Снимка: © Getty Images

От телекомуникационния оператор VIVACOM съобщиха, че създават нова услуга - IPTV мобилност (IPTV Mobility). Тя дава възможност на настоящи клиенти на IPTV да гледат любимите си предавания и филми и извън дома, като вземат със себе си своя приемник. Единственото условие е до мястото да има фиксирана интернет свързаност, която не е необходимо да се предоставя от VIVACOM.

Новата услуга е „специално за всички, които искат да се наслаждават на функционалностите на интерактивната телевизия, независимо къде в България се намират“, споделят от телекома, който е първият у нас, предлагащ подобно нещо.

Свързването става лесно - чрез включване на LAN кабела за интернет към IPTV приемника. Така потребителите получават достъп до над 90 от най-предпочитаните и вълнуващи канала.

Налични са и различните интерактивни функции. Пропуснали сме епизод на любимия си сериал? Можем да го превъртим чрез функцията „TV Archive“, с която връщаме програми до 7 дни назад. С „TV Pause“ спираме предавания на живо, а отделно можем да превъртаме налични.

Ползването на услугата е безсрочно и може да се пуска и спира по всяко време с обаждане на 123 или в магазин на VIVACOM. Мобилната интерактивна телевизия от VIVACOM е на цена от 4.99 лв. с ДДС на месец.

"С нея, независимо дали са на почивка или във вилата, потребителите имат достъп до персонализирано съдържание и интерактивни функции“, споделят от телекомуникационния оператор.

Пълна информация за услугата е налична на уебсайта на компанията – научете повече ТУК.

Прочети