изграждането на мотивираща работна среда с основен приоритет - грижа за нашите служители“, каза Анна Габровска, мениджър „Култура и човешки капитал“ в компанията.

„Ние продължаваме да се стремим и да подобряваме практиките си, така че „Филип Морис България“ да бъде вдъхновяващо място за работа, и непрекъснато полагаме усилия да осигурим една по-добра работна среда за нашите служители“.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Ивайло Дончев - фотографът на "летящите" хора

Срещаме се с Ивайло, за да си поговорим за силата на предизвикателствата в личната еволюция, какво му помага да си организира ежедневието, какво го държи продуктивен

"Отровата винаги оставя следа": Документалният филм "Навални" ще е достъпен в HBO Max

"Отровата винаги оставя следа" казват създателите на продукцията

Папа Франциск към Петков: Корупцията е болест, а младите политици са единственият начин тя да бъде изкоренена

Министър-председателят е в Рим и Ватикана за традиционно по повод 24 май посещение

Животът в Русия след инвазията: зловещи затворени витрини и масов страх от мобилизация

Войната в Украйна застигна и Русия - не с крилати ракети, а под формата на санкции, които промениха животът в страната

Зеленски пред Давос: Украйна се нуждае от поне 5 млрд. долара месечно и още оръжия

Украинският президент се включи онлайн в Световния икономически форум

Байдън: САЩ са готови да защитят Тайван с военна сила

Според Байдън няма опасност подобно събитие скоро да се случи

Кирил Петков ще търси подкрепа и от опозицията по въпроса за Северна Македония

"Бъдещето на нашата съседка е толкова важен въпрос, че дори коалицията няма право сама да го направи", каза Петков

Доживотен затвор: Украински съд осъди първи руски войник за убийство на цивилен гражданин

Присъдата е по първото дело за военни престъпления, извършени от руски бойци от началото на войната на Русия в Украйна

Радев иска да чуе какво мисли Петков за Северна Македония преди да свика КСНС

Държавният глава се обърна към хората в Северна Македония и ги призова "по-бързо да се освободят от идеологическите окови на тоталитарното югославско минало"