Финалният концерт на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 завладява София

Броени дни остават до финала на лятното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, което по традиция ще завърши своята лятна обиколка с концерт в София.

След концертите в Пловдив и Бургас едни от най-обичаните български изпълнители се завръщат, за да покорят сърцата на тийнейджърите от столицата. На 10 септември от 18:00 ч., на площад Княз Александър Батенберг, най-голямата сцена на открито ще посрещне всички фенове и ще ги зареди с незабравими музикални емоции, много изненади и актуални хитове.

Изненади във финалния концерт от лятното турне няма да липсват. Специално участие в него ще вземат българските рапъри V:RGO и Emil TRF. За последен път тази година на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, ще се качат още Криско, DARA, хип-хоп дуото Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino и Pashata, Михаела Маринова, RDMK, VICTORIA, младият талант DENI, както и рапърите от Северна Македония 2Bona. Към тях се присъединяват и DJ MASCOTA и Mc Mickey, както и танцьорите от балет NOVA.

 За последен път тази година на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, ще се качат още Криско, DARA, хип-хоп дуото Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino и Pashata, Михаела Маринова, RDMK, VICTORIA и много други.

V:RGO и Emil TRF ще изпълнят безспорния си хит - "PARALIA", a любимият на всички тийнейджъри рапър Криско ще представи новия си дует с най-популярната македонска хип-хоп група 2Bona. Песента "Зелена светлина" спечели сърцата на феновете само в рамките на две седмици и продължава да заема челно място във всички музикални класации.

Още в ранния следобед, на слънчевия съботен ден, площад Батенберг ще се превърне в център на забавлението и доброто настроение. Вълнуващите активности ще стартират още от 14:00 ч. и ще продължат до самото начало на концерта в 18:00 ч. Феновете ще имат възможност да играят за много награди, да срещнат своите идоли и да се забавляват рамо до рамо с тях.

Една от изненадите преди концерта ще бъде любимката на всички български тийнейджъри Стефи, която ще завладее Makeover зоната и ще очаква своите верни последователи за снимка и автограф.

Една от изненадите преди концерта ще бъде любимката на всички български тийнейджъри Стефи, която ще завладее Makeover зоната и ще очаква своите верни последователи за снимка и автограф.

YouTube звездата DENI ще играе на Lip Sync с всички осмелили се да изпробват неговите умения, а Torino & Pashata ще докажат, че са българските крале не само на латиното, но и в джага битките. Подранилите фенове ще могат да поиграят на дженга с изключителната Dara Ekimova, а след това да превърнат рециклирането в забавление, като същевременно играят за страхотни музикални награди, чрез игра на Basket Bottle, в компанията на Емил Конрад.

Тези и още изненади могат да очакват меломаните, които ще посетят закриващият концерт от тазгодишния Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Терапевтът ви не помага? Опитайте с кон

Конете помагат не само на нас, но и ние на тях

11:00 - 29.03.2024
Бизнес

Алесандро Микеле е новият творчески директор на Valentino

За първи път сред задълженията му ще бъде дизайнът на модни колекции за висшата мода

07:46 - 29.03.2024
Важно днес

Русия отново атакува енергийната инфраструктура на Украйна

При една от атаките е пострадало 5-годишно момиченце

07:46 - 29.03.2024
Бизнес

ФАРА 2024 ще се проведе в Бургас

Заявки за тазгодишното издание на Фестивала ще се приемат до 18 април

21:24 - 28.03.2024
Важно днес

Радан Кънев: Партия ГЕРБ пожела да има избори и си ги получи

Евродепутатът не смята, че промените в конституцията, могат да доведат до криза

18:31 - 28.03.2024