Как да бъдем в крак с мъжката мода? Златните правила за стил Снимка: © Obuvki.bg

Всички знаем, че цялостният мъжки стил включва дрехи, обувки и разнообразни допълнителни аксесоари. Когато ги комбинирате умно ще можете с лекота да изглеждате актуално и елегантно. За да сте в крак с модата обаче трябва да сте наясно не само с тенденциите за облекло и аксесоари, но да знаете и как да ги съчетавате. Как да стане това?

В търсене сте на най-актуалните аксесоари за максимален завършек на вашия модерен стил?

Освен дрехите и обувките, цялостният стил се определя и аксесоарите, с които ги комбинирате. Това могат да са чанти, бижута, портфейл, хубави мъжки часовници и още други. Вашият избор трябва да съотвества на предпочитанията, но и навиците ви. За вас може да е задължително да носите чанта, която да побира само основни неща или пък такава, която да събере папка или компютър. Някои харесват злато или сребро, докато други изобщо не са почитатели на мъжките бижута например.

Едно нещо обаче е от съществено значение и почти всеки трябва да има поне едно от него. Това е мъжкият часовник. На пазара са налични и доста възможности за такива.

Тук правилото е да подберете вариант според любимата си марка, стил или цвят. Ако например обичате спортните дрехи и обувки, заложете на опция от любимата си марка. Налични са и доста възможности за нюанси.

В случай, че залагате на спортно-елегантен стил или на по-официална визия, изберете по-класически цвят за каишката като например черно. Същевременно циферблатът може да включва златно или сребърно. Разбира се, изборът на часовник мжое да бъде направен и според неговата функционалност като възможност за броене на крачки, навигация, синхронизация с телефон и други.

Имате определен стил на обличане и искате да добавите най-подходящите обувки?

Със сигурност всеки от вас има предпочитан стил, с който се чувства най-добре и най-комфортно. Почитателите на спортния стил предпочитат спортни панталони с тениска или блуза, спортните долнища също напоследък се завръщат. Ако сте сред тях, ще са ви нужни маратонки - при това може би дори няколко чифта.

Освен на класическите черни или бели такива, които винаги са на мода, вариант е да добавите и модел в няколко цвята, като поне един по-наситен, за да имате и маратонки, които са основен акцент на вашия спортен тоалет. Още едно предложение е да комбинирате суичър и панталон в синьо заедно с маратонки в същото синьо, оранжево или бяло.

Ако стилът ви е повече спортно-елегантен, имате няколко възможности. Задължителни за лятото и преходните сезони са мокасините. Те биха се вързали чудесно както с панталон и риза в по-изчистени тонове, така и с панталон в по-наситен такъв и тениска с интересна алтернативна щампа. Освен това този вид обувки ще ви предостави и максимален комфорт.

В случай, че ви се налага да сте строго официални поне в някои случаи, товава е добре да имате модел официални черни обувки или боти, в зависимост от сезона, за когото търсите. Този цвят може да се носи с почти всеки костюм.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Спорт

Изненадваща победа за Ландо Норис в Гран при на Маями във Формула 1

Въпреки че не спечели състезанието Верстапен увеличи преднината си в шампионата пред своя съотборник Серхио Перес

09:21 - 06.05.2024
Важно днес

Нетаняху влезе с полиция в "Ал Джазира" в Израел

Тел Авив аргументира решението си с мотива, че катарската телевизионна мрежа застрашава националната сигурност.

15:33 - 05.05.2024
Важно днес

17-годишен младеж се призна за виновен за побоя над Матиас Еке

Непълнолетното момче се е предало на полицията в Дрезден в присъствието на родител.

12:59 - 05.05.2024