Vivacom подарява силни преживявания, позитивни емоции и добро настроение чрез специалните си коледни предложения за всички клиенти, ползващи телевизионните им услужи. Телекомът прави празничен жест към тях, като от 13 декември, отключва премиум ТВ съдържание.

Абонатите на EON LIGHT и EON FULL получават свободен достъп до ТВ канали и видеотеки от най-високия EON PREMIUM пакет, включително спортните DiemaXtra и MAX Sport Plus. Качествено филмово съдържание с HBO ще бъде добавено на 19 декември.

Коледната телевизионна кампания на телекома ще продължи повече до 17 януари 2023 година включително, като ще направи празниците още по-уютни и с качественото ТВ съдържниеза цялото семейство. В този период най-малките зрители пред екраните ще се насладят напълно на богатото детско съдържание от Nickelodeon, Disney, Cartoon network, Baby TV, Da Vinci и много други.

За абонатите на най-високия пакет на Vivacom с включено цялото съдържание е предвидена специална видеотека “PREMIUM подарък”. Тя включва разнообразна селекция от хитови филми и сериали, които ще са достъпни единствено за тях.

Сред включените заглавия са екшънът „Събирач на дългове“, фентъзито „Момче, наречено По“, правеният по истинска история „Критично мислене“, трилърът „Извън подозрение“ с участието на популярната актриса Емилия Кларк и българските сериали „Отдел издирване“, „Дяволското гърло“ и „Ягодова луна“.

Допълнителните канали и видеотеки ще се появят автоматично на екраните на зрителите.

За DiemaXtra, MAX Sport и HBO клиентите трябва единствено да влязат в портала My Vivacom, за да заявят свободния достъп.

Повече информация за коледната кампания може да откриете тук.

Информация за EON може да откриете тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Опозиционната ВМРО-ДПМНЕ поведе на първия тур на президентските избори в Северна Македония

Първите резултатите сочат около 100 хил. гласа разлика между първите двама

22:24 - 24.04.2024
Важно днес

Ивет Лалова стана майка на момче

Със съпруга и Симоне са избрали името Тиаго за първото си дете

21:58 - 24.04.2024
Технологии

OPPO влиза официално на българския пазар

Продуктите на OPPO ще се предлагат официално в А1 и Технополис

21:09 - 24.04.2024