Кой е новият мъж до Никол Шерцингер? Снимка: © Getty Images

“Златните глобуси” потвърдиха официално една новина, която отдавна обикаля из светските медии във Великобритания - певицата Никол Шерцигер, известна като бившата приятелка на Григор Димитров, вече е с нов мъж. Това е по-младият от нея ръгбист и участник в музикалното риалити X-Factor: Celebrity - Том Еванс. Двамата публикуваха снимки в профилите си в Instagram.

Никол Шерцингер, част от групата Pussycat Dolls, която отново се събра за турне тази година, има 4,2 млн. последователи. Том Еванс е далеч по-назад със 134 хиляди. Том е на 34 години и е бивш професионален ръгбист, както и не много успял музикант.

Преди Никол, Том имаше връзка с британската лайфстайл знаменитост Кели Брук. Самият той я нарича “първата си нормална приятелка”. Кели и Никол са почти връстнички, Кели е на - 40, а Никол на 41 г. Брук е бивш модел, участва във филма „Италианска афера“ и в един от епизодите на британския криминален сериал „Убийства в Мидсъмър“.

И Никол и Кели са сред любимите героини на The Sun. Преди няколко години учените определих британска звезда Кели Брук за собственичка на идеалното женско тяло, а изданието FHM я провъзгласи за най-секси жена в света.

Том Еванс и Никол Шерцингер се срещат в музикалния формат X-Factor, в който Том влиза като знаменитост, заедно с още двама спортисти - Бен Фодън и Леви Дейвис.

Евънс е ероден в Хараре, Зимбабве, но след това се мести в Югоизточна Англия в Бъркшир. Играе професионално ръгби, като печели първата си титла през 2008 г., състезавайки се за отбора на Шотландия срещу Аржентина. Част е от момчешката банда - Twen2y4Se7en, с която обаче не достига до големи музикални висини.

През 2010 г. претърпява изключително тежък инцидент след сблъсък с друг играч на терена. Правят операция на шийните му прешлени, като лекарите казват, че за малко не е останал парализиран и препоръчват прекратяване на спортната кариера.

Евънс се пробва в леката атлетика в дисциплина 60 м. и 200 м. бягане, но след това решава, че ще се развива като актьор.

Участва в риалити формата на BBC One - Strictly Come Dancing, а наскоро и в X-Factor за знаменитости.

Никол Шерцингер и Григор Димитров имаха дългогодишна връзка. Певицата дори посети България. Преди Григор тя беше гадже на Люис Хамилтън.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Завръща ли се Слави Трифонов в bTV?

Риалити формат на "Шоуто на Слави" тръгва в bTV след 15 г. пауза

09:24 - 28.03.2024
Политика

Сърбия издирва дете, президентът обаче задейства свой AMBER alert

Aлександър Вучич обяви "тежки дни" за страната, докато цяла Сърбия търси двегодишно дете

08:04 - 28.03.2024
Живот

"Животът няма аутокорект" - Платформата „Как се пише?“ с нова образователна кампания

Сайтът „Как се пише?“ е най-популярният онлайн справочник за правописа, пунктуацията и граматичните правила в българския език.

19:42 - 27.03.2024