Samsung България обяви фотоконкурс в Instagram с награден фонд 30 000 лв. Снимка: © Samsung Bulgaria / Instagram

Samsung България даде началото фотоконкурс с награден фонд 30 000 лв. Компанията отправя креативно предизвикателство към хората да позират с Galaxy Z Flip4 за шанса да спечелят една от наградите на стойност 5 000 лв. или голямата награда на стойност 15 000 лв. Дори да не сте притежател на смартфона пак може да участвате.

Galaxy Z Flip4 е новият сгъваем мобилен телефон на Samsung, който се отличава с разнообразните FlexCam възможности на камерата, ултра компактен и стилен дизайн, модерните цветове Bora лилаво, графит, розово златно и небесносиньо, по-голям капацитет на батерията и разширени възможности за персонализация.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Galaxy Z Flip 4 - не подозирате по колко начина човек може да си направи селфи

За да се включат в конкурса, желаещите трябва да позират заедно с Galaxy Z Flip4, облечени в цветен, стилен и модерен тоалет. Кадърът трябва да е креативен и ефектен, за да предизвика одобрението на жури и публика, както и шанса да се пребори за награда.

Необходимите стъпки за участие са следните:
Да качат своя снимка, позирайки с Galaxy Z Flip4, в профила си в Instagram в срок, определен в условията на конкурса (Instagram профилът трябва да е публичен); да отбележат и да последват @samsung_bulgaria в Instagram; да добавят #ZFlip4Contest в публикацията си; да се регистрират за участие тук. Хора, които не притежават телефона, могат да посетят някой от магазините на търговските партньори на Samsung и да се снимат, позирайки с него, като следват критериите за оценка – креативност, модерен и цветен стайлинг, и разбира се Galaxy Z Flip4 на фокус.

Instagram фотоконкурс, Galaxy Z Flip4, Samsung Bulgaria

В жури състава са популярната певица Тита (@titaxristova), както и харесваните инфлуенсърки Надежда Росенова (@nadezhdarosenova) и Валерѝ Йорданова (@valerieyordanova). Те ще изберат най-добрите 30 кадри от месец октомври, ноември и декември. Тяхната селекция от кадри ще бъде качвана в Instagram профила на Samsung България (@samsung_bulgaria) всеки месец, за да може лайковете на аудиторията в Instagram да определят "Победителя на месеца", който ще спечели 5 000 лв.

Жури от едни от най-популярните инфлуенсърки в България – Николета Лозанова и Александра Петканова – ще избере 30 най-добри кадъра от месечните селекции. И именно те ще се състезават за голямата награда от 15 000 лв. през януари 2023 г.

Конкурсът ще се проведе на 4 етапа. През месеците октомври, ноември и декември Samsung България ще раздаде по една награда по 5 000 лв., а през месец януари - голямата награда от 15 000 лв.

Ключовите дати за различните етапи на конкурса са публикувани на страницата на конкурса тук. Пълната информация и графика на провеждане се съдържат в Общите условия на конкурса.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Текстове от партньори

Конструкторите на LEGO са с 31% намаление в магазините на Kaufland

Веригата предлага над 200 идеи за детски коледни подаръци на атрактивни цени през декември.

17:28 - 08.12.2023
Важно днес

Двама депутати от "Възраждане" скочиха на бой срещу Манол Пейков

Пейков репликираше Костадинов, докато той обявяваше Украйна за "пропаднала държава"

16:35 - 08.12.2023
Европейски дневници

За първи път жена застава начело на Европейската инвестиционна банка

55-годишната Надя Калвиньо е първата жена и първата испанка, начело на ЕИБ

16:30 - 08.12.2023
Важно днес

14 години по-късно: газовите системи на България и Сърбия ще бъдат свързани

Първите количества по тръбата се очаква да потекат до дни

16:21 - 08.12.2023
Живот

 За мисията да променяш детски съдби и да лекуваш невидими травми: Динилия Кръстева от фондация “Надежда за малките”

Майка на поне 178 деца, чийто живот не спира да се движи от чувството за смисъл - така накратко можем да опишем Данилия Кръстева - двигателят на фондация “Надежда за малките”.

16:00 - 08.12.2023
Важно днес

СДВР започна спецоперация за намаляване на инцидентите с пешеходци

Засилено е полицейското присъствие в районите около учебните заведения

15:59 - 08.12.2023
Кариерен (ре)старт

Yettel посрещна новите участници в 9-ото издание на „Рамо до рамо“

Четири пъти повече души участваха в програмата в сравнение с миналата година 

15:58 - 08.12.2023