Звезда от One Direction ще има концерт в София Снимка: © Getty Images

Изпълнителят от британската момчешка група One Direction Луи Томлинсън ще изнесе своя първи концерт в България през 2023 г. Събитието ще е част от неговото световно турне "Faith in the Future".

Това ще се случи на 18 септември 2023 г. в зала "Арена Армеец" в София. Това е първият път, в който певецът ще посети страната и ще се срещне със своите фенове.

Вторият му студиен албум "Faith In The Future" излиза на пазара на 11 ноември и ще включва 14 нови песни. Първият му проект "Walls" продaде повече от 1.2 млн. копия по света.

Томлинсън е член на популярната група One Direction, която се превърна в една от най-успешните момчешки групи през изминалото десетилетие. През 2015 г. той заедно с останалите ѝ членове - Хари Стайлс, Найъл Хоран и Лиам Пейн обявиха, че ще прекъснат за неопределено време издаването на съвместни музикални проекти. Малко след това всички членове на групата започнаха свои собствени солови кариери.

Едни от най-популярните солови песни на Луи Томлинсън - "Two of Us", "Kill My Mind" и "Don't Let It Break Your Heart", имат милиони слушания в стрийминг платформите.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Европейски дневници

Илхан Кючюк поема ключова комисия в Европейския парламент

Общо петима български евродепутати заемат ръководни постове в комисиите на ЕП

14:00 - 23.07.2024
Важно днес

Ивелин Михайлов подготвя края на Исторически парк

Заобиколен от икони, Михайлов, признава, че паркът е слабо посещаван, което "стъпка по стъпка икономически ни убива".

13:50 - 23.07.2024
Спорт

Анди Мъри ще играе последния турнир в кариерата си на Олимпийските игри

Британецът официално потвърди, че след Олимпийските игри ще си вземе почивка.

13:46 - 23.07.2024