Манекените в магазините на Mall Plovdiv от години са първите, които демонстрират нагледно новите модни тенденции, с които откриваме всеки сезон. 

Тази пролет обаче нищо не е като преди. 

Трима “пловдивчани” - не точно от плът и кръв, които досега не са и стъпвали на Стъргалото, напускат "дома" си, за да се порадват на слънцето и да покажат новите колекции на бутиците от Mall Plovdiv.

Манекените на първия пловдивски мол ще се разположат на знакови места в Центъра. Някои ще поседнат, други ще постоят прави, но всички ще са цветно облечени. Не са срамежливи - ако попитате за снимка, вероятно ще се съгласят.

Непременно обаче погледнете в ръцете им, защото там се крие приятна изненада — картичките, които носят със себе си, крият възможност за награди. Повече за активността можете да научите тук

“Разходката” на манекените от мола няма да е дълга - между 15-и и 20 март, така че излезте и се разходете, и вижте как градът разцъфва за нови преживявания. 

С началото на пролетта всичко става по-цветно и слънчево. Сваляме палтата, дрехите стават по-малко и с тази новооткрита лекота се променя атмосферата в целия град. Един по един хората стават по-спокойни, по-ведри и усмихнати. 

Новата платформа на Mall Plovdiv  “В тон с града” разпознава специфичната атмосфера на града под тепетата и открива вдъхновение в нея. 

Животът тук не може да се сравнява с нищо друго, а единственото по-приятно от това да си в Пловдив, е да си в Пловдив през пролетта. 


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

За първи път от 30 г. жена оглави правителството на Франция

Елизабет Борн - "работохолик", технократ и лице на социалната реформа на Макрон

Ще саботира ли Едроган разширяването на НАТО или ще го изтъргува?

Възможно е турският президент да поиска нещо срещу промяната на позицията си

Дигитализацията в университетите не може да чака

Целта на дигитализацията във висшето образование е да го направи модерно, достъпно, гъвкаво и по-ефективно. Това е процес, в който бизнесът и по-точно технологичните компании, трябва да застанат рамо до рамо с ръководствата на университетите

И Швеция тръгва към НАТО

Шведското правителство обяви решение да подаде кандидатурата си за членство в НАТО

Костов: При Станишев "Лукойл" спря да плаща данъци

Той посочи три начина, по който може да ѝ се противодейства

Слави Трифонов: "Продължаваме промяната" много често правят каквото си искат

ИТН изрази недоволство от липса на диалог с коалиционните партньори