Конструкторите на LEGO са с 31% намаление в магазините на Kaufland Снимка: © Unsplash

Kaufland България предлага над 200 идеи за детски коледни подаръци на атрактивни цени през декември - богато разнообразие от плюшени играчки, през пъзели и колички, до умалени копия на детска кухня или хипермаркет.

Едни от най-желаните подаръци са конструктурите LEGO, които ще се предлагат до Коледа с намалена цена до 31%. Сред тях любимите на цели поколения серии – City, Disney, Minecraft, Friends, Ninjago, Dreamzz и др. В коледната селекция на ритейлъра са включени конструктори подходящи за възрасти от 1 до +8-годишна възраст.

Има и други предложения на любими марки за пораснали и деца.

Специално разработена за Kaufland серия на Playmobil пресъздава света на най-голямата търговска верига във всичките ѝ елементи – от хипермаркет, през зеленчуковия щанд на ритейлъра и камионите за доставка, до касите в магазините.

В коледната промоцията с намалена цена от 40% са и детските кухни Kidland® - най-търсената детска играчка от собствената марка на Kaufland. Те са произведени с грижа и за природата, като притежават FSC сертификат, който гарантира, че използваните материали при тяхното производство спазват строгите стандарти за устойчиво стопанисване на горите.

Освен детската кухня клиентите на веригата могат да намерят още много изгодни предложения с марката Kidland® в категории дървени, музикални и плюшени играчки, дървени пъзели, както и бебешки играчки.

За всеки закупен артикул от марката Kidland® Kaufland ще дари 30 ст. на Българския Червен кръст за топъл обяд на нуждаещи се от финансова подкрепа ученици.

Пъзели, бордови и творчески игри, които превръщат студените зимни вечери в забава за цялото семейство, също мога да бъдат закупени от хипермаркетите на Kaufland с намаление на цената от до 50%.

Лампички за двора и за вкъщи, различни по големина коледни елхи и богата украса също са сред коледните предложения на ритейлъра. Има и топли коледни пантофки, чорапи и пуловери, както и качествени текстилни изделия от марката Bruno Banani.

Офертите са валидни до 24 декември. Пълният списък на асортимента от детски играчки може да бъде видян в специалната брошура на Kaufland.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

Година по-късно - какво (не) се промени след масовите протести в Сърбия

Опозицията поведе битка срещу управляващите, но се разпадна само няколко месеца по-късно

14:39 - 03.05.2024
Живот

Супер лесни мини козуначени венци с бакпулвер

Приготвят се бързо и лесно, само с бакпулвер, а вкусът им е все толкова неустоим

11:53 - 03.05.2024
Важно днес

България се придвижи до топ 60 на класацията за свобода на медиите

Със сериозни критики към редакционната независимост

09:43 - 03.05.2024