Samsung България обяви фотоконкурс в Instagram с награден фонд 30 000 лв. Снимка: © Samsung Bulgaria / Instagram

Samsung България даде началото фотоконкурс с награден фонд 30 000 лв. Компанията отправя креативно предизвикателство към хората да позират с Galaxy Z Flip4 за шанса да спечелят една от наградите на стойност 5 000 лв. или голямата награда на стойност 15 000 лв. Дори да не сте притежател на смартфона пак може да участвате.

Galaxy Z Flip4 е новият сгъваем мобилен телефон на Samsung, който се отличава с разнообразните FlexCam възможности на камерата, ултра компактен и стилен дизайн, модерните цветове Bora лилаво, графит, розово златно и небесносиньо, по-голям капацитет на батерията и разширени възможности за персонализация.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Galaxy Z Flip 4 - не подозирате по колко начина човек може да си направи селфи

За да се включат в конкурса, желаещите трябва да позират заедно с Galaxy Z Flip4, облечени в цветен, стилен и модерен тоалет. Кадърът трябва да е креативен и ефектен, за да предизвика одобрението на жури и публика, както и шанса да се пребори за награда.

Необходимите стъпки за участие са следните:
Да качат своя снимка, позирайки с Galaxy Z Flip4, в профила си в Instagram в срок, определен в условията на конкурса (Instagram профилът трябва да е публичен); да отбележат и да последват @samsung_bulgaria в Instagram; да добавят #ZFlip4Contest в публикацията си; да се регистрират за участие тук. Хора, които не притежават телефона, могат да посетят някой от магазините на търговските партньори на Samsung и да се снимат, позирайки с него, като следват критериите за оценка – креативност, модерен и цветен стайлинг, и разбира се Galaxy Z Flip4 на фокус.

Instagram фотоконкурс, Galaxy Z Flip4, Samsung Bulgaria

В жури състава са популярната певица Тита (@titaxristova), както и харесваните инфлуенсърки Надежда Росенова (@nadezhdarosenova) и Валерѝ Йорданова (@valerieyordanova). Те ще изберат най-добрите 30 кадри от месец октомври, ноември и декември. Тяхната селекция от кадри ще бъде качвана в Instagram профила на Samsung България (@samsung_bulgaria) всеки месец, за да може лайковете на аудиторията в Instagram да определят "Победителя на месеца", който ще спечели 5 000 лв.

Жури от едни от най-популярните инфлуенсърки в България – Николета Лозанова и Александра Петканова – ще избере 30 най-добри кадъра от месечните селекции. И именно те ще се състезават за голямата награда от 15 000 лв. през януари 2023 г.

Конкурсът ще се проведе на 4 етапа. През месеците октомври, ноември и декември Samsung България ще раздаде по една награда по 5 000 лв., а през месец януари - голямата награда от 15 000 лв.

Ключовите дати за различните етапи на конкурса са публикувани на страницата на конкурса тук. Пълната информация и графика на провеждане се съдържат в Общите условия на конкурса.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

Година по-късно - какво (не) се промени след масовите протести в Сърбия

Опозицията поведе битка срещу управляващите, но се разпадна само няколко месеца по-късно

14:39 - 03.05.2024
Живот

Супер лесни мини козуначени венци с бакпулвер

Приготвят се бързо и лесно, само с бакпулвер, а вкусът им е все толкова неустоим

11:53 - 03.05.2024
Важно днес

България се придвижи до топ 60 на класацията за свобода на медиите

Със сериозни критики към редакционната независимост

09:43 - 03.05.2024