Чудите се къде да работите - да не е вкъщи, да не е в заведение, но да не е и в офис. Heineken 0.0 има нещо предвид точно за вас.

Heineken 0.0 Workstation е инсталация, обособяваща единично работно място. Новото кътче идва с посланието „Работа по твой вкус“ и е достъпно от 17 май на 2 последователни локации в гр. София:

  • Taste Place между 17.05 - 28.05
  • Градината на Once Upon a Time Biblioteka между 31.05 - 30.06

Heineken 0.0 Workstation предлага всичко необходимо за работа от разстояние – приятна атмосфера на открито, безплатна Wi-Fi мрежа и разбира се - превъзходния вкус на Heineken 0.0.

Идеята на проекта е да направи работната атмосфера разнообразна, да разчупи обстановката и посетителите да се отворят за нови идеи.

За да си резервирате изнесения офис, трябва да запазите своя час през платформата на Heineken 0.0.

Мястото е напълно безплатно, както и безалкохолното пиво.

Всеки гост ще има удоволствието да изпие няколко бутилки Heineken 0.0 като комплимент по време на работния процес, без притесненията от ефекта на алкохола.

„Последната година и половина наложи нови правила на работните процеси. Много хора превърнаха дома в офис, а други промениха своите обичайни офис пространства, съобразно спазването на мерките за общата безопасност. Решихме да покажем, че работата не се ограничава до рамките на дома или офиса и че креативността на работното място е гъвкава толкова, колкото сме самите ние“, коментира Алекс Средов, бранд мениджър Heineken за България.

Иинсталацията предоставя 1 място в слот от 2 ч. и 30 мин., в който работещите да могат да се възползват максимално от приятната работна атмосфера.

Heineken 0.0 e безалкохолно пиво с 0.0% алкохол, което чудесно се вписва дори и в конвенционална офис среда, а Heineken 0.0 Workstation е естествено продължение на изнесения Heineken 0.0 офис през месец април. Тогава в модерното пространство kitchen 59 предприемачи, специалисти и хора със свободни професии успяха да се откъснат от обичайната работна атмосфера и опитаха комбинацията от специално гурме меню заедно с Heineken 0.0.

Поради огромния интерес от първите издания се очаква инсталацията да посети и друг голям град в страната на есен.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Задържан е Червения пират, заплашвал съдия Цариградска и Мария Габриел

Той е разследван за заплахи срещу магистрати

21:05 - 29.02.2024
Живот

Как създатели на подкаст успяха да открият терористка, която от 30 години се укрива в Германия

Тя е бивша терористка, която от 30 години живее в нелегалност, но преди дни е заловена и арестувана благодарение на изследовател от сайта Bellingcat и двама.. създатели на подкаст.

19:25 - 29.02.2024
Важно днес

Бившето руско консулство във Варна ще бъде детска градина или общински офис

Дипломатите, които го обитаваха, бяха изгонени от България през 2022 г.

17:31 - 29.02.2024
Бизнес

Безос, Microsoft и Nvidia инвестират 675 млн. долара в стартъп за роботи с изкуствен интелект

Хуманоидните роботи ще бъдат използвани при недостиг на работна ръка

16:17 - 29.02.2024