Като "Емили в Париж", но в Lidl: Промоцията, която Емили би измислила

Сладки мадлени, мини еклери, макарони и розе - а до тях стои Емили в Париж.

Ако сте забелязали Лили Колинс в новия каталог на Lidl, няма грешка.

Търговската верига открива седмицата с цяла серия от продукти, вдъхновени от сериала по Netflix - паралелно с типичните промоционални френски ястия.

Колаборацията на Lidl "Емили в Париж" се случва както в България, така и в други страни в Европа.

В TikTok можете да откриете клипове на фенове от Нидерландия, Великобритания, Гърция или Румъния, а в Reddit коментират, че "това е нещо, което би хрумнало на Емили".

Брошурата включва както храни, с които можете да подсладите маратонно гледане на новия сезон на сериала, така и халати, пижами, сапуни, ароматни свещи и козметични аксесоари, дори кухненски принадлежности в код "Розово".

Вкусът на Париж идва под формата на соленки с масло или макарони, сладкиш с горски плодове или меко френско сирене, маслени бисквити и козунак във френски стил.

Каталогът с напитки включва лимонада, розе с вкус на малиново личи или ягода или пенливо вино.

Промоционалната серия идва само няколко дни след като Netflix пусна втората част от епизодите на Сезон 4 на "Емили в Париж".

Историята, която премина през всевъзможни любовни драми за главната героиня, сега се освежава с появата на няколко нови герои - и ключова смяна на локацията от Париж в Рим, където рекламната агенция на Емили Купър открива нов офис.

На 16 септември Netflix потвърди официално и че подновява хитовия сериал за пети сезон.

Според данните на платформата - Сезон 4 е на първо място по гледаемост в Netflix Global Top 10 след премиерата си през август, като е достигнал 19,9 милиона гледания в първите четири дни от пускането на първата половина на епизодите.

Създателят на сериала Дарън Стар уверява, че "Римската ваканция" на Емили не означава, че името на шоуто ще се промени.

Емили ще продължи да е "в Париж", но ще има присъствие и във Вечния град. И това е добра новина за почитателите на вкусната храна.

Това не е единствената рекламна колаборация между Netflix и други брандове, насочена към интересите на аудиторията на сериала.

Google си партнират чрез функцията за търсене по изображения Lens, така че зрителите да могат да откриват през телефона си кои са дизайнерите на дрехите на Емили и откъде могат да си ги купят.

Френската луксозна компания Baccarat пусна лимитирана серия на сърце от кристал Coeur Amor, което е "разбито" от яркочервена линия - провокирано от романтичните разочарования на главната героиня.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Кино и сериали

Изживейте магията на Хогуортс със специалната селекция „Перон 9¾“ в EON Видеотека

Всички филми за Хари Потър и Фантастични животни – от първото писмо до Хогуортс до последната битка за съдбата на магьосническия свят.

16:36 - 18.09.2024
Бизнес

Лихвите по депозити достигнаха 3,5% в приложението на tbi bank

Инфлацията вече не "яде" спестяванията

14:13 - 18.09.2024