Изненада в Елисейския дворец: Джъстин Бийбър поиска и получи среща с Еманюел Макрон Снимка: © instagram.com/Justin Bieber

Изненадваща среща в Елисейския дворец в Париж – френският президент Еманюел Макрон прие в понеделник поп звездата Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли.

Канадецът качи снимка на двойките (вкл. Брижит Макрон) в профила си в Instagram, на която се вижда как е прегърнал 43-годишния държавен глава.

За разлика от съпругата си и от президентското семейство, Бийбър се представи в неофициален вид – с костюм и разкопчана бяла риза, но и със синьо-бели кецове на Nike. Хейли впечатли с изящна бежова рокля и високи токчета.

Според френската медия BFMTV – срещата се е осъществила по желание на 27-годишния поп изпълнител. Той и съпругата му се намират в Париж от няколко дни и Бийбър е изпратил официално предложение към президента. Двамата са обсъждали „проблемите на младите хора“, но към момента няма по-детайлна информация.

Бийбър и Хейли по принцип не коментират политически теми, с изключение на призивите през 2020 на 24-годишната моделка към американските си сънародници да упражнят правото си на глас на президентските избори. Вот за държавен глава ще има догодина и във Франция, а на генералната репетиция за него – местните избори – Макрон допусна голяма загуба, макар партията му да се класира за втория рунд.

Официалният фотограф на Макрон също сподели снимки от визитата на семейство Бийбър в резиденцията на държавния глава. На кадрите се вижда как поп звездата се здрависва с президента, след което се прегръща с Брижит Макрон.

Всички участници в срещата носят маски, но ги премахват, когато сядат на канапетата един срещу друг, за да проведат разговор.

Френските медии, които също са били изненадани от визитата, отбелязват, че Джъстин Бийбър не е имал проблеми в комуникацията с Макрон и съпругата му. Канадецът има френски корени и в миналото е показвал, че владее езика на добро ниво.

Срещата се е провела точно в деня, в който Франция отбелязва фестивала Fête de la Musique – или Деня на музиката. Бийбър обаче не беше част от официалната програма, която бе организирана от Жан-Мишел Жар. Събитието се проведе именно в Елисейския дворец, с акцент върху електронната музика.

Ежегодният фестивал на уличната музика в страната беше отбелязан за първи път след началото на пандемията и отново бе уважен от президента Макрон. Той протече при спазване на социална дистанция, дезинфекция и всички необходими мерки.

Това не е първият път, в който Макрон приема в Елисейския дворец международна музикална звезда. През 2017 той бе домакин на Риана, която пристигна във Франция, за да промотира фондацията си в подкрепа на образованието.



Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Съдът остави за постоянно в ареста Марин Димитров, задържан при акцията в Агенция "Митници"

В ареста са синът на Димитров и бившата шефка на агенцията

20:15 - 23.04.2024
Важно днес

Журналистът Димитър Стоянов е освободен под гаранция

Той е бил привлечен като обвиняем за хулиганство и закана с убийство

19:51 - 23.04.2024
Живот

Точка и Теодор Лозанов ще нарисуват следващите ви кецове ASICS в Сердика Център тази събота

На 27 април в "Сердика център" българските художници ще бъдат на ваше разположение

19:09 - 23.04.2024
Важно днес

Военната помощ за Украйна влиза за обсъждане и гласуване и в Сената на САЩ

След сенаторите на ход е президента Джо Байдън, който да подпише законопроекта

18:45 - 23.04.2024
Култура

„Тейлър Суифт има проблеми с контрола на качеството"

The Tortured Poets Department е историята, която всички сме чували и преди

18:22 - 23.04.2024
Важно днес

Росен Христов: Договорът с "Боташ" си заслужава, ако се използва

Бившият служебен министър отрече да е подписвал споразумението

17:22 - 23.04.2024
Важно днес

Бойко Рашков: Стефан и Марин Димитрови идваха в МВР с информация за купуване на гласове

Бившият главен секретар не знаел, че баща и син Димитрови били разработвани от ДАНС

15:50 - 23.04.2024