Касичките в приложението на tbi bank вече носят 1% доходност Снимка: © Лукас Турса, изпълнителен директор на tbi bank

За да отговори на нуждите на своите клиенти с различни спестовни предпочитания и навици, tbi bank вече предлага лихва по гъвкавата спестовна сметка Касичка в мобилното си приложение. Сега клиентите получават фиксирана доходност от 1% годишна лихва върху заделените средства в Касичка, запазвайки в същото време достъп до парите си по всяко време. Банката продължава да предлага и едни от най-високите лихви по депозити на българския пазар (до 3.2%). Касичка предлага повече гъвкавост в сравнение с традиционните срочни депозити, тъй като средствата се олихвяват дори при довнaсяне или теглене.

Всеки потребител може да открие до пет Касички с различна спестовна цел, да ги озаглави както иска и дори да зададе крайна дата и сума за целта – от покупка на нова кола, през техника или почивка, до по-малки разходи като билет за концерт на любима група или подарък за любим човек, или просто да заделя „бели пари за черни дни“. Всяка една Касичка носи доходност от 1% на година за суми до 50 хил. лева или 25 хил. евро.

Клиентите могат да „счупят“ Касичка по всяко време или просто да изтеглят част от спестеното – само с един клик в приложението заделените пари мигновено се прехвърлят по сметката neon.

„Следваме обещанието си да бъдем най-доброто място за спестяванията на българите и затова непрестанно се вслушваме в нашите клиенти. Някои от тях искаха да получават допълнителна доходност за спестяванията си, като същевременно запазят достъп до парите си по всяко време.

Вече не само срочните ни депозити, но и спестовната ни сметка Касичка предоставя на клиентите едни от най-добрите условия за техните спестявания. Освен това Касичка помага за изграждането на спестовни навици, а и намалява риска от импулсивни покупки, тъй като парите са заделени от разплащателната сметка.

Лихвеният процент на Касичка е отлично допълнение към нашия безплатен пакет за ежедневно банкиране в мобилното приложение, от който всеки може започне да се възползва след по-малко от пет минути“, казва Лукас Турса, изпълнителен директор на tbi bank.

Наред с добавянето на доходност по Касичка, tbi увеличава лихвите по краткосрочните си три и шестмесечни депозити в приложението – съответно до 1.2% и 1.4% на годишна база.

Спестовните продукти на tbi bank са без такси за откриване и закриване, а сумите до 196 хил. лв. са защитени от Фонда за гарантиране на влоговете в банките.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Пазаруването “на живо” не е това, което беше. Добре дошли в ерата на стрийминга

Добре дошли в ерата на пазаруването в реално време или в империята на live shopping-а.

14:30 - 21.07.2024
Важно днес

Хамид Хамид: Случва се баща и син да се скарат, но после се сдобряват

Депутатът от ДПС определи активът на ДПС-Доган като "вандали"

13:08 - 21.07.2024
Спорт

Никола Цолов вече е в топ 8 на Формула 3 след нова победа

Никола Цолов спечели своята трета победа във Формула 3 и първа такава в основно състезание

12:16 - 21.07.2024
Живот

Борбата за "по-малко туризъм, повече живот" в Испания продължава с протести

Голям протест срещу масовия туризъм отново е планиран в Майорка

11:30 - 21.07.2024
Важно днес

Пожар в Гърция приближава българската граница

Силен пожар в Гърция вече се намира на километър от границата с България

09:55 - 21.07.2024
Важно днес

Израел удари пристанище в Йемен и рани десетки

Атаката е в отговор на нападението на йеменските хути срещу Тел Авив в петък

09:18 - 21.07.2024
Важно днес

Високи температури и обилни валежи над страната в неделя

Максималните температури ще са между 31° и 36°

09:01 - 21.07.2024
Живот

Adidas отстрани Бела Хадид от своя рекламна кампания след призиви за бойкот

Много потребители в социалните мрежи се разгневиха на промотираната маратонка и подчертаха, че производителят на спортни стоки е трябвало да обърне повече внимание на препратката към 1972 г.

17:33 - 20.07.2024
Важно днес

Още един конгресмен призова за оттеглянето на Байдън, след като президентът не го разпозна на събитие

Моултън беше един от първите демократи, които призоваха Байдън да се откаже от надпреварата малко след дебата срещу републиканеца Доналд Тръмп през юни.

15:30 - 20.07.2024