Световният лидер в киберзащитата Acronis използва сцената на своя #CyberFit Summit World Tour в Маями, за да обяви 2021 за най-добрата година в историята си. Зад това силно твърдение стоят няколко събития и поредица от постижения, които се случиха през тази година.

Освен, че актуализира всичките си продукти и ребрандира решението си за киберзащита за частни клиенти Acronis Cyber Protect Home Office, компанията назначи и нов изпълнителен директор в лицето на Патрик Пулвермюлер. Също така Acronis получи над 250 млн. долара финансиране от CVC Capital Partners VII и разшири ползите за партньорите си чрез програмата #CyberFit Partner Program

Сред постиженията на компанията прави впечатление бързият ѝ ръст. Вече 20 хил. доставчици на услуги използват Acronis Cyber Protect, с което защитават над 750 хил. бизнеса по света. Тази година компанията придоби Synapsis и разшири глобалното си присъствие. Компанията има 38 центъра за данни из цялата планета, като планира те да достигнат 100.

Новият офис на компанията в Израел е част от инициативите за разширяване на развойната дейност. Тук влиза и офисът на Acronis в България, който също се разраства с фокус върху наузноизследователската дейност.

Този устрем не остава незабелязан и сред над 30-те награди за компанията тази година попада и Editor’s Choice наградата на PCMag. Тя е спечелена от Acronis Cyber Protect Home, като същата награда има и за Acronis Cyber Protect. Нещо повече, в доклада Gartner Magic Quadrant компанията е обявена за “визионер”.

Това е видно от инвестициите на компанията и нейната Acronis Cyber Foundation. Тя отвори 11 училища и четири компютърни класни стаи, с което помогна на над 3800 деца и обучи над 400 души по целия свят. Не на последно място компанията си партнира с големи отбори в някои от най-значимите спортни организации като NFL, MLB, NBA, Formula 1 и други.

Преди края на тази значима година, Acronis има планове за още събития. Предстоят Acronis #CyberFit Summit World Tour в Шафхаузен, Швейцария на 18-19 ноември, в Дубай на 8-9 декември, както и в Сингапур, на 17-18 февруари 2022 г.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Катастрофиралият автобус е минал през сервиз и в Турция

Собственикът на "Беса транс" твърди, че машината не е имала технически проблеми

Kaufland започва да предлага хляб с жива квас

Три нови продукта ще допълнят богатото портфолио на пекарните в София и Варна

Как Витоша се "размина" с 4-етажен подпорен хотел

"Уникалният иновативен нов проект" за "Щастливеца" се оказа визуализация на 4 г.

Община Белица вдига заплатите на всеки ваксиниран служител с 20%

Кметът Радослав Ревански от ДПС призова за масова имунизация

Джак Дорси се оттегля като директор на Twitter

Основателят на Twitter напуска оперативното ръководство за втори път

Спецпрокуратурата не откри престъпление на Гешев по сигнала на Рашков за СРС-тата

Държавното обвинение няма да разследва главния прокурор

От 2022 София пуска билети за 30 и 60 минути в градския транспорт

Цената на първия остава 1,60 лв., вторият ще е 2,20 лв. Има и още промени, предложени от ГЕРБ-СДС

Преговорите за новата власт: Лидерите ще обсъждат спорните въпроси по програмата

Очаква се програмата и имената на министрите да се изяснят през следващата седмица