Георги Любенов се "извини" на Делян Добрев за това кои въпроси не му е задал: "Ама не можах. Не искам, защото..." Снимка: © Screenshot

Водещият на БНТ Георги Любенов си размени няколко особени реплики с депутата на ГЕРБ Делян Добрев в края интервю, без да знае, че те ще се чуят в ефир.

В съботното издание на "Денят започва с Георги Любенов" Добрев беше един от гостите. Депутатът говори по темите енергетика, цени на горивата, вариантите за съставяне на редовно правителство и за пореден път отправи критики към "Продължаваме промяната".

В края на разговора се разбра, че някои неща са останали неизговорени, а други въпроси - незададени. Любенов изпраща своя гост с думите: "Ми толкова. Сто неща, газове, работи. Ама не можах. Не искам, защото... да. Много ще стане".

На което Делян Добрев му отговаря с: "А, не, не. Добре, добре. Много добре стана".

Репликите се чуват в ефир най-вероятно без знанието на двамата участници, тъй като са отправени след края на телевизионния сегмент, докато следващият гост в предаването заема своето място.

За какво "не е могъл" и "не е искал" да говори Любенов не става ясно, а въпросната част след края на интервюто е отрязана от видеото, публикувано на сайта на БНТ.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

11 души са пострадали при катастрофа на автобус с българска регистрация в Турция

В превозното средство е имало 14 пътници, сред които и двама български граждани.

09:17 - 20.04.2024
Живот

Вайбът е в детайла: Япония и стрийт еклектиката на чувства и цветове

И тук, в началото на пролетта, ще празнуваме Япония, Страната на изгряващото слънце с това специално събитие.

09:05 - 20.04.2024