Хари Стайлс влиза в козметичния бизнес Снимка: © Dazed

От музикални албуми до филмови роли, Хари Стайлс започна първото си бизнес начинание в лицето на Pleasing - "бранд, построен от малките удоволствия".

Ако не ви е познато името, няма как да не сте чували някоя от песните му - хитовете му оглавяват класациите целогодишно. Носител е на множество музикални награди, а последният му албум Fine Line е в листата на Rolling Stone "500 Greatest albums of all time". В случай че се чудите - хетеросексуален е, а настоящата му половинка е актрисата Оливиа Уайлд, с която се запознава на прослушването на предстоящия филм "Don't Worry Darling". За главната роля на филма е бил предвиден актьорът Шиа Лабъф, но уви, Стайлс отнема светлината на прожекторите.

По-рано тази година бе разкрито, че музикантът е пуснал козметична марка за продажба на едро. По-късно в цял Лондон започнаха да се появяват тийзър плакати на лейбъла Pleased, без дата на излизане или допълнителна информация. Марката е регистрирана под търговското име "Pleased As Holdings Limited” от Стайлс и асистентката му Ема Спринг.

Продуктите включват лак за нокти в четири разцветки: "Perfect Pearl, "Granny's Pink Pearls, "Pearly Tops," и "Inky Pearl." Вдъхновението зад имената идва от ключовия аксесоар на Хари Стайлс - перлите. Дори шишенцата са с капачка във формата на перла. Сетовете включват и стикери за нокти, с които може да се направи привличащ погледите маникюр.

Новооткритият лейбъл има и два продукта за грижа на кожата. Един от тях е перленият светещ серум в бутилка пълна с мъниста, съдържащ витамин B5, антиоксиданти и аминокиселини. А The Pleasing Pen е иновативен и забавен продукт, съдържащ два мощни серума: за устни и за под очи. Апликаторите представляват охлаждащи стоманени ролки, които освежават и помагат за премахване на подпухването на лицето.

В интервю пред Dazed - на въпроса кога се чувства най-красив, Стайлс отговаря: "Не мисля, че да си красив или да се чувстваш красив, означава да изглеждаш добре. Когато хората са щастливи и сияещи, те просто излъчват нещо красиво. Това е и което мисля, че правят продуктите – помагат ти да се чувстваш красиво. А кога аз се чувствам най-красив? Когато съм приключил с медитацията или може би когато спя".

Музикантът се присъединява към другите знаменитости, впуснали се в бранша на продуктите за красота. Само през тази година видяхме нови брандове от Ариана Гранде, Дженифър Анистън, Елън ДеДженеръс, Наоми Осака и други. Трендът не показва признаци за спад в скоро време. Красотата винаги е на мода - парите са там, несъмнено.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Експлозия избухна в най-голямата рафинерия в Румъния

В района на рафинерията се издигат гъсти облаци черен дим

11:37 - 29.03.2024
Важно днес

Анкетна комисия за "Турски поток" поискаха ПП-ДБ

Министерството на енергетиката не може да отговори къде е картата

11:34 - 29.03.2024
Живот

Терапевтът ви не помага? Опитайте с кон

Конете помагат не само на нас, но и ние на тях

11:00 - 29.03.2024
Важно днес

Тагарев отрече да е бил "ябълката на раздора" в провалените преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ

През последните седмици от ГЕРБ интензивно настояваха за смяната на военния министър при евентуалната ротация.

10:27 - 29.03.2024
Политика

"Сватбата на Макрон и Лула": Среща на лидерите на Франция и Бразилия развълнува социалните мрежи

Дружбата на двамата президенти развълнува социалните мрежи

10:10 - 29.03.2024
Важно днес

Борисов: "Мераклии за служебен премиер винаги ще се намерят"

Борисов прехвърли вината за хаоса около назначаването на служебен премиер на ПП-ДБ

09:55 - 29.03.2024