Gift Pass - най-новата дигитална социална придобивка от портфолиото на Содексо

Най-новата социална придобивка от Содексо България се нарича Gift Pass и е първата изцяло виртуална услуга в портфолиото на компанията, която работодателите могат да предоставят на своите служителите като добавка към основната им заплата

След ваучерите за храна, ваучерите за подарък са един от най-често срещаните инструменти за мотивиране на персонала. Gift Pass реално е надграждане на тази практика само че в дигитална форма, така че потребителите на картата да плащат безконтактно директно през телефона си на POS терминал или онлайн.

Gift Pass e виртуална Mastercard и е изцяло адаптирана към новите навици на служителите, свързани с работата от вкъщи, увеличения интерес към онлайн покупките и безконтактните услуги.

gift pass - mastercard - социална прибовика, sodexo

Освен удобство за ползвателите, дигиталната социална придобивка от Содексо е полезен инструмент и за работодателите, тъй като им пести време и разходи.

Без хартията на ваучерите и без пластиката на картите за подарък, Gift Pass практически не изисква логистика.

Содексо България изпраща цялата информация за използването на Gift Pass до служителите на своите клиенти по имейл без нужда от физическа дистрибуция на придобивката, след това те я добавят в приложение за плащане (Google Pay или Apple Pay) и я използват директно от своите телефони.

gift pass - mastercard - социална прибовика, sodexo , интерфейс

За търговците услугата също предоставя редица улеснения - не се изисква обработка на ваучери под формата на сканиране или проверка на валидността им, нито обучение на персонала. Търговците разполагат с парите си веднага, без да се налага да събират и изпращат ваучерите до офиса на Содексо.

Освен това Gift Pass става част от кауза - с всяко плащане, потребителите ѝ участват в световното движение на Mastercard за борба с климатичните промени и засаждането на 100 000 милиона дървета до 2025 г.

“Благодарение на партньорството ни с глобалния пионер в разплащателните иновации и технологии Mastercard, ние осигуряваме на картодържателите ни сигурност и надежност. Gift Pass е израз на стремежа ни за по-качествен живот на служителите на нашите клиенти. С нея всекидневието им става по-лесно, а бонусът, който получават - по-сигурен, по-удобен, дигитален и екологичен.” - казва Габор Олайош, изпълнителен директор на Содексо България.

Повече за услугата Gift Pass може да прочетете в страницата й на сайта на Содексо България.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Бесарабски българин е загубил съпругата и детето си при руския обстрел в Одеса

При нападението са загинали още 2 деца

15:05 - 03.03.2024
Важно днес

Радев заговори срещу "проповедниците на нихилизма и разделението" на връх Шипка

На фона на руски знамена Радев видя "прогонване на лепкавата политическа мъгла от върховете на българското минало"

13:41 - 03.03.2024
Важно днес

Хепи-соцът като атракцион за всеки национален празник

С "Чавдар" и "Икарус" на Трети март?

13:35 - 03.03.2024
Важно днес

Тръмп изпревари Ники Хейли в още три щата преди "Супер вторник"

Дали Тръмп ще остане единственият кандидат за номинацията - ще се реши на 5 март

09:12 - 03.03.2024