Какво прави 2021 най-значимата година в историята на Acronis

Световният лидер в киберзащитата Acronis използва сцената на своя #CyberFit Summit World Tour в Маями, за да обяви 2021 за най-добрата година в историята си. Зад това силно твърдение стоят няколко събития и поредица от постижения, които се случиха през тази година.

Освен, че актуализира всичките си продукти и ребрандира решението си за киберзащита за частни клиенти Acronis Cyber Protect Home Office, компанията назначи и нов изпълнителен директор в лицето на Патрик Пулвермюлер. Също така Acronis получи над 250 млн. долара финансиране от CVC Capital Partners VII и разшири ползите за партньорите си чрез програмата #CyberFit Partner Program.

Сред постиженията на компанията прави впечатление бързият ѝ ръст. Вече 20 хил. доставчици на услуги използват Acronis Cyber Protect, с което защитават над 750 хил. бизнеса по света. Тази година компанията придоби Synapsis и разшири глобалното си присъствие. Компанията има 38 центъра за данни из цялата планета, като планира те да достигнат 100.

Новият офис на компанията в Израел е част от инициативите за разширяване на развойната дейност. Тук влиза и офисът на Acronis в България, който също се разраства с фокус върху наузноизследователската дейност.

Този устрем не остава незабелязан и сред над 30-те награди за компанията тази година попада и Editor’s Choice наградата на PCMag. Тя е спечелена от Acronis Cyber Protect Home, като същата награда има и за Acronis Cyber Protect. Нещо повече, в доклада Gartner Magic Quadrant компанията е обявена за “визионер”.

Това е видно от инвестициите на компанията и нейната Acronis Cyber Foundation. Тя отвори 11 училища и четири компютърни класни стаи, с което помогна на над 3800 деца и обучи над 400 души по целия свят. Не на последно място компанията си партнира с големи отбори в някои от най-значимите спортни организации като NFL, MLB, NBA, Formula 1 и други.

Преди края на тази значима година, Acronis има планове за още събития. Предстоят Acronis #CyberFit Summit World Tour в Шафхаузен, Швейцария на 18-19 ноември, в Дубай на 8-9 декември, както и в Сингапур, на 17-18 февруари 2022 г.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Кирил Петков: Записът е рязан и лепен, службите работят като компроматна машина

Атанас Атанасов попитад дали ДАНС ще провери подслушването в партийна централа

17:54 - 21.05.2024
Живот

Роклята на Кейт Бланшет породи спекулации за призив за солидарност с Палестина

Политическо послание ли е тоалетът на Кейт Бланшет на червения килим в Кан?

17:30 - 21.05.2024
Европейски дневници

Какви езици говори българинът? И колко различна е картината в ЕС

10% от българите определят и руския като важен за развитието им

16:43 - 21.05.2024
Важно днес

МОН компенсира зрелостниците с по 4 точки заради липсващи диаграми в матурата по български език

Всички зрелостници ще получат служебно по 4 точки заради проблем при отпечатването на някои от тестовете

15:30 - 21.05.2024