Снимка: © Izzi Science for Kids

Частно училище Izzi Science for Kids вече официално е гимназия, след като получи лиценз и беше вписано в регистъра на институциите в системата на предучилищното и училищното образование към МОН като средно училище (ПУК 1. – 12. клас).

Учебното заведение прави прехода към гимназиално обучение само няколко месеца след като се присъедини към глобалното семейство на училищата, акредитирани от Cambridge Assessment International Education. Това предоставя на учениците в Izzi Science for Kids възможности за обучение на английски език, което е „фокусирано върху развиване на техните индивидуални способности и върху усвояването на широк спектър от разнородни знания и умения в спокойна и стимулираща среда“, казват от училището.

В момента в Izzi Science for Kids тече и записването за предстоящите приемни изпити за ученици, които от септември ще бъдат от 2. до 6. клас. Предстоящите дати от конкурса за прием в училището по наука са на 10 и 11 юли. Записването за тях все още е отворено, като са останали единични свободни места и за двата дни.

„Децата ще имат възможността да се потопят в един вълнуващ ден в духа на Izzi Science for Kids“, съобщават от училището. Те ще могат да покажат знания по математика, български и английски език в кратки изпитни модули. Освен това екипът на училището е подготвил интересни експерименти по физика, спортни игри навън и други забавления.

За родителите на децата, кандидатстващи за свободните места от 2. до 6. клас, има планирана серия от отворени врати. На 8 юли - след предварителна регистрация - посетителите ще научат подробности за двуезичната програма на Izzi Science for Kids, както и за предимствата, които акредитацията от Cambridge International носи на училището.

Представители на екипа ще разведат родителите из лабораториите, арт-ателиетата, кабинетите по музика, спортния салон, класните стаи, залите за танци и айкидо.

Всички подробности за конкурса и приема във 2.- 6. клас можете да откриете тук.Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Netflix ще прави нов сериал от вселената на Stranger Things

Стрийминг услугата ще опита да превърне сериала в развлекателен франчайз

Служителка на МВР е помогнала на Семерджиев да се укрие

Обвиненият за катастрофата при "Черни връх" е карал без книжка от 2005 г.

На "олимпийски" шопинг с Ивет Горанова

С какво се храни шампионката по карате и каква ще стане като порасне

ГЕРБ заплаши да бойкотира работата на НС до гласуването на нов кабинет

Атанасова каза, че няма смисъл да прави кворум на това "провалено и агонизиращо Народно събрание"

Името на Таки изплува и в случая с Георги Семерджиев, причинил катастрофата в София

Според БНТ обвиненият шофьор е част от групировката на наркотрафиканта в Студентски град

ИТН обвини Кирил Петков, че създава "корупционна среда" в МРРБ

Премиерът забранил МРРБ да прави плащания над 900 000 лв. без разрешение на кабинета

ЕС обмисля нови ограничения за Facebook и Google заради политическите реклами

Идеята е да бъде забранено показването на политически реклами въз основа на някои лични потребителски данни

Повторният избор на нов директор на БНТ се отложи заради жалба

СЕМ реши да не дава начало на нов конкурс, преди да се изясни казусът с жалбата