Huawei Watch GT 3 Pro дойде с модно ревю

Новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 3 вече е налична за продажби в магазините на A1, Yettel, Vivacom, Технополис, Техномаркет, Зора, партньорската мрежа на дистрибутора Поликомп и оторизирания онлайн магазин.

Серията включва общо 4 разновидности, 2 за дамите и 2 за кавалерите.

Дамите имат избор между две версии на Huawei Watch GT 3 Ceramic Edition 43mm. И двете са с корпус от високотехнологична бяла керамика, като единият е с бяла керамична верижка и се предлага на цената от 1099 лева, а другият – с бяла кожена каишка 899 лева. Изцяло керамичният часовник идва с фини златисти детайли, а при варианта с кожена каишка те са в сребристо.

За кавалерите версията е базирана на титаниева сплав - HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition 46mm. Има вариант с изцяло титаниева верижка за 949 лв., и такъв с каишка от ергономичен черен флуороеластомер на цена 729 лв.

Huawei Watch GT 3 Pro, бял, титаниев

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition е с 1.32-инчов AMOLED HD цветен дисплей с резолюция 466x466 HD с безупречно качество на картината и богатство от артистични циферблати, подходящи за всеки случай и настроение. Батерията му издържа до 7 дни с едно зареждане, а HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition е с 1.43-инчов AMOLED дисплей и издръжливост на батерията до 14 дни.

И при двата варианта дисплеят е от висок клас сапфир-кристал, а основата от керамика, която е в състояние да отрази и най-малката промяна в температурата на тялото и останалите измервани от часовника здравни параметри. Освен вече традиционните пулс, сатурация, ниво на стрес, качество на съня и температура на кожата, до края на годината моделите ще са в състояние да изготвят електрокардиограма и да измерват твърдостта на артериите.

Към над 100-те спортни режима е добавено свободно гмуркане на дълбочина до 30 метра, включително в морска вода (по стандарта EN 13319). Двубандовата система за геолокиране, базирана на пет сателитни системи, гарантира изключително коректни данни и е отлична основа за професионалните тренировъчни програми за бягане, съставяни от модела, а безжичното зареждане е с 30% по-бързо от това на WATCH GT 2 Pro. HUAWEI Watch GT 3 Pro е съвместим с Android и iOS базирани устройства.

Високотехнологичен моден аксесоар, представен в партньорство с Global Brands
Huawei Watch GT 3 Pro, модно ревю, ivet fashion

Висококачествените материали и стилен дизайн са сред основните акценти на новите Huawei Watch GT 3 Pro. Затова новата серия бе представена в България с ексклузивно модно ревю в партньорство с Global Brands store – онлайн магазин, чиято цел е да представи трендовете с помощта на ексклузивни продукти.

Global Brands са представители за България на марки като ICEBERG, Versace Jeans Couture, Escada, Emporio Armani, Liu Jo, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Philipp Plein, TRUSSARDI, POLO, RALPH LAUREN и редица други. На база на предложенията им за българските фенове на модата, популярните стилисти Слав и Хубен представиха 37 стайлинга в 4 серии, които показват естественото място на Watch GT 3 Pro за всеки момент на прекрасното в живота – от лежерното утро на морския бряг, до изискано лятно коктейл парти.

Стайлингите във всяка от сериите Beach Mornings, Sport Weekends, Elegant Days и Luxury Evening, са представени от професионалните модели на Ivet Fashion, с коса от Милен Иванов и грим от носителката на „Златна игла“ Алина Манова.


Huawei FreeBuds Lipstick - един много дизайнерски продукт


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Руските чиновници вече не могат да пътуват дори до "приятелски" страни

Забраната е заради опасения, че могат да изнесат тайни на Русия зад граница

19:49 - 18.04.2024
Важно днес

Нови санкции изолират Иран с цел да пречат на производството на дронове "Шахед"

Техеран атакува Израел с "Шахед", с тях и Русия стреля по Украйна

19:03 - 18.04.2024
Важно днес

МВР отчете 10 срещи на Бойко Рашков с обвинените в контрабанда баща и син

Новият шеф на "Митниците" питат депутатите как очакват обикновен митничар да е "юнак" срещу каналджиите

16:00 - 18.04.2024
Бизнес

Ръст на измамите с фалшиви обяви за работа, сочи доклад на Revolut за сигурността на потребителите

Най-разпространени остават класическите измами с карта

15:40 - 18.04.2024
Европейски дневници

Бургас посрещна роуд шоуто на подкаста "Европеец"

Епизод 2: Бургас - проследете събитието на живо

13:01 - 18.04.2024