Хелоуин пак чука на вратата: какво да вземем тази година? Снимка: © Envato

Много скоро вълнуващият и мистичен празник Хелоуин отново ще почука на вратите. Мнозина ще се насладят на един забавен ден с децата. Има и как подготовката за него да мине бързо, спокойно и с перфектен резултат, така че и малки, и големи посрещнат нощта на 31 октомври в духа на празника.

Най-важни за Хелоуин са костюмите. Желанията на децата са да са оригинални и мно-о-о-го “страшни”.

За да си спестите време в ровене из интернет или обикаляне по магазините в търсене на идеалния, тематичен празничен "костюм", може да се насочите към най-близкия до вас магазин на Lidl.

От 16 до 22 октомври веригата предлага многообразни артикули на достъпни цени. Като например костюми от една, две или три части за Мис и Мистър Хелоуин.

Вариантите включват страшни принцеси, зомби, извънземно или пират.

Има и отделни аксесоари като маска на мумия, прилеп или тиква.

Да кажем, че децата са готови от глава до пети, ред е на лакомствата. Хубаво е да сте готови с някое лакомство и когато ви позвънят съседските деца.

Във всички 120 магазина на Lidl в цялата страна ще има богато разнообразие от бонбони, лакомства и сладки, подготвени специално за Хелоуин. Със сигурност ще предизвикате усмивки у децата с тематичните бонбони Маршмелоу илис желираните бонбони Вампир. Има и близалки с форма на череп, прилеп или тиква

А ако случайно сте домакин на хелоуинското парти на децата, вариант е кутийката във форма на ковчег, пълна с лакомства.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

За първи път Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Кърджали

Джевдет Чакъров може да води листата за евродепутати на Движението

12:04 - 06.05.2024