Капитан Америка става Баз Светлинна година в новия филм на Pixar Снимка: © Pixar

Крис Евънс ще е новият глас на Баз Светлинна година (Buzz Lightyear) във филма “Lightyear”, който ще разкаже историята за произхода на любимия герой от “Играта на играчките”. Той обаче няма да е фокусиран върху иконичния герой с размер на играчка, който беше огласен от Тим Алън.

Новият филм, който очакваме през 2022, ще се фокусира върху “истинския” космонавт, чиито приключения са вдъхновение за серията играчки в света на “Играта на играчките”.

В трейлъра на филма виждаме истинския Светлинна година да се подготвя за мисия, в която изследва непознати дълбини на космоса. Под звуците на “Starman” на Дейвид Боуи, Светлинна година е на извънземни планети и изучава космическите пътешествия с помощта на робот. В края на трейлъра го виждаме и в иконичния му зелено-бял космически костюм.

Тим Алън беше гласът на Баз Светлинна година още в оригиналния филм “Играта на играчките” от 1995 г., както и в трите му продължения, включително четвъртата част от 2019. След като свали щита на Капитан Америка Крис Евънс минава от кино вселената на Marvel в Pixar, но това не единственият му предстоящ филм.

Евънс също така ще участва в шпионското приключение “The Gray Man”, от режисьорите на “Отмъстителите” Джо и Антъни Русо. Също така Евънс ще участва в “Don’t Look Up” на Адам Маккей, който ще излезе през декември в Netflix и включва още Леонардо Ди Каприо и Дженифър Лоурънс.

“Lightyear” беше обявен миналата година и се очаква да излезе на 17 юни, 2022. Малко преди това, на 11 март догодина, в кината трябва да се появи още един филм на Pixar - “Turning Red”.



Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Опозиционната ВМРО-ДПМНЕ поведе на първия тур на президентските избори в Северна Македония

Първите резултатите сочат около 100 хил. гласа разлика между първите двама

22:24 - 24.04.2024
Важно днес

Ивет Лалова стана майка на момче

Със съпруга и Симоне са избрали името Тиаго за първото си дете

21:58 - 24.04.2024
Технологии

OPPO влиза официално на българския пазар

Продуктите на OPPO ще се предлагат официално в А1 и Технополис

21:09 - 24.04.2024