Hyatt дебютира на Българското Черноморие с пет all-inclusive хотела

Пет хотела с близо 2 000 стаи, разположени в две от най-популярните дестинации на Черноморието - Слънчев бряг и Обзор, ще станат част от портфолиото на Hyatt Inclusive Collection догодина.

Hyatt Hotels Corporations обяви плановете си за разширяване с пет all-inclusive хотела в България. Компанията продължава да укрепва лидерската си позиция в луксозния туристически сегмент, като преди по-малко от година придоби Apple Leisure Group (ALG) - водеща платформа за управление на брандирани курортни хотели.

Планираното разширяване допълнително демонстрира силата и репутацията на all-inclusive брандове на Hyatt, разраствайки се извън САЩ с цел привличане на различни групи туристи.

След съществено обновление се очаква хотелите, управлявани от Тера Тур Сервиз, да отворят врати през 2023 и 2024 г. под брандовете Secrets Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas и Alua Hotels & Resorts.

Добавянето на петте крайбрежни курорта представлява поредния важен етап в глобалната експанзия на бранда Hyatt. Това ще е и третата европейска страна след Испания и Гърция, в която ще навлезе популярната Inclusive Collection.

Добавянето на петте крайбрежни курорта представлява пореден важен етап в глобалната експанзия на бранда Hyatt. България ще е и третата европейска страна след Испания и Гърция, в която ще навлезе популярната Inclusive Collection.

„Планираното привличане на тези нови хотели затвърждава бързото развитие на нашите брандове в европейските дестинации. Тези пет хотела ще представят по подходящ начин нашите брандове в дестинация, която бързо набира популярност сред туристите от ключови пазари като Обединеното кралство, Германия и Чехия", казва Хайме де ла Мата, старши вицепрезидент по развитието за EMEA в ALG.

Вече познатото в Америка и Европа изживяване, характерно за брандовете на компанията, ще отличи разположените на първа линия в Слънчев бряг и Обзор пет all-inclusive хотела, затвърждавайки имиджа на България като една най-добрите плажни дестинации в Европа.

След реновация четири от хотелите ще бъдат отворени под новите брандове през лятото на 2023 г., а петият се очаква да отвори врати през 2024 г. Имотите включват:

  • Secrets Sunny Beach Resort & Spa – Разположен в Слънчев бряг на границата със Свети Влас. След ребрандиране и проект за обновяване ще продължи да посреща, както и досега, само гости, навършили 18 години в своите 335 стаи.
  • Dreams Sunny Beach Resort & Spa – Разположен в непосредствена близост до Secrets Sunny Beach Resort & Spa, хотелът разполага с 597 стаи и ще се погрижи за семейния сегмент от висок клас.
  • Alua Resort Helios Bay – Хотелът предлага 318 стаи в идеална среда за семейства, двойки и групи, търсещи ваканция в спокойна и ексклузивна атмосфера на първа линия на плажа в Обзор.
  • Alua Sun Helios Beach – Със своите 191 стаи, хотелът, разположен на морския бряг в Обзор, ще предлага първокласен ол инклузив продукт и превъзходни съоръжения на открито..
  • Breathless Resort & Spa – Разположен в центъра на Слънчев бряг, хотелът разполага с 395 стаи и ще отвори врати след внушителен проект за обновяване, който се очаква да приключи през 2024 г.

Планираното разширяване допълнително демонстрира силата и репутацията на all-inclusive брандове на Hyatt, разраствайки се извън САЩ с цел привличане на различни групи туристи, търсещи впечатляващи изживявания.

„Развълнувани сме, че успяхме да привлечем брандовете от Inclusive Collection на Hyatt в България и така да затвърдим българското Черноморие като привлекателна ваканционна дестинация с непрекъснато нарастваща популярност. С това партньорство ще можем да представим най-високото качество на all-inclusive продуктa на взискателните български и чуждестранни гости. Радваме се, че работим с опитен и иновативен партньор, който ще ни помогне да развием още нашите хотели в страната“, казва изпълнителният директор на "Тера Тур Сервиз" Лъчезар Тодоров.

„Тера Тур Сервиз и Hyatt си сътрудничат успешно от откриването на Hyatt Regency Sofia през 2020 г.. Сега имаме удоволствието да работим с тях по ребрандирането на тези пет знакови черноморски хотела и така да предоставим колекцията Inclusive на досегашните гости, членовете на World of Hyatt и новите потребители“, посочва Такуя Аояма, вицепрезидент по развитието, EAME, Hyatt.

Членовете на World of Hyatt вече могат да се насладят на предимствата на програмата, включително печелене и осребряване на точки, в луксозните курорти Inclusive Collection в дестинации като Мексико, Коста Рика, Колумбия и Карибите. Очаква се курортите Inclusive Collection в Европа да се включат в World of Hyatt до края на 2022 г.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Ще изпадне ли БСП от ПЕС - еврогрупата, която Сергей Станишев управлява 11 г.

Как се появи интригата около бъдещето на БСП в Партията на европейските социалисти

19:03 - 01.12.2023
Технологии

До Америка и назад: Д-р Мария Тончева и надпреварата с времето

Тя е пионер във въвеждането на регенеративните терапии у нас.

19:00 - 01.12.2023
Важно днес

Всичко, което трябва да знаем за COP28 в Дубай

Президентът на САЩ Джо Байдън, подобно на китайския си колега Си Дзинпин, няма да присъства на COP28

17:21 - 01.12.2023
Живот

Болестта на патриарха и папата: Кога църквата говори и кога мълчи за здравето на своите водачи

И двамата църковни водачи са с белодробни заболявания

16:59 - 01.12.2023
Важно днес

Депутат от "Възраждане" заплаши Тодор Тагарев със "смъртно наказание"

Вместо да му направи забележка за недопустимия тон, председателстващата заседанието само поклати глава

16:20 - 01.12.2023
Култура

След Тейлър Суифт и Бийонсе и концерт на Queen от 1981 г. тръгва по кината

Пореден музикален концерт ще завладее кино екраните през януари

15:42 - 01.12.2023
Живот

Джулиана Маргулис: LGBT-хората, които подкрепят "Хамас", щяха да са първите им жертви

Актрисата обвинява TikTok за разпространение на пропаганда и омраза

15:20 - 01.12.2023