Световният лидер в киберзащитата Acronis използва сцената на своя #CyberFit Summit World Tour в Маями, за да обяви 2021 за най-добрата година в историята си. Зад това силно твърдение стоят няколко събития и поредица от постижения, които се случиха през тази година.

Освен, че актуализира всичките си продукти и ребрандира решението си за киберзащита за частни клиенти Acronis Cyber Protect Home Office, компанията назначи и нов изпълнителен директор в лицето на Патрик Пулвермюлер. Също така Acronis получи над 250 млн. долара финансиране от CVC Capital Partners VII и разшири ползите за партньорите си чрез програмата #CyberFit Partner Program.

Сред постиженията на компанията прави впечатление бързият ѝ ръст. Вече 20 хил. доставчици на услуги използват Acronis Cyber Protect, с което защитават над 750 хил. бизнеса по света. Тази година компанията придоби Synapsis и разшири глобалното си присъствие. Компанията има 38 центъра за данни из цялата планета, като планира те да достигнат 100.

Новият офис на компанията в Израел е част от инициативите за разширяване на развойната дейност. Тук влиза и офисът на Acronis в България, който също се разраства с фокус върху наузноизследователската дейност.

Този устрем не остава незабелязан и сред над 30-те награди за компанията тази година попада и Editor’s Choice наградата на PCMag. Тя е спечелена от Acronis Cyber Protect Home, като същата награда има и за Acronis Cyber Protect. Нещо повече, в доклада Gartner Magic Quadrant компанията е обявена за “визионер”.

Това е видно от инвестициите на компанията и нейната Acronis Cyber Foundation. Тя отвори 11 училища и четири компютърни класни стаи, с което помогна на над 3800 деца и обучи над 400 души по целия свят. Не на последно място компанията си партнира с големи отбори в някои от най-значимите спортни организации като NFL, MLB, NBA, Formula 1 и други.

Преди края на тази значима година, Acronis има планове за още събития. Предстоят Acronis #CyberFit Summit World Tour в Шафхаузен, Швейцария на 18-19 ноември, в Дубай на 8-9 декември, както и в Сингапур, на 17-18 февруари 2022 г.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

The Freestyle: Въображението, капсулирано в прожектор

The Freestyle е като пълноценен 100-инчов смарт телевизор, който може да носите в раницата си

Der Standard: За Кирил Петков ГЕРБ, Възраждане и ДПС са „коалиция от ада“

ПП е "ясен контрапункт на проруския блок от партии" в България, пише медията

Украйна поиска да влезе в НАТО по бързата процедура

Зеленски би преговарял с Русия - но не и с Путин

Асен Василев: В коалиция на кражбата с ГЕРБ и ДПС няма да участваме

"Нито ще ги подкрепим, нито ще сме златен пръст, нито ще участваме в ограбването на България"

Нинова се противопостави на ПЕС заради Русия: "Не козируваме на чужди решения"

БСП е против резолюцията на европейските социалисти, включваща подкрепа за санкции срещу Москва и военна помощ за Украйна

ЕС слага таван на цените на тока

Според правилата на сделката компаниите, които осигуряват ток в ЕС и печелят непропорционално много от ръста на цените на енергията, ще бъдат облагани допълнително

"Русия има четири нови области": Путин официално обяви анексията на една пета от Украйна

Путин подписа "договорите за присъединяване", с които Русия незаконно анексира четири окупирани региона в Украйна

"Не подкрепям никого"? Задраскана бюлетина? Какъв е смисълът от протестния вот?

Не си губете времето - с това не наказвате нито една политическа сила на парламентарни избори

От актьорската до политическата сцена: 100-те изгряващи звезди според "TIME"

Актрисите Сидни Суини и Лили Колинс, заедно с украинския министър Олександр Кубраков оглавяват списъка на 100-те изгряващи личности.