It`s the most wonderful time of the year – неостаряващият шлагер от 1963 г. звучи от всеки ъгъл. Кадифеният глас на Анди Уилямс нежно ни напомня, че Коледната магия е на път да завладее дори скептиците, забързаните, умислените, заетите. Да ни пренесе в детството или онези ценни моменти носещи аромата на портокал, канела, борови връхчета и коледните филмови класики.

Идилията от малкия екран и търговските витрини често зареждат с Коледен дух и вдъхновение, но и събуждат малко чувство на вина.

Може би се чудите как и кога всички други успяват да превърнат дома си в приказна декемврийска картичка в рамките на 2-3 уикенда? Кога намират време? Къде изчезват домакинските задължения? Кога успяват да украсят навсякъде? Кога пазаруват и опаковат подаръците? Колко по-рано са запазили семейната фотосесия с децата в студио? Кога успяват да направят коледни сладки и да ги изрисуват, без децата да изцапат кухнята в брашно.

Решение има и не е нужно да си блъскате главата, за да го откриете сами. Дават го готово от Сердика Център, които са се погрижили да претворят целия възможен Коледен дух на едно място и за всички вкусове.

Елхи, бляскави лампички, срещи с Дядо Коледа и неговите помощници, усмихнати консиержи, детски работилници и семейни фотосесии за най-малките и мечтателите. Разнообразие от над 200 магазина за ударен Коледен шопинг, огромен паркинг на няколко нива, безплатно опаковане на подаръци за прагматиците. И дори шанс да спечелят награди за себе си.

И тази година Сердика Център не изневери на стила си и потапя в приказна атмосфера, забавления за малки и големи, които ще ви накарат да се чувствате като герои в Коледен филм

Винаги добре дошли в Сердика Център. Още на входа ще ви посрещнат усмихнати консиержи и ще ви упътят към правилните магазини или семейни активности за деня. Програмата на събития е разнообразна и богата – чак до 23-ти декември, в различни часови диапазони, изобилства от приятни занимания.

Коледни играчки за елхата и идните поколение. Заедно с децата може да изработите ръчно коледни играчки, без да създавате бъркотия вкъщи и да чистите брокат от пода до Великден.

Писмо до Дядо Коледа. Ако сте пропуснали писането на писмо до Дядо Коледа – още не е късно. Тук ще има специална работилничка и за това, която ще ви позволи да напишете на добрата стара хартия своите желания до добрия старец и неговия неуморен екип.

Семейна снимка за камината или Инстаграм. Ако не сте успели да запазите час за снимка във фотографско студио, просто защото всичко е заето, то препоръчваме да се снимате на голямата елха в Сердика Център, където на място ще ви разпечатат снимката. Можете да се снимате всеки ден от 16.12.23 г. до 23.12.23 г. от 12:00 – 14:00 ч. и 15:00 – 17:00 ч.

Коледен парад и музика. В Сердика Център ви очаква цял парад с Ледения Крал, Снежната кралица, веселите джуджета, елена и снежния човек, под звучите на весел музикален съпровод. От мола са се погрижили да направят срещата с тях в удобно време. Може да ги видите и да се снимате с тях всеки ден от 15 до 23 декември, от 17:30 – 19:30 ч.

Дядо Коледа. На живо. От Сердика Център не са забравили и за човека в главната роля – Дядо Коледа. С белобрадия старец може да се срещнете и лично - всеки ден от 16 до 23 декември, между 12:00 - 14:00 ч. и 15:00 - 17:00 ч. Малките ви съкровища ще са щастливи, а вие ще си спестите търсенето на червен костюм за поредна година. И какво е празникът без приказни герои?

Неочаквани подаръци. На място (on SPOT app -бел.ред). Докато се наслаждавате на пищната украса, светещи еленчета и захарни къщички, магазините наоколо ви очакват с голямо разнообразие от подходящи подаръци за всички, а може да спечелите нещо и за себе си.

Сканирайте бележка от покупки в периода 28.11 - 23.12.2023 на минимална стойност от 50 лева в мобилното приложение на Сердика Център- SPOT. На всяко нечетно число от месеца късметлии ще получат луксозна награда от специалния коледния календар на търговския център. Артикулите са на избрани премиум марки като Sephora, Kiehl’s, L’Occitane, Swarovski, Humanic, Marella, Patrizia Pepe и други.

А най-голямата награда е ексклузивен адвент календар на един от любимите френски модни бранове. Ако все още имате колебания, може да посетите Сердика Център и лично да видите изложените награди. А с влизането в търговския център със сигурност ще ви завладее Коледната атмосфера.

Безплатно опаковане на подаръци. Ако не сте от хората, които обичат да работят с ръцете си и сръчно да опаковат подаръци, то може да се доверите на професионалисти. И то безплатно. Единственото, което трябва да направите е да отидете на ниво 0, да покажете касова бележка за закупен подарък и екипа на Сердика Център ще го преобрази безплатно и бързо. А не като образа на Роуан Аткинсън в любимия на всички ни коледен филм „Love actually”. Сръчните им ръце ще ви очакват всеки ден до 23.12.23 г. от 12:00 – 20:00 ч

Всички събития за вас и вашето семейство може да видите тук

Хо-хо-хо. До Коледа остават по-малко от 12 дни.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Училище за русалки: Петя, която превръща приказката в реалност

Въпрос към момичетата: Колко от вас като деца са мечтали да станат русалки? 

18:30 - 28.04.2024
Важно днес

Петков: Пеевски държи влиянието в прокуратурата и службите, а Борисов - гласовете, за да няма реформа

Според Петков преговори след изборите са възможни само ако Борисов се "разкачи" от Пеевски

18:18 - 28.04.2024
галерия

Tenniscore - новата модна тенденция, вдъхновена от Зендея и "Challengers"

Външният вид на tenniscore включва смесица от традиционни тенис стилове с елементи от тихия лукс

17:45 - 28.04.2024
Технологии

Apple обмисля важно решение за следващия си iPhone: как да вкара изкуствен интелект

Технологичният гигант обаче вече има конкуренция на пазара по този въпрос

16:53 - 28.04.2024
Важно днес

Илхан Андай: Елена Йончева е ефектен трансфер за ДПС, но тя е бомба със закъснител

Според журналиста Илхан Андай номинацията на Йончева не е най-доброто, но е необходимото за ДПС

16:10 - 28.04.2024
Живот

Волейбол под Айфеловата кула и коне във Версай. Париж вече се подготвя за Олимпийските игри

Само на няколко метра от Айфеловата кула вече се строи временен стадион за плажен волейбол

14:45 - 28.04.2024
Важно днес

Борисов: Мои противници на тези избори не са ПП-ДБ, а "Възраждане" и БСП

Борисов е готов ГЕРБ да управлява, но с "наши премиери и министри"

12:20 - 28.04.2024
Важно днес

Журналисти са арестувани в Русия заради сътрудничество с екипа на Навални

Двамата журналисти са обвинени в "екстремизъм"

11:30 - 28.04.2024
Важно днес

Турция не отказа среща по темата "Боташ" и поиска сътрудничеството с "Булгаргаз" да продължи

Турция засега не показва готовност за прекратяване на споразумението с "Булгаргаз"

09:46 - 28.04.2024