Kaufland пуска "златна" карта за лоялност - Kaufland Card

Търговската верига Kaufland вече ще предлага на клиентите си карта за лоялност - както с физическа пластика, така и с дигитална версия.

Kaufland Card ще дава възможност за покупка на стоки на изгодни цени, информация за седмични оферти, точки за лоялност и купони.

Всеки неин притежател ще получава актуална информация за продукти, които са на промоция при използването й.

С цел да улесни пазаруването за всички членове на семейството, с Kaufland Card може да бъде създаден един водещ профил. През него се управляват функционалностите на всички добавени профили.

За всеки 5 лева от сметката в магазините на Kaufland ще се получава по една точка за лоялност, а натрупването на определен брой бонуси ще може да се използва като персонален купон сред различни групи продукти.

Дигиталната карта дава няколко допълнителни предимства, сред които функцията дигитална касова бележка, отразяваща натрупаните отстъпки, използваните купони и всички покупки. Клиентите, които предпочетат дигиталната версия на Kaufland Card, ще могат след покупка да участват и в игри с различни награди чрез „Колелото на наградите“.

Нейно предимство е, че може и да бъде добавена към потребителските карти в Google Pay.

Физическата карта е отличима със златния си цвят, който е символ на "златните възможности за клиентите" на веригата, както казва търговският директор на компанията Ялчин Джем при представянето.

Картата ще бъде достъпна след 16 май 2022 г. на „Информация“ във всеки хипермаркет на Kaufland, където ще бъдат на разположение листовки със залепени карти. Регистрирането ѝ става чрез сканиране на QR код на специалните терминали, разположение в хипермаркетите. Картата става валидна веднага след това. Kaufland Card и всички нейни отстъпки могат да се използват при сканиране на специален за целта скенер, разположен на касите в Kaufland.

Дигиталната версия на картата се използва чрез приложението на Kaufland България след инсталиране и успешна регистрация. Всеки, който вече има създаден профил в приложението, може да го актуализира и да регистрира своята карта.

Програмата за лоялност на Kaufland България започва с отстъпки за свежи продукти за трапезата, за дома, за бебето и детето, за домашните любимци, козметика. В допълнение, всички регистрирали своята Kaufland Card, ще могат да участват в специална игра за спечелването на седем автомобила.

"С предлагането на картата Kaufland България поставя още по-силен фокус върху потребителското изживяване, като предоставя на клиентите разнообразие от нови възможности, помага им да пестят, докато пазаруват редовно, като същевременно се възползват и от различни придобивки", съобщават от компанията.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

САЩ разшириха с още две имена "черния списък" за Северна Македония

Кандидат за президент и бивша прокурорка са със забрана да влизат в страната

10:05 - 19.03.2024
Важно днес

Третият човек в йерархията на "Хамас" е убит, твърди Вашингтон

Иса е и един от военните ръководители на кървавото нападение от 7 октомври, при което обявената от САЩ и ЕС за терористична организация "Хамас" уби над 1000 души

09:34 - 19.03.2024
Важно днес

Делян Добрев се пита защо "един Тагарев да ни прати на избори"

Депутатът от ГЕРБ "не е голям оптимист" за бъдещето на управлението

09:31 - 19.03.2024
Важно днес

Условна присъда за депутата от ДПС Димитър Аврамов по 12-годишно дело за подкуп

Аврамов е осъден условно за срок от една година, с три години изпитателен срок.

08:35 - 19.03.2024
Важно днес

Отново пренареждат жълтите павета

Вадят се метални лайсни, от които шофьори се оплакват, че пукат гумите на колите им.

08:07 - 19.03.2024
Важно днес

Крайният срок, в който преговорите за правителство "трябва" да бъдат финализирани, изтича

В понеделник Мария Габриел прие мандата от президента Румен Радев.

07:40 - 19.03.2024
Важно днес

Митрополит Николай обяви, че няма да се кандидатира за патриарх

„Не желая и няма да приема да бъда включван като кандидат за патриаршеския престол в процедурите, които Светият Синод на Българската Православна Църква"

21:48 - 18.03.2024
Важно днес

НАТО строи база с размерите на град в Румъния

След като бъде завършена, базата ще бъде с размерите на малък град, с площ от почти 3000 хектара и общ периметър от 30 километра.

19:33 - 18.03.2024
Важно днес

Путин тържествува за “Нова Русия” с непризнатите от света окупирани територии

В понеделник вечер започна концерт по случай 10-годишнината от незаконното анексиране на Крим от Русия.

19:21 - 18.03.2024