Кайли Дженър + Тимъти Шаламе? Интернет не одобрява Снимка: © Getty

В днешно време е пълно с шантави романтични слухове, но този, който доведе до поредната онлайн истерия, е дали инфлуенсърката Кайли Дженър и актьорът Тимъти Шаламе се срещат.

Кайли е една от сестрите в американското семейство Кардашиян-Дженър, придобили слава от реалити предаването "Keeping up with the Kardashians" (2007). Към днешна дата представителките на фамилията Ким, Кайли и Кендъл са сред най-известните световни инфлуенсърки с обща аудитория от милиарди последователи в различните социални платформи. Всяка от сестрите е широкоразпознаваема, има собствен бранд за козметика и бельо и е задавала немалко тенденции в сферата на красотата сред младите момичета.

От своя страна Тимъти Шаламе е пълна противопололожност на света, с който е известна инфлуенсърката Кайли. Актьорът неведнъж е бил номиниран за най-престижните филмови награди - "Оскар", "Златен Глобус", "БАФТА". Известен е с ролите си в "Call me by your name", "Dune", "Bones and all". Тази година се очаква да излезе продукцията "Wonka", в която той ще се превъплъти в майстора на шоколад Уили Уонка от творбата на Роалд Дал "Чарли и шоколадовата фабрика".

Кайли Дженър + Тимъти Шаламе? Интернет не одобрява

Излизат ли Кайли Дженър и Тимъти Шаламе?

От двете страни засега няма никакво потвърждение, но да видим какви са доказателствата до момента. Всичко започва, когато Instagram акаунтът DeuxMo, фокусиран върху информация за знаменитости и поп култура, твърди в свой пост, че според множество източници "Тими има ново момиче... Кайли Дженър ⚰️⚰️".

Важно е да се отбележи, че не се знае кой стои зад DeuxMoi, освен че е базиран в Ню Йорк. Не всички слухове в акаунта са точни или достоверни, твърди човекът зад него.

„Тази информация не е доказана, нито се основава на факти. Не правя никакви допълнителни изследвания. Аз не съм репортер", поясни персонажът зад DeuxMoi пред "New York Times" през 2020 г.

Онлайн общността в Twitter, Instagram и TikTok (основно представители на поколение Z) реагира бурно на предполагаемата връзка на Кайли и Тимъти, за която се смята, че е започнала през януари 2023 г. по време е Седмицата на модата в Париж. Там двамата имат кратка среща след презентация на дизайнера Жан Пол Готие. Точно тази среща се привежда като едно от най-големите доказателства за евентуалната им близост.

"Сестрите Дженър събират (хубавите) мъже като покемони“, пише потребител в Twitter.

„Срещата на Тимъти Шаламе и Кайли Дженър не беше в таро картите ми, какво, по дяволите, става“, чуди се друг човек.

Малко вероятно е Шаламе да потвърди публично информацията, защото той рядко споделя детайли за личния си живот. Неведнъж е коментирал, че не е фен на активното изпозлване на социалните мрежи. Кайли от своя страна е много активна в дигиталното пространство, но не дискутира романтичния си живот пред медиите или многомилионната си аудитория.

Последната потвърдена връзка на 27-годишния актор е тази с Лили Роуз Деп, дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради. Отношенията им започват през юли 2018 г., докато двамата снимат филма на Netflix "The King", и приклюват през април 2021 г. Преди това Шаламе е свързван с дъщерята на Мадона - Лурдес Леон.

Междувременно непостоянната връзка на 25-годишната Кайли Дженър и Травис Скот, с когото тя има две деца, приключи официално за втори път през януари 2023 г.

Според "Us Weekly" рапърът и звездата прекарват много време разделени: „Кайли и Травис отново заминаха на някъде. Трябваше да прекарат празниците заедно, но тя отиде в Аспен, за да бъде със семейството и приятелите си там. Това се е случвало толкова много пъти и преди. Известно е, че двамата често се събират и после пак се разделят, но поне винаги остават приятели и страхотни родители. Разликите в начина им на живот повлияха на връзката им. С две деца Кайли не излиза много. Травис седи до късно в студиото и излиза с приятели“, пише изданието.

Предполагаемата връзка на Дженър и Шаламе е поредна в графата "случайни влюбвания на знаменитости" тази пролет, след като се заговори за Селена Гомес и Зейн или Емили Ратайковски и Хари Стайлс като двойки.

Има и много други непотвърдени слухове, като мистериозната връзка на Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо (една от многото неизвестни за любовния живот на Лео).

Колкото и възмутени да са тийнейджърите и 20-годишните в интернет от комбинацията Кайли + Тимъти, сезонът на срещите очевидно върви гладко за богатите и известните.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Две бебета са починали от коклюш в Кюстендил (Обновена)

Бебетата са били в предимунизационна възраст

12:22 - 19.04.2024
Важно днес

Даниел Митов се отказа да е външен министър

Разочарован е, че ПП-ДБ "не приеха нашата номинация"

11:32 - 19.04.2024
Важно днес

Украйна свали руски бомбардировач Ту-22М3

"Техническа неизправност" е причинила падането на самолета, според Русия

10:07 - 19.04.2024
Важно днес

Нинова обвини Желязков в цензура и му поиска оставката

Повод за това станах промени в правилника на НС

09:32 - 19.04.2024