Интернет обяви Селена Гомес за победител в "битката" с Хейли Бийбър. Наградата - Зейн Снимка: © Getty

Момчетата от бившата група One Direction влизат в новините не само с изяви на сцената. Седмицата започна с разкритието, че изпълнителката и звезда на Disney Селена Гомес излиза със Зейн (Малик) от момчешката банда. От известно време се знае, че Хари Стайлс е зает от инфлуенсърката Емили Ратайковски.

През изминалия месец една от най-вълнуващите теми в интернет е (въображаемата) вражда между Селена Гомес и съпругата на Джъстин Бийбър - Хейли. Миналата седмица нещата ескалираха, когато Хейли се свърза със Селена, за да ѝ съобщи за смъртни заплахи, които получава от многобройни потребители в Instagram. Вследствие на това Гомес качи изявление, в което моли хората да спрат, като посочи, че това не са ценностите, които подкрепя и ,,никой не трябва да трябва да става жертва на омраза и тормоз".

Сега обаче изглежда, че предполагаемите отношения на Гомес със Зейн ще изместят темата.

Какво се знае до момента за Зейн и Селена?

Всичко започна във вечерта на 24 март. Тогава плъзнаха слуховете, че двамата са двойка. Причината: Зейн и Селена са забелязани да вечерят в нюйорксия квартал Сохо.

„Влязоха хванати за ръце и се целуваха. Повечето служители в ресторанта и посетителите не ги забелязаха. Изглеждаше, че се чувстват добре заедно и беше ясно, че това е среща.", разказва TikTok потребителят Клариса Мпег в свой видеоклип, като споделя скрийншоти от приятелка, станала свидетел на случката.

@klarissa.mpeg #fyp #greenscreen #selenagomez #zaynmalik ♬ original sound - Klarissa Garcia

Междувременно Гомес често е засичана в Ню Йорк - там снима епизоди от сериала, в който участва - "Only Murders in the Building". Колкото до поведението ѝ в социалните мрежи, изпълнителката до последно игнорираше драмата, предполагаемо инициирана от Хейли Бийбър и Кайли Дженър, според феновете.

Хаштаговете в подкрепа на Селена Гомес в TikTok вече показваха, че тя печели "съревнованието". Но със Зейн под ръка интернет я провъзгласи за безапалационен победител.

Какво подкрепя слуховете?

Феновете са убедени, че сигурен показател за новата звездна любов е това, че сестрата на Зейн сподели снимка на Гомес по бански в Instagram стори. Това се прие като знак на одобрение и подкрепа към потенциалната ѝ етърва.

Засега нито Селена Гомес, нито Зейн са коментирали слуховете.

Потребители от Twitter, споделят колажи, направени от снимки на двамата поотделно през 2014 г. - символ на дългоочаквана развръзка от почитателите им. По това време Гомес е във връзка с Джъстин Бийбър. Колкото до Зейн, година по-късно - през 2015, той се запознава с бъдещата си съпруга моделката Джиджи Хадид, с която имат дъщеря. Джиджи и Зейн са разведени от 2021 г.

Последният партньор на Селена Гомес бе музикантът от дуото The Chainsmokers Андрю Тагарт. Двамата са разделени от януари 2023 г.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Европейски дневници

Какво са "АПИ-та" и защо никой не иска да гледа как се правят наденица и европейски закони

Лидия Симова за работата на един политически сътрудник в ЕП

20:30 - 25.04.2024
Важно днес

Двама лидери, общо съобщение. ГЕРБ и ДПС се хвалят с 1 млрд. лв. за държавните мини

Трима министри от служебния кабинет на крака при Борисов и Пеевски

18:16 - 25.04.2024
Важно днес

Без да са го прочели, депутати от комисията "Митници" пратиха доклада си в прокуратурата

Но какво пише в документа така и не стана ясно

17:17 - 25.04.2024
Важно днес

Присъдата на Харви Уайнстийн за изнасилване е отменена от съда в Ню Йорк

72-годишният холивудски магнат все пак ще остане в затвора

17:15 - 25.04.2024
Важно днес

"Има риск нашата Европа да умре". Речта на Макрон в Сорбоната

Френският президент призова ЕС за реформи и отговор на рисковете

15:08 - 25.04.2024