Изживейте магията на Хогуортс със специалната селекция „Перон 9¾“ в EON Видеотека Снимка: © Vivacom

Готови ли сте да се качите на легендарния влак Хогуортс Експрес от перон 9¾, който ще ви отведе в магичния свят на Хари Потър и неговите приключения? Ако сте готови – EON Видеотека на Vivacom е вашият златен билет. С новата селекция „Перон 9¾“ можете да се потопите в незабравимите приключения на едни от най-известните герои, учители и магьосници.

В селекцията ще намерите всички филми за Хари Потър и Фантастични животни – от първото писмо до Хогуортс до последната битка за съдбата на магьосническия свят.

А ето и първите истории от магическата селекция в EON Видеотека, които ще ви разкрият изумителни същества и забравени тайни:

Хари Потър и Философският камък – Това е началото на една от най-епичните и магически истории на нашето време. Хари Потър, 11-годишен сирак, научава, че е магьосник и получава покана да учи в училището за магии и вълшебства „Хогуортс“. Очакват го първите му вълнуващи приключения, нови приятели и битка със злото.

Фантастични животни и къде да ги намерим – Магизоологът Нют Скамандър се изправя пред предизвикателствата на Ню Йорк, когато някои от неговите фантастични създания избягват и започват да създават хаос.

В селекцията са включени и специални документални филми посветени на двете поредици:

Фантастични приятели – Ексклузивен документален филм, в който близнаците Уизли водят забавни и вдъхновяващи пътешествия с известни личности.

Хари Потър 20-годишнината – Завръщане в „Хогуортс“ – Специално събитие, което отбелязва 20 години от излизането на „Хари Потър и Философският камък“. Филм, в който звездите от поредицата – Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт споделят спомени от снимките и магията, която продължава да вдъхновява милиони по света.

Хари Потър: Турнир на домовете – Четири епизода, в които домовете на Хогуортс се състезават за титлата на най-добрия магьоснически дом! Воден от Хелън Мирън, този забавен и напрегнат турнир ще разпали магьосническата страст на всички фенове.

Грабвайте пуканките и се потопете в света на магията с новата селекция „Перон 9¾“ в EON Видеотека на Vivacom.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Текстове от партньори

Player 0.0 е първото по рода си виртуално състезание за почитателите на F1®, в което най-добрият шофьор е този, който не пие

Участниците ще се състезават на специални симулатори за място на световния финал, където ще могат да се изправят срещу трикратния световен шампион във F1® и официален посланик на Heineken® 0.0 Макс Верстапен

16:31 - 19.09.2024
Култура

"Синелибри 2024": Ървин Уелш, "Добър ден, тъга" и още от програмата на кинофестивала

Билетите за всички филми от "Синелибри" вече са в продажба

14:54 - 19.09.2024
Бизнес

Съдът на ЕС оспори практиката за "най-добра цена" на Booking, която ограничава хотелиерите

Решението може да има по-широки последици за туристическия бранш

14:04 - 19.09.2024
Здраве

ИКЕА ни дава всички поводи да се наспим с новата си кампания, посветена на съня

Добрият сън е събитието, което не бива да се пропуска, независимо какво ни се предлага навън.

13:17 - 19.09.2024
Кариерен (ре)старт

А1 подкрепя младите таланти с интерес в сферата на технологиите

Започна академичната година на първия A1 Tech Talents клас в специалност „Телекомуникационни технологии“ в партньорство с Висшето училище по телекомуникации и пощи (ВУТП).

11:55 - 19.09.2024